M
[Miki]
Guest
Znam da je bilo dosta ovakvih psotova a zanima me kako da instaliram novu graficku sta treba da se brise i kako...I koji su najbolji Detonatorei za GF4 Ti 4600 ASus
XaN je napisao(la):ZNaci vadim staru GF3 a stavljam GF4 sta je bolje da uradim...?
Ma vidis Aco da decko nema ni za burek.Aca je napisao(la):Ne valja ti monitor, moras da uzmes TFT od 18".![]()
A sta ako mu je GF4,PCI ?filipenko je napisao(la):Pa kako hoces, mada mi se cini da bi ipak eventualno mogao da izvadis GF3 pre nego sto ubacis GF4...![]()
simpson H je napisao(la):A sta ako mu je GF4,PCI ?![]()
![]()
Ja sam samo trazio savete...Intel puno ti hvala na podrsci[ ako se moze tako reci ]....Sutra cu da uzmem foto od druga i sve cu da slikam pa cu da vam malo okacim da se "uveriite" inace to sto neko ima jaku masinu a neko ne to uopste nije vazno..Vazna je tolerancijaintel je napisao(la):ne svidja mi se vas ton: ako decko kaze da ima GF4 4600 i neku bahatu masinu, mene licno to ne zanima (iskreno da kazem boli me q**rac), i ako to ima blago njemu, i ne znam zasto bi se opterecivao time i dovodio u pitanje to sto on tvrdi. Ali mi se ne cini ispravno niti korektno da bilo ko drugi, tu svoju sumnju, ispoljava ovako javno i za mene ''nisko''.
intel je napisao(la):ne svidja mi se vas ton: ako decko kaze da ima GF4 4600 i neku bahatu masinu, mene licno to ne zanima (iskreno da kazem boli me q**rac), i ako to ima blago njemu, i ne znam zasto bi se opterecivao time i dovodio u pitanje to sto on tvrdi. Ali mi se ne cini ispravno niti korektno da bilo ko drugi, tu svoju sumnju, ispoljava ovako javno i za mene ''nisko''.
intel je napisao(la):ne svidja mi se vas ton: ako decko kaze da ima GF4 4600 i neku bahatu masinu, mene licno to ne zanima (iskreno da kazem boli me q**rac), i ako to ima blago njemu, i ne znam zasto bi se opterecivao time i dovodio u pitanje to sto on tvrdi. Ali mi se ne cini ispravno niti korektno da bilo ko drugi, tu svoju sumnju, ispoljava ovako javno i za mene ''nisko''.
XaN je napisao(la):Greska nece da postavi slike![]()
DOU...Kako da psotavim ovu mnoogo velikaAca je napisao(la):Hoce, hoce, samo ne smeju da budu vece od 50K po postu. hrkk
XaN je napisao(la):DOU...Kako da psotavim ovu mnoogo velika![]()
Pa valjda je red, da sad' kada si saznao kako ces to da uradis,da me castis jednu dolazecu GF5 ili makar (D) .XaN je napisao(la):1. Nacin:Imam lap top..![]()
2. Nacink
![]()
Opet jaXaN je napisao(la):Moze (D) ...NEgo kartica ova je izlgleda neispravna ako bude radila na drugom kompu videcemo sta cemo da radimo a ako nebude onda moram da kupujem drugu....Pomesaju se svola cak i u bisou da nije do drivera ili nesto drugo ljudi pomazite.....Kada se restartuje masina jednom ono radi ako se izgasi i upali opet mesanje boja i slova
....Ima li ko predlog?
Tebi izgleda nema pomoci.XaN je napisao(la):"Simspon,Homer SImpson he's the greatest guy in history...From the town of Springfield he's about to hit a cesten tree"![]()
BTW Meni nece niko da pomogne![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari