Šta je novo?

Desktops...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evbo jedne sportske teme...
Ako se moze tako nazvati i WB tema longhorn...valjda...
...e da...ii cursor XP...el vam se djasvi?

Prilozi

• moj desk.jpg
    moj desk.jpg
    203.1 KB · Pregleda: 119
Poslednja izmena:
evo i mij, promenjen od proslog puta

pozz.

Prilozi

• desk.jpg
    desk.jpg
    68.1 KB · Pregleda: 110
Ja sam vratio svoj stari :banana:

Prilozi

• illidan.jpg
    illidan.jpg
    111.7 KB · Pregleda: 134
ZoNi je napisao(la):
kako se bre snalazis tu????
Jesi li siguran da si na pravi nachin postavio pitanje.

za ostale: ne znam zashto se neki ufuravaju da imaju linux i mac os. Ako neko ima windozu, pa bar nek lichi na windozu, a ne neke ikonice i barovi nalika za lin i mac.
Nije fora imati linux look; ko hoce to, nek ga koristi (ako zna kako :D :p )

SurvivoR je napisao(la):
1. Jesi li siguran da si na pravi nachin postavio pitanje.

2. ne znam zashto se neki ufuravaju da imaju linux i mac os. Ako neko ima windozu, pa bar nek lichi na windozu
1. ne razumem... sta si hteo da kazes?

2. zasto da ne? neka svako pravi "look" koji mu se svidja ;)

Ovo ja zovem neurednim desktop-om !!!

ZoNi je napisao(la):
1. ne razumem... sta si hteo da kazes?
Tvoje pitanje:
kako se bre snalazis tu????
A ja sam hteo da kazem: zar mislis da se uopshte snalazi? Mislis da on sam zna chega tu sve ima :p

Jel' sada jasnije?

a ovo pod 2 chisto sumnjam, negu samo se ufuravaju kad kod njih dodje riba koja se iole razume u windows, pa da im kaze: shta ti je to, jao pa ti to koristis linux (kakva si faca). Tako je bar za windows desktop manje pregledan i manje pristupachan - ne surfuju "normalno" jer im nekoliko desetina pixela iz stranice oduzima(ju) quick launch, koji kod njih moze da se nazove super launch jer tu drze programe koje startuju jednom u 2 meseca, a i redje, samo da bi ispali fatze "shta oni sve imaju i umeju da koriste" mada u najvecem broju sluchajeva nije tako.
:wave:

SurvivoR je napisao(la):
Tvoje pitanje:

A ja sam hteo da kazem: zar mislis da se uopshte snalazi? Mislis da on sam zna chega tu sve ima :p

Jel' sada jasnije?

a ovo pod 2 chisto sumnjam, negu samo se ufuravaju kad kod njih dodje riba koja se iole razume u windows, pa da im kaze: shta ti je to, jao pa ti to koristis linux (kakva si faca). Tako je bar za windows desktop manje pregledan i manje pristupachan - ne surfuju "normalno" jer im nekoliko desetina pixela iz stranice oduzima(ju) quick launch, koji kod njih moze da se nazove super launch jer tu drze programe koje startuju jednom u 2 meseca, a i redje, samo da bi ispali fatze "shta oni sve imaju i umeju da koriste" mada u najvecem broju sluchajeva nije tako.
:wave:
A zasto ti koristis Linux? Jel iz istog razloga da kada ti dodje riba bacas ljagu na one koji koriste Windows i koji su paceri, a ti si profi? Ljudi koriste Windows jer su navikli na njega i ne treba im bolje, a izgled i nacin koriscenja je sasvim licna stvar.

Evo jedan lep screenshot... ;)

Prilozi

• nice screen.jpg
    nice screen.jpg
    159.9 KB · Pregleda: 120
Poslednja izmena:
A zasto se ti Survivor subotom lickas i sredjujes, zasto se pred ribama pravis da si nesto sto nisi? Ili to radis da bi lepse izgledao? E zbog toga mi sredjujemo nase Windowse, da budu lepsi!!!!

Evo mog.
Umrite ATI fanovi :d

Prilozi

• snapshot8.jpg
    snapshot8.jpg
    60 KB · Pregleda: 124
Ja znam zasto koristim linux, a i ostali koji ga koriste znaju zasto :D
Ne da bih palio ribe, nego: stabilnost, pouzdanost, dugotrajnost, open source... da ne nabrajam dalje
A stvarno me nerviraju oni shto "se prave" da imaju (tj. koriste) neshto drugo, a nemaju.

Ovih dana planiram da sredim kućište... ;)

ZoNi je napisao(la):
wow, survivor, ne koristis Lin da bi palio ribe??? :)

ma, ljudi, dzaba vam trud, kad ja i dalje imam najbolji desktop ;)

Zoni koja ti je ovo tema kod kuce?

@ZoNi
Koji je ono program, sto ti na desk ispisuje za procesor, memoriju, diskove.

pozz.

Evo kad sam vec ovde bacite pogled na moj desktop.

Prilozi

• desktop.JPG
    desktop.JPG
    172 KB · Pregleda: 96
Nema frke, samo sad sam na poslu pa moras da sacekas do veceras.

GuruDexx je napisao(la):
@ZoNi
Koji je ono program, sto ti na desk ispisuje za procesor, memoriju, diskove.
pozz.
Imas jos bolji program sa mnogo vise opcija, Samurize: www.samurize.com.

da, samurize je super program, samo mislim da malo vise opterecuje komp... i deluje mi nekako komplikovano... inace, postoji i CoolMon2, koji ima takodje mnoooogo vise opcija nego CoolMon 1.0

http://wiki.coolmon.org/screens

cocacola0td.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno