aaaaaaaaaaaaaaaapajaja je napisao(la):
Jesi li siguran da si na pravi nachin postavio pitanje.ZoNi je napisao(la):kako se bre snalazis tu????
1. ne razumem... sta si hteo da kazes?SurvivoR je napisao(la):1. Jesi li siguran da si na pravi nachin postavio pitanje.
2. ne znam zashto se neki ufuravaju da imaju linux i mac os. Ako neko ima windozu, pa bar nek lichi na windozu
Tvoje pitanje:ZoNi je napisao(la):1. ne razumem... sta si hteo da kazes?
A ja sam hteo da kazem: zar mislis da se uopshte snalazi? Mislis da on sam zna chega tu sve imakako se bre snalazis tu????
A zasto ti koristis Linux? Jel iz istog razloga da kada ti dodje riba bacas ljagu na one koji koriste Windows i koji su paceri, a ti si profi? Ljudi koriste Windows jer su navikli na njega i ne treba im bolje, a izgled i nacin koriscenja je sasvim licna stvar.SurvivoR je napisao(la):Tvoje pitanje:
A ja sam hteo da kazem: zar mislis da se uopshte snalazi? Mislis da on sam zna chega tu sve ima![]()
Jel' sada jasnije?
a ovo pod 2 chisto sumnjam, negu samo se ufuravaju kad kod njih dodje riba koja se iole razume u windows, pa da im kaze: shta ti je to, jao pa ti to koristis linux (kakva si faca). Tako je bar za windows desktop manje pregledan i manje pristupachan - ne surfuju "normalno" jer im nekoliko desetina pixela iz stranice oduzima(ju) quick launch, koji kod njih moze da se nazove super launch jer tu drze programe koje startuju jednom u 2 meseca, a i redje, samo da bi ispali fatze "shta oni sve imaju i umeju da koriste" mada u najvecem broju sluchajeva nije tako.
:wave:
SumAnuT je napisao(la):
ZoNi je napisao(la):wow, survivor, ne koristis Lin da bi palio ribe???
ma, ljudi, dzaba vam trud, kad ja i dalje imam najbolji desktop![]()
Imas jos bolji program sa mnogo vise opcija, Samurize: www.samurize.com.GuruDexx je napisao(la):@ZoNi
Koji je ono program, sto ti na desk ispisuje za procesor, memoriju, diskove.
pozz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari