Šta je novo?

Desktops...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo jedne od varijajcija koje je delo mog ortaka Alena.

Prilozi

• woody 5.jpg
    woody 5.jpg
    51.8 KB · Pregleda: 103
Dugo nisam postovao ovde...

Prilozi

• Desktop.jpg
    Desktop.jpg
    161.7 KB · Pregleda: 125
Dobra je pozadina, da nemas mozda link? Ako imas, okaci.

Latest:

Prilozi

• snapshot10.jpg
    snapshot10.jpg
    102.5 KB · Pregleda: 93
@Vule
Lepo, ali drzacu se vec datog :)

evo i moj

Prilozi

• desktop.JPG
    desktop.JPG
    62.4 KB · Pregleda: 93
Poslednja izmena:
Ako vam nije problem napišite šta ste sve koristili da vam desktop tako izgleda jer ima dosta dobrih.

Sto se mojeg desktopa tice: Object Desktop (Window Blinds, DesktopX, Icon Packager, Object Dock, Cursor XP, Boot Skin, Logon Studio, Window FX), a tema je Oxidized Suite Premium.

Poslednja izmena:
evo i mene malo

Prilozi

• Desktop.jpg
    Desktop.jpg
    75 KB · Pregleda: 171
StyleXP 3.02 only...

Prilozi

• Desktop.jpg
    Desktop.jpg
    478.8 KB · Pregleda: 184
U pitanju je Platnum VS. Da Platnum, ne Platinum!

Možeš je naći ovde.

Volim ljeto

Prilozi

• ljeto.jpg
    ljeto.jpg
    449.5 KB · Pregleda: 145
Poslednja izmena:
Kako ti je samo uspelo da slika veličine 889x667 bude "teška" 449kb? :d

A u pitanju je screenshot...

Poslednja izmena:
jel zna neko za neku temu koja ima velicinu bordera prozora 0? kao na meku? mnogo, ali mnogo mi je gotivno to...

Miroslav je napisao(la):
jel zna neko za neku temu koja ima velicinu bordera prozora 0? kao na meku? mnogo, ali mnogo mi je gotivno to...
imam ja kuci 2-3 takve "Mac-olike" teme, koje mi se svidjaju, ali ih NE koristim zbog takvog border-a... meni je to katastrofa! Mada, stavio sam bio onaj Yz Shadow, pa se onda dobije kao border :)

kad pogledam, javljam ti... potrazi na deviantart-u teme koje imaju u imenu Panther...

Mali refresh:

Sta kazete na wall?

ZoNi je napisao(la):
***, Miroslave... izgleda da ih nemam vise :(
ja sam izgleda antitalenat :) skinuo sam par tema ali ni jedna nema takav border. ako slucajno naletes nekada na takvu temu, baci poruku ovde molim te...

Poslednja izmena:
Evo mojeg najnovijeg desktopa, koji ima velike sanse da ostane duze na mom PC-ju. Doduse, za koji dan uzimam novu masinu, ali obavezno cu ga instalirati opet.

Inace, ovaj Aston Shell je odlican, zamjenjuje Windows-ov Shell i proces Explorer.exe, sto se itekako primjecuje u brzem podizanju sistema: Explorer.exe mi je uzimao na startup-u oko 25MB, a Aston Shell oko 5-6MB, razlika je ocigledna, a primjecuju se i razlike u benchmark-ovima i igrama.

Preporucujem svima da probaju. Demo verzija se moze skinuti sa: http://www.astonshell.com/

Prilozi

• desktop_aston.JPG
    desktop_aston.JPG
    46 KB · Pregleda: 192
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno