Šta je novo?

Desktops...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Immortal_SurvivoR je napisao(la):
Ma zoni to je najbolje shto moze da se drzi na desktopu (cemu onda sluze?), i stavish u nekom programu da ti menja desktop na svakih sat vremena, a slike da budu iz istog direktorijuma sa istovetnim sadrzajem! :D
vecina to i radi, samo ih posle 5 minuta zaboli ruka pa im dosadi...

...

neznam zasto ovo radim ali evo i moga... Tigar tema...Multipass WMP5

Prilozi

• desk.jpg
    desk.jpg
    106 KB · Pregleda: 179
Poslednja izmena:
AJAAAAAAOOOOOOOJJJJJ!!!!

Update, update, update mog desktopa. Evo zvezdine najvece nocne more. Ovaj desktop posvecujem Deliji, da ga sanja svake noci u veselju (i znoju :d )

Pozdrav i obavezno pogledajte ! :)

Prilozi

• Desktop 2.JPG
    Desktop 2.JPG
    87.5 KB · Pregleda: 218
ZoNi je napisao(la):
e, ovo je totalno super!

evo isto to, samo malo uvecano... da nemas jos vece?

Nemam. Video sam sliku kod poznanika, i rekao mu da mi pošalje mailom. I tako mi je wallpaper već neko vreme. Neko mi je rekao, kada je video wallpaper, da je video i igru na tu temu. Valjda je i slika tako nastala.

Uf, što ne volem slike na desktop da stavljam :)

desktop_s4w.jpg

Evo i mojih essentials

Najbitnije desno, manje bitno levo, a hranitelj gore :D

Prilozi

• Desktop.jpg
    Desktop.jpg
    99.3 KB · Pregleda: 261
@spirit: svidja mi se tvoja tema. gde si je nashao i kako se zove?

A evo i mog desktop-a;
:d

Prilozi

• desltop.JPG
    desltop.JPG
    115.6 KB · Pregleda: 197
@spirit: svidja mi se tvoja tema. gde si je nashao i kako se zove?

Tema je za StyleXP, cxp2
ma ja volim jednostavno a elegantno, mada sam na astonshell.com video mnogo dobre pa ce da se proba

eh....ako desktop govori o licnosti i karakteru.....brateeeeeeee sa kakvim se ja ljudima druzim na ovom benchu :smoke: :smash: :wave: :zgran: :crash: :bottle:

Prilozi

• pinhead-desk.jpg
    pinhead-desk.jpg
    174.2 KB · Pregleda: 243
@pinhead: smeshan si jako! Ladno drzis "raspored casova" u .doc formatu i josh na desktopu. Mora da mnogo volish da uchish!

Ajd' da bacim i ja moj... Desktop, naravno :D

Prilozi

• desktop.jpg
    desktop.jpg
    146.3 KB · Pregleda: 196
@pinhead: smeshan si jako! Ladno drzis "raspored casova" u .doc formatu i josh na desktopu. Mora da mnogo volish da uchish!

ladno si buljio u one sitne ikonice i citao!!??da ti nisi neki cyber-stalker batice? :banana:

a sto se tice rasporeda.....pa ******,nije da volim nego moram......jer volim pare :D kolko znanja tolko i para ;)

btw to ti je raspored casova za deveti semestar.cisto da ne pomislis da sam srednjoskolka!
aj pozdrav

Evo ga litestep, default skin. Ko koristi astonshell, obavezno neka proba litestep. Besplatan je i opensource, a mnogo jednostavniji i mocniji od astona.

www.litestep.net

Prilozi

• litestep-geek.jpg
    litestep-geek.jpg
    108.7 KB · Pregleda: 200
notax je napisao(la):
Nemam. Video sam sliku kod poznanika, i rekao mu da mi pošalje mailom. I tako mi je wallpaper već neko vreme. Neko mi je rekao, kada je video wallpaper, da je video i igru na tu temu. Valjda je i slika tako nastala.

Misliš na ovu igru? "Sven Bomwollen" a.k.a Ovca Je8bačica :D

PINHEAD je napisao(la):
eh....ako desktop govori o licnosti i karakteru.....brateeeeeeee sa kakvim se ja ljudima druzim na ovom benchu :smoke: :smash: :wave: :zgran: :crash: :bottle:

haha, dokumenta za citanje....ja imam sajtove za citanje....naravno nisam ih procitao...bezim iz skole

Prilozi

• desktop.jpg
    desktop.jpg
    63.6 KB · Pregleda: 175
Evo i mog desktopa

Prilozi

• Dektop Of Hall.gif
    Dektop Of Hall.gif
    222.9 KB · Pregleda: 181
Poslednja izmena:
PINHEAD je napisao(la):
ladno si buljio u one sitne ikonice i citao!!??da ti nisi neki cyber-stalker batice? :banana:
ma sluchajno sam video. Skoro sve desktopove koje sam video, gledao sam im i ikonice, da vidim shta ljudi drze od programa, pa mi je usput proshlo i ovo tvoje :banana:
PINHEAD je napisao(la):
btw to ti je raspored casova za deveti semestar.cisto da ne pomislis da sam srednjoskolka!
aj pozdrav
A na koji to faks idesh?
PINHEAD je napisao(la):
cisto da ne pomislis da sam srednjoskolka!
zar ova zadnja rec tachno napisana? Ako jeste onda je prava retkost, ovde ima 99.9% osoba mushkog pola

aj pozdrav

neverovatno ... svi kazu kako je glupava tema ... a vidite dokle dogura ... :D
poz ,)

za Immortal SurvivoR-a:
studiram ETF,odsek racunari.
ovo sa "srednjoskolka" je bila sala :) I'm a dude,dude :)........kojoj ribi si video skyline-a na desktopu majke ti?takvu bih vol'o da upoznam!!!
pozdrav

@pinhead: vidim da neshto nije u redu, sad sam se uverio. I kako ide na faxu? Ja sam josh uvek "srednjoskolka" (nisam zensko), ali josh malo cheka i mene fax, pa me interesuje: shta je bolje ETF ili FTN?
pozdrav

Izvinjavam se za offtopic, ali tema je glupava (kao shto rece zendrakula)

@pinhead: vidim da neshto nije u redu, sad sam se uverio. I kako ide na faxu? Ja sam josh uvek "srednjoskolka" (nisam zensko), ali josh malo cheka i mene fax, pa me interesuje: shta je bolje ETF ili FTN?
pozdrav

Izvinjavam se za offtopic, ali tema je glupava (kao shto rece zendrakula)

Imas nekoliko tema na forumu koji govore o tome, potrazi. Ajde da ne zagadimo i ovaj thread.

o,zdravo giche :) jesi za pik? :)

a ti immortal batice imas bas svez tred u vezi onoga sto te zanima,cini mi se u bench clubbingu..

Djuro, ne smaraj. Ti i genge i slicni sa naseg faxa bi mogli da nadjete neku devojku da se malo smirite umesto sto samo jurite filipenka i mene po forumima da nas zezate sto igramo wc3 :)

Poslednja izmena:
svi zajedno da nadjemo neku devojku ili....:)
i sta se primas,ko vas zeza......da me pusta devojka,mozda bi i ja sa vama na wc3 ;)
aj' ziveo!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno