loco
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.02.2003
- Poena
- 619
loco je napisao(la):Cyrix PR150+(@120MHz); 16MB RAM; VGA S3 Trio 64V2 2MB; SB Opti 16bit; Quantum 1,7GB (200MB-bad sectors)
Bane® je napisao(la):Evo mog desktopa posle malo sređivanja... :smoke:
Nego, je l može opcija "view>list" da se primeni na desktop![]()
Ko kaze da moraju uvek da budu aktivni? Ja ih, npr. aktiviram po potrebi.ironmanbg je napisao(la):btw zasto neki drze ikonice KAV-a,ZA i sl. koji bi trbalo da su stalno aktivni u tray-u
ali, to je losije resenje (koje se preporucuje na slabim masinama! Mnogo je bolje da av i fw budu stalno aktivni (ako hardver to omogucavaloco je napisao(la):Ko kaze da moraju uvek da budu aktivni? Ja ih, npr. aktiviram po potrebi.
Ni to nije bas tacno. Jeste bezbednije resenje za vecinu korisnika, ali....ZoNi je napisao(la):ali, to je losije resenje (koje se preporucuje na slabim masinama! Mnogo je bolje da av i fw budu stalno aktivni (ako hardver to omogucava)
Tu smo negde :smoke:^ShtrumpFetA^ je napisao(la):bane,koliko ti godinica imash?!?
jeste... svakako...Ronnie Coleman je napisao(la):Mislim da je ovo jedan od kvalitetnijih!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari