Šta je novo?

Desktop , prazan ili ne

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Takodje vise za minimalisticki look, ali smatram da je OK imati desk prepun shortcut-ova, jer im samo ime kaze za sta su namenjeni :). Na desk-u drzim samo stvari koje cesto koristim (jedino CPU-z ne pripada toj kategoriji), ostatku programa pristupam preko Starta tj. njegove search opcije.
attachment.php

Prilozi

• desktop.jpg
    desktop.jpg
    293.8 KB · Pregleda: 365
Pre par meseci doš'o drugar da mu "stavim neki program za slike" na laptop, te ja rek'o, ajd onaj FastStone, vidim ja nered na desktopu al izignorišem, ubodem flash, prođe instalacija, kad ono na desktopu nema mesta da se doda NI JEDNA nova ikonica. Ali ni jedna, znači cela ona mreža je popunjena. A još je wallpap bila neka jesenja šuma sa gomilom šarenog lišća. ***. tu se ne vidi ništa, samo šareniš koji igra pred očima.

:d:d:d

Jedno retoricko pitanje.....
Ako imam widget koji mi pokazuje na foldere, da li se to racuna kao jedna ikona ili kao svi folderi koji taj widget pokazuje? :p :p :D

@theemp daj wall :)

Ja nemam te vase probleme... :p
Koristim awesome wm, broj ikonica na backgroundu je konstantna 0 a dekstop mi je obican folder kao i vecina ostalih.

I ja sam pobornik cistog desktopa ,)

Prilozi

• desk.jpg
    desk.jpg
    162.6 KB · Pregleda: 78
Sto prazniji.

Ne zelite da vidite kako izgleda moj desktop trenutno :d

Ali cu srediti, minimal samo na desktopu volim.

Iconless desktop, par gedzeta i dock pri dnu ekrana, a u pozadini se smenjuju wpaperi na 30 min (njih oko 900).

Desktop nije desktop ako je prazan :) . To je onda samo lep wallpaper iza hehe. Ja iskreno pokušavam da ga održim čistim, ali mi to nikako ne uspeva. Jednostavno u brzini kada nešto radim, volim da izbacim to na desktop i malo po malo, on je opet pun. Pokušam ja da napravim jedan folder i da trpam u njega, to traje neko vreme, pa zaboravim na njega i opet počnem po starom :) . Ne želite da vidite na šta mi sad liči desktop, užas. Što se tiče organizacije stvari, isto pokušam to jedno vreme, da odvojim foldere za različit content, ali opet nekontrolisano krenem da trpam šta god gde stignem hehe.

Best of both worlds:

A kada zatreba desktop za aktuelne stvari:

Poslednja izmena:
Meni se svidja kombinacija Stardock-a, TrueLaunch bar-a i classic Start menija

Prilozi

• desk.jpg
    desk.jpg
    257.5 KB · Pregleda: 74
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno