Šta je novo?

Desktop Mod (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ja licno pravio....al mi se svideo desktop mod :eyebrows:

Prilozi

• desktop.JPG
    desktop.JPG
    52.5 KB · Pregleda: 233
odlican wpp

Prilozi

• 1920-1200-39581-1024x768.jpg
    1920-1200-39581-1024x768.jpg
    116.5 KB · Pregleda: 184
Super je!

Ali jednu stvar bi hteo da te zamolim pošto vidim da znaš posao. Tražim već danima dobru tamnu temu za Win 7 i potraga je većinom bezuspešna. Nisam se do sada bavio pravljenem tema ali sam toliko očajan. Znači treba mi, ne crna tema, niti da ima zelenu, naranžastu boju fonta već da je tamno sive boje, normalnog fonta (belog ili sivkastog) i da se uklapa sa sistemom (neke teme imaju problema sa windows dijalozima i prozorima).

Da li bi mogao da odradiš mod teme koju si već napravio ali da pozadina u exploreru i na dijalozima bude tamno siva? Takođe bi tamna pozadina start menija bila super :)

Mislim da je najbolje rešenje Stardock-ov IconPackager koji se plaća.

Da li bi mogao da odradiš mod teme koju si već napravio ali da pozadina u exploreru i na dijalozima bude tamno siva? Takođe bi tamna pozadina start menija bila super :)
To je jedan klik:

90263267.png

Poslednja izmena:

Gde si našao tu krzavu temu? Takozvanu krzavicu. :d

@Levčanin

Sta koristis dole za te ikonice? Koji dock i koji je to skin? Svidja mi se sto svaka ikonica ima taj kruzic :-devil-:

@Levčanin

Sta koristis dole za te ikonice? Koji dock i koji je to skin? Svidja mi se sto svaka ikonica ima taj kruzic :-devil-:

Object dock.... mnogo više mi se sviđa od ostalih dokova...
idi na download i izaberi sistem i verziju, besplatan je;)
možeš da doteraš sve , veličinu ikona,podlogu,poziciju,pojavljivanje... frnomenalan program,odlično mi radi na x64 win7.
Ova podloga je Glass Copper i Carbon Disc (na slici),a ikone su smanjene na Small 35 px. Sve se podešava u Settings.
http://www.stardock.com/products/objectdock/

Poslednja izmena:
A može i ovako... lepo se slažu boje reptila i docka :)

zmit.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

E nije :D, i BTW, to je moj desk :D. U pitanju je RocketDock :).

Bolji je Object Dock :D

Prilozi

• red.JPG
    red.JPG
    125.9 KB · Pregleda: 103
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno