Šta je novo?

Desktop Mod (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

topuz jesu li ovo neki gadgeti na superbaru ili neki program?

Upload i download je toolbar koji pravi program NetSpeedMonitor, a za vreme i Gmail je zaduzen Rainmeter (skin se zove 2nd v2). Namestio sam samo da gadget-i budu topmost i smestio ih preko taskbar-a, tako mi je vizuelno najlepse i uvek mogu da ih vidim.
Custom jumplist-e (kod mene samo Office) odlicno pravi program Seven Jump.

Update: Nije dobar metod koji sam naveo, ostaju widget-i na ekranu kada se nesto gleda u fullscreen-u.

Poslednja izmena:
Hvala :wave:

SnapShot_113719.jpg:smoke::guitar::smoke:

Posto je proslo pola sata zaboravih da zavrsim edit pa evo i dirty screen-a:

Kako to mislis?
Ako mislis da ima sve i svasta, ja sve pesme drzim na listi jer ne slusam konstantno jednu vrstu muzike vec stalno skacem pop, metal, rock, soul, house...

Ako si mislio na izgled liste to je skin za winamp Lear lite green (ima i blue, red...)

Jel mozes da uploadujes taj skin, nigde ne mogu da nadjem...

Poigrao sam se malo sinoc sa desktopom i mogu da kazem da nisam imao do sad bolji desktop :) A i start dugme sam promenio u zanimljivu animiranu emotikonicu.

http://imgur.com/gon2b.jpg

^ Imas AMD wallpaper, fail... :)

@ DarkSideR
Davaj link za wall :)

@kUdtiHaEX
Ko ti je kriv kad ne volis AMD :p

Hvala :)

Evo koji mi wall trenutno stoji :p

Edit: da neko ne pomisli da sam cheater... onaj CheatEngine sluzi kad mali rodja dodje da igra cs sa botovima, da se zabavlja malo :)

Prilozi

• amddesk.png
    amddesk.png
    204.3 KB · Pregleda: 231
Poslednja izmena:

Zanimljiva stvar ovaj rainmeter... :)

Ljudi tema je ogromna, a ja sam mator čovek da je celu listam (i vozim 256k net usput :d).

Gde da nađem neki dobar transformation pack za WIn XP SP2, malo sam guglao i izbacuje mi gomilu nekih mogućnosti (a ljudi napišu ima trojnaca, ili totalno menja izgled Windows-a), a ja bih samo najosnovnije - da dodam gadgete/widgete za vreme, net protok, gmail monitor i još neke osnovne (i pritom da ne dobijem ceo sidebar u windows-u, već da float-uju na desktopu), i da ostavim Royal Black temu za Win XP, a ne da mi se sve promeni. Već sam probao Google desktop i opekao sam se, dakle nemojte mi njega preporučivati :)

Nadam se da nisam pogrešio temu :wave:

1) Skini Rainmeter
2) izaberi temu po volji

Probaj ovu temu, elemente možeš razmeštati po volji. Ako ti se ne dopada, imaš ogroman izbor pa nađi neki baš po tvojoj volji. Elementi se mogu gasiti i mešati relementi iz različitih tema.

ja bih samo najosnovnije - da dodam gadgete/widgete za vreme, net protok, gmail monitor i još neke osnovne (i pritom da ne dobijem ceo sidebar u windows-u, već da float-uju na desktopu), i da ostavim Royal Black temu za Win XP, a ne da mi se sve promeni.
Možda je ovako najjednostavnije:
- za vremensku prognozu Live Weather II (samostalan gadget; ima ih na tom sajtu još puno)
- Net protok i sistem monitoring: MooO SystemMonitor (takođe samostalan programčić)
- Gmail monitor... Google Talk, PopPeeper...

Ovo je jednostavnije nego Rainmeter (mada je Rm moćnije rešenje ;) )

Poslednja izmena:
Hvala za linkove, sad vidim i tvoje predloge likirikiz, u međuvremenu sam stavio Rainmeter i odličan je, ja ovde ništa ne bih menjao (samo ću puno da custom-izujem)... :)

imam jedno pitanje za RM: kakva je razlika između swap i RAM, pošto RAM pokazuje veće zauzeće, a swap se slaže sa podacima iz task managera?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno