Šta je novo?

Desktop Mod (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Poslednja izmena od urednika:
:party:

Prilozi

• desk 2010.jpg
    desk 2010.jpg
    225.8 KB · Pregleda: 201

Posle raznih setup-a sa rainmeterom, vratio sam se korenima i obicnom sidebar-u. :)

Prilozi

• moj screen .jpg
    moj screen .jpg
    486.2 KB · Pregleda: 318
Evo deska za 2010.. srecna nova btw

a druga slika je problem koji ce neko da mi pomogne da resim, naime zasto se desava da ovako nestane neka ikonica nekog programa u Start meniju? Desavalo mi se i na prethodnoj instalaciji windows-a, totalno random se desi nikad isti program

Prilozi

• desk2010.jpg
    desk2010.jpg
    338.6 KB · Pregleda: 278
  • Icon.png
    Icon.png
    103.4 KB · Pregleda: 290
Probaj opciju popravke ikonica - Tune Up Styler u progrmau Tune Up. Ako ne pomogne instaliraj neki paket ikonica (imaš isto opciju u TuneUp da downloaduješ) pa onda odmah vrati na windows podrazumjevane ikonice. Ako i to ne prođe onda imaš izbor ikonice za određeni tip fajla, itd.

ne pomaze to, nema veze sa ICON CACHE REBUILD i slicnim stvarima jednostavno tako za neki exe nece da prikaze ikonicu, na properties tog fajla ima ikonica sve lepo stoji ali se u win ne vidi

....zasto se desava da ovako nestane neka ikonica nekog programa u Start meniju? Desavalo mi se i na prethodnoj instalaciji windows-a, totalno random se desi nikad isti program

Potpuno isti problem i kod mene a nemam ideju o čemu se radi.

@gordan84
Meni upravo nedostaje ikonica TuneUp-a :d.

hehhehehe dobar si za TuneUp hehe, debilan neki problem ali jos nisam provalio zasto to radi, evo danas sam reinstalirao win ponovo ali opet isto

@studiovpc
Kako uhvatis start menu sa snipping tool-om? Ne mogu da ga savatam, stalno mi bezi :p.

ma uhvatio sam celu sliku bre na print screen i cropovao sam samo ovaj deo gde je start meni

Srecna Nova godina :)

alt + print screen je za aktivan prozor koji je otvoren, start meni nema sanse tako da uhvatis nikad

Znam da ne moze u XP-u, ali Vista i W7 bi trebalo da moze.

haaa vidi stvarno moze :) klik na start meni i alt + prtscrn i radiiii hehehe nisam znao za ovu foru, na visti nije moglo koliko se secam mada nesto ne mogu da se setim ni da sam probao... za xp znam da ne moze

svaka cast za ovu foru :wave:

radi i na visti... :)

Jel postoje neki tutorijali? Ja tek sad imam komp na kom mogu da stavljam skinove. I kako da ubacim u Win7 ove widgete za vreme itd?

imas u temi iz 2009-e nadji moj tutorial, za pocetak ti je sasvim dovoljan :), srecno modovanje!

:cigar:

ObjestDock sam koristio davno ,jos na xp-u/sp1,medjutim na x64 ne podrzavaju dosta opcija,kao sto su systray,start etc.,iako je Plus verzija..

Prilozi

• Desk.jpg
    Desk.jpg
    285.3 KB · Pregleda: 180
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno