Šta je novo?

Desktop ili laptop?

NightCrawler

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2005
Poena
995
Treba uskoro da menjam laptop koji je uzet u vip-u (piše u profilu koji je) pa se sada dvoumim da li da opet idem na laptop ili da uzimam desktop konfiguraciju.

Na raspolaganju imam 70 000 din medjutim u tu cenu treba da se uračuna i monitor pošto ga nemam i kućište tako da ova cifra od 70 000 onda pada na 50 000 za komponente

Komp bi mi uglavnom koristio za multimediju i gameing mada posedujem i PS3.

Da li ići na desktop ili ipak na neki jači laptop koji bi mogao da izgura 2 godine?

Pazi, za 70000, odnosno 50000 bez monitora, moze da se sklopi sasvim dobra gejming masina, koja bi bila visetruko jaca od laptopa istog cenovnog ranga. Da ne pominjem da u odnosu na mali laptop ekran, igranje na monitoru od 24'' dobija sasvim drugu dimenziju.

Ako ti prenosivnost ne igra ulogu, desktop će za iste pare svakako biti jači i ugodniji za korišćenje.

+1 za desktop
Posebno sto mozes sam da kombinujes, a kasnije i da menjas komponente. A ako je prenosivost od kljucne vaznosti, onda je logicno da ides na lap-top

Hteo - ne hteo lap-top ces menjati posle 2-3 godine, jer mu je to neko vreme trajanja. A posebno sto su komponente kod lap-topa-a slabije od istih za PC, koliko ce baterija da mu traje, mali ekran isl. A za ~50K RSD koliki ti je budzet mozes da sastavis dobru gaming konfu koja ce ti terati igre sigurno narednih 2 godine. Vecina stvari je na strani desktopa, jedino ako ti je mobilnost vazna onda lap-top

Destkop..

Vrh Dno