Šta je novo?

Deneb on LN2 ...... povratak zelenog

monteboy

Slavan
Učlanjen(a)
26.07.2004
Poena
410
Veceras je bila jedna ugodna ali kratka LN2 sesija .... sprzio sam 25 litara LN2 sa Deneb'om i 4870X2 pod LN2 za manje od dva sata..... :-devil-::-devil-:

Ipak Dovoljno za 3dmark03 WR na AMD'u generalno kao i srpski Rekord u ovom benchmarku na single karti , ko bi rekao za Mainstream platformu :D :)

phenom3dmark03wr05vx.jpg

Nisam imao vremena ni da mu dam ljudski 2V :D :) .... sledeci vikend nastavljamo sa 50l LN2 i napadamo 3dmark05 o 06

Ovom prilikom zelim posebno da se zahvalim Animanu , BigJoe , Shikiju i majstoru Savi za podrsku kod izrade fenomenalnih DesPot potova koji su ladili ovu dvoglavu azdaju na -130°C

potovi montirani na 4870X2

Poslednja izmena od urednika:
Monteboy kick ass. :D

Svaka chast matori, '*** si mu kevu. :wave:

Montoya drago mi je da su DesPoti promovisani na ovaj nacin i naravno cestitke za rezultat :wave:

hvala momci !

@BigJoe

potovi su vrh,

dodao sam samo nastavak od aluminijuma cisto da se lakse sipa jer su rebra unutra dosta visoko ....
A izbusio sam sa burgijom od 1.5mm i po rupicu direktno u dno koje ide na GPU. Tu sam smestio i po sondu tako da su temperature veoma tacne.

Poslednja izmena:
Svaka chast :wave:

Ipak Dovoljno za 3dmark03 WR na AMD'u generalno kao i srpski Rekord u ovom benchmarku
Sve je to lepo i bravo za tebe.
Nebih zelo da zvucim kao da trazim dlaku u jajetu ali ako gledamo generalno tesko ce biti da ti drzis taj srpski rekord koji si vec negde pominjao, ako je to tako onda je nikolas turcin he he
http://www.hwbot.org/listResults.do?userId=5875&applicationId=2
Verovatno bi situacija bila drugacija sa dve karte, ali onda promeni komentar i nemoj da pravis od buve slona. Men bi licno bilo sramota da se nakon onakvog pompeznog najavljivanja hvalim obaranjem srpskog rekorda, koji uz to nisi ni oborio:p

Sve je to lepo i bravo za tebe.
Nebih zelo da zvucim kao da trazim dlaku u jajetu ali ako gledamo generalno tesko ce biti da ti drzis taj srpski rekord koji si vec negde pominjao, ako je to tako onda je nikolas turcin he he
http://www.hwbot.org/listResults.do?userId=5875&applicationId=2
Verovatno bi situacija bila drugacija sa dve karte, ali onda promeni komentar i nemoj da pravis od buve slona. Men bi licno bilo sramota da se nakon onakvog pompeznog najavljivanja hvalim obaranjem srpskog rekorda, koji uz to nisi ni oborio:p

procitaj gore sta pise dalje ..... "na single karti" :)
Ima jedna lepa nemacka izreka -> "Ko zna da cita taj je u prednosti".

Inace Nidzov aktuelni rez na single karti imas ovde :
http://www.hwbot.org/result.do?resultId=770594

Tebe *******i nikako zadovoljiti prozivao si me celo vreme kako najavljuem odlicne rezultate a ne radim nista sad kad sam konacno odradio LN2 sesiju opet nisi zadovoljan :)
Moras da imas uvek *******i na umu da je ovo Mainstream (Phenom II + DDR2 ) a kad se sa istom obori i neki regionalni rekord onda je to velika stvar pored toliko highend platformi ...... :D

Tek sledeci vikend na 3dmark05 i 06 ova makina pokazuje zube :d :)

Poslednja izmena:
procitaj gore sta pise dalje .....
Ima jedna lepa nemacka izreka -> "Ko zna da cita taj je u prednosti".
Tebe *******i nikako zadovoljiti prozivao si me celo vreme kako najavljuem odlicne rezultate sad kad sam konacno odradio LN2 sesiju opet nisi zadovoljan :)

Ne ne, zadovoljan sam samo nisam obrato paznju da si naveo na single karti:S: ali to ne menja cinjenicu da sam ocekivao daleko vise, makar nekiu WR ili nesto slicno na svetskom nivou.

Dali je to uopste moguce sa PII proceosorima u nekoj od takmicarskih disciplina, da znam dali da ocekujem ili da batalim:p

Svaka cast stvarno ekstra rez.

Hvala Monte :p

BTW extra rez, mada bice i vishe poznavajuci tebe :)

:wave:

Poslednja izmena od urednika:
A sad od kuma televizor :D:D:D
A od kuma memorija :p
zavrsio si sesiju i nadam se da memorija uskoro stize.
Nestrpljiv sam k'o leptir ,)

:-devil-:

:wave:

Sutra ujutro stari pici za BG , mislim da ces imati najjacu memoriju u celoj Srbiji :)

Ne ne, zadovoljan sam samo nisam obrato paznju da si naveo na single karti:S: ali to ne menja cinjenicu da sam ocekivao daleko vise, makar nekiu WR ili nesto slicno na svetskom nivou.

Dali je to uopste moguce sa PII proceosorima u nekoj od takmicarskih disciplina, da znam dali da ocekujem ili da batalim:p

WR na AMD'u , ja sam zadovoljon pa jos i srpski Rekord pored silnih i7 + 295 GTX pa to me tek zadovoljava ..... :)

Jos pitanja ? :D

uuu...extra! svaka chast!
koju voltazu turish na NB, ako nije tajna?
sad mi krivo shto sam prodao moj x2 top, a stigao mi p2, ne probah zmaja na delu
btw odradicu neki mini review 940 BE + GA-MA790X-UD4, plocha se za sad pokazala fenomenalno, a koshta ~100e

Poslednja izmena:
Odlichni rezovi :D "kao po navici" :D
a za ovoj ostaloj bagri svaka cast za potove :) :D bas sam se odushevio
A jel to vista daje bolje rezultate od XP-a ili je mizerna razlika ?
sledeci put batali LN2 i vantaj se heliuma ko covek bre :d neki domacinski napon :p

Poslednja izmena:
Ohoho stari svaka čast, 22 pozicija na globalnoj listi nije loše za prvi VGA LN2 run. Sve čestike još jednom. :wave:

Poslednja izmena:
Ohoho stari svaka čast, 22 pozicija na globalnoj listi nije loše za prvi VGA LN2 run. Sve čestike još jednom. :wave:

Moglo i bolje stari ..... Promenio sam Bios na kartici nisam na Asus'u kao nekada a sto je vecina overclockera koji voze 4870X2. Ljudi se vode visokim klockovima jednog Asus VGA biosa pa misle da su i performanse vece a to nije tacno. Zato sto Asus ima na svom Top Biosu daleko labavije latencije za njihovu OC varijantu grafulje. Originalni Club3d Bios je daleko performantniji.

Sto hocu da kazem da sam morao iz pocetka da testiram stabilne klokove grafulje to je naravno kostalo LN2 i vremena. Milim da cu vec iduci vikend popraviti ovaj rez mada ce 05 i 06 biti prioritet....

Moja 4870X2 me totalno odussevila nisam isao ispod -130°C ali cenim da karti i -150°C ne ssmetaju ubija koliko voli minus
Napon na GPU je bio smesnih 1,38V ..... Ovo treba sistematski ispitat pre nego sto se krene juriti neki dobar run. *******o tri izvora hladiti sam !

Sasvim tacno si primetio da je ovo moj prvi LN2 / 3dMArk rez :)

Hvala na cestitkama.

@Dominator

Vista u 3dmark03 daje vece performanse kad je 8.12 Catalyst u pitanju....
cudno ali tako je :)

Poslednja izmena:
:banana::happy:eek:dlican rez!:wave:

Poslednja izmena:

Cek malo, pa na 22 mestu hwbot liste nema rezultata, ne postoji ni numerisano 22?

@monteboy
Crni sinko da nisi nesto feikovao:D:p

neznam *******i o cemu pricas , rezultat je tu !

http://www.hwbot.org/result.do?resultId=834354

moguce da imaju problema sa aktualizacijom top liste :) :D

Nema veze, malo da vidis kako to izgleda kada te neko proziva bez razloga ili sa nekim polu ralogom. Jasno je da se ja *****avam ali vi ste od coveka napravili budalu, koda nje dovoljno da on sam od sebe pravu budalu a sada kada je dokazo da nije fekovao rez jer zasto bi radio kada ima i veci od onoga za koji ste ga optuzuvali niko ni reci da progovori ni da se izvininte coveku zbog vase gluposti:S:

Monti ti možeš da vidiš ko te je prijavio, ako je prijava u opšte postoja. No da se vratimo na temu. Još jednom čestike na drugom srpskom VGA LN2 setupu. :wave:

Cekaj pa zar niko nije vozio LN2 na VGA ranije osim nas dvojice ?
U ****te pa ovo premijera :D :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno