Space
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.04.2006
- Poena
- 440
Cekaj pa zar niko nije vozio LN2 na VGA ranije osim nas dvojice ?
U ****te pa ovo premijera![]()
![]()
He, he i nikolas61 i Perica njih nezaboravimo oni su prvi put javno probali
Cekaj pa zar niko nije vozio LN2 na VGA ranije osim nas dvojice ?
U ****te pa ovo premijera![]()
![]()
He, he i nikolas61 i Perica njih nezaboravimo oni su prvi put javno probali![]()
pa znaci onda treci setup ako dodamo tvoju 260OC
pa znaci onda treci setup ako dodamo tvoju 260OC
Nije :d mi smo radili Vojo zajedno, ja sam na eventu sipaohehehe, dobro brojiš, nego šalji ovom malom memoriju evo ga kmeči svaki dan :d
hvala momci !
@BigJoe
potovi su vrh,
dodao sam samo nastavak od aluminijuma cisto da se lakse sipa jer su rebra unutra dosta visoko ....
A izbusio sam sa burgijom od 1.5mm i po rupicu direktno u dno koje ide na GPU. Tu sam smestio i po sondu tako da su temperature veoma tacne.
odlican resultat, stvarno brutalno izgledaju ovi potovi
mogu li neke slike celog setupa_a?
nego nije mi jasno zasto je ova tema u delu za procesore i memorije ako se radi o grafickim karticama i 3dmark_u
i jos jedno pitanje za moderatore zasto je ova tema zakljucana?
golden simple ?
Sad tek videh koliko je hipro izvukao sa njegovom kartomjel to sa nekim njegovim modovima ili jednostavno ima golden simple ?
Aj malo obajsni kako se ponashaju, bash me zanimaKoliko brzo "srchu"? I kad isirchu koliko vremena prodje a da traze novu dozu?
Opet neznam o cemu pricas *******i ?
http://www.hwbot.org/result.do?resultId=834509
*******i moj dobronameran savet i ti si na putu bez povratka .....
Rekoh ti lepo obrati se moderatorima ovaj thread ovde nema ama nikakve veze sa tvojim prijateljima , fakeovanjem rezova i itd....
Gledao sam cesto na ovom forumu ljude koji pisu "Nemo te mi brisat postove" kasnije nije mnogo proslo i nije imalo sta gde da se obrise![]()
sada ga vise nema ni na ovom poslednjem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari