Šta je novo?

Deneb on LN2 ...... povratak zelenog

Odlichan rez!
Drago mi je da DesPOT-i rade kako treba ;)
Lep setup ;)
:wave:

hvala momci !

@BigJoe

potovi su vrh,

dodao sam samo nastavak od aluminijuma cisto da se lakse sipa jer su rebra unutra dosta visoko ....
A izbusio sam sa burgijom od 1.5mm i po rupicu direktno u dno koje ide na GPU. Tu sam smestio i po sondu tako da su temperature veoma tacne.

Aj malo obajsni kako se ponashaju, bash me zanima ;) Koliko brzo "srchu"? I kad isirchu koliko vremena prodje a da traze novu dozu?

Poslednja izmena:
odlican resultat, stvarno brutalno izgledaju ovi potovi :)
mogu li neke slike celog setupa_a?

nego nije mi jasno zasto je ova tema u delu za procesore i memorije ako se radi o grafickim karticama i 3dmark_u :)

i jos jedno pitanje za moderatore zasto je ova tema zakljucana?

odlican resultat, stvarno brutalno izgledaju ovi potovi :)
mogu li neke slike celog setupa_a?

nego nije mi jasno zasto je ova tema u delu za procesore i memorije ako se radi o grafickim karticama i 3dmark_u :)

i jos jedno pitanje za moderatore zasto je ova tema zakljucana?

Pa ovde i jeste mozda najveci hit frekvencija CPU-a...za X2 znamo dokle moze :) Mada si u pravu, premesticemo ;)

Tema je zakljuchana jer bi se napravio samo takav flame u roku od 5 minuta...

5.5GHz i jeste brutal

Poslednja izmena:
Sad tek videh koliko je hipro izvukao sa njegovom kartom :D jel to sa nekim njegovim modovima ili jednostavno ima golden simple ?

Upravo videh temu , sve cestitke ljudi ! @AnimaN - daklen moracu i ja da krenem da kukam i kmecim za neki LN2 event :)))

Sad tek videh koliko je hipro izvukao sa njegovom kartom :D jel to sa nekim njegovim modovima ili jednostavno ima golden simple ?

Hipro koristi Asus'ov bios zato ima vece taktove.
Secas se mozda ondasnje sesije na Dice kad sam jurio Aquamark3 (350.000)
Tada je na mojoj karti bio takodje Asus'ov Bios GPU takt je bio 1020MHz :) i to na suvom ledu.

E sad nakon intezivnog testiranja dosao sam do zakljucka da je originalni Club3d Bios daleko brzi na istim taktovima a i kad recimo podignem takt na Asus Biosu za 30-40 Mhz vise u odnosu na Club3D opet je rezultat losiji :)

Tako nije sve Janko u taktovima performanse i finalni rez je ono sto se broji.

Poslednja izmena:
Aj malo obajsni kako se ponashaju, bash me zanima ;) Koliko brzo "srchu"? I kad isirchu koliko vremena prodje a da traze novu dozu?

Da bi se ohladili na -130°C treba malkice vremena i dosta azota onda je samo pitanje odrzavanja te temperature. U proseku sam dosuo 4-5 puta da bi prosao 3dmark03.
Kolicina dosipanja je veoma mala zato sto su potovi veoma tanki i nemaju volumen da prihvate vece kolicine azota. Ipak to je sasvim dovoljno da se moze lepo sa njima raditi.
Hteo bih napomenuti da sam temperaturu kontrolisao izmedju -130°C i -122°C znaci 8K :)

U svakom slucaju zakljucio sam da ovo nije za mene previse mi je posla da kontrolisem tri izvora sam zbog toga je projekat LN2-controller dobio od juce visoki prioritet.

Kao sto sam gore napisao cepao sam graficku do -130°C bez ikakvih problema.

Ovi potovi su kao tretnjak od 40 tona treba mu dosta vremena da se popme na brdo ali onda kad je na vrhu i krene nizbrdu nema sile da ga zaustavi.
Da bi se temperatura spustila sa -130°C na nekih -50°C kad je kartica u idle treba dobrih 10 minuta :D

Poslednja izmena:
@monteboy
http://www.hwbot.org/result.do?resultId=834354
Znaci opet nema reza, aj sad necu da se zajbeavam u cemu je fora vise sa ovim fantomskim rezom?

Evo recimo jednog koga nisu izbrisali http://www.hwbot.org/result.do?resultId=834179 a covek popio ban sa foruma zbog toga, mislim on je zasluzio ban ali zbog drugih stavari a ne zbog reza i da neko blati coveka na onaj nacin kosto je to radujeno u temi koju je pokrenuo monteboy. Nemoj da mi brisete postove samo cackate mecku time, ovo mora da se istera do kraj ili cu to resavati na drugi nacin, budi te srecni dok imam zelu recima to da resavam, posto me je covek prozivao da sam ucestvovao u nekom navodno organizovanom feikovanju. Nepravda koja je njemu nanesena je njegova stvar ali ovo se tice mene.

Alo moderatori DALI TO MOZE TAKO DA SE RADI

Poslednja izmena:
Opet neznam o cemu pricas *******i ?

http://www.hwbot.org/result.do?resultId=834509

*******i moj dobronameran savet i ti si na putu bez povratka ..... :)
Rekoh ti lepo obrati se moderatorima ovaj thread ovde nema ama nikakve veze sa tvojim prijateljima , fakeovanjem rezova i itd....
Gledao sam cesto na ovom forumu ljude koji pisu "Nemo te mi brisat postove" kasnije nije mnogo proslo i nije imalo sta gde da se obrise :),
bilo bi steta sobzirom na tvoje veliko znanje i reputaciju ....

Jel znas ti onu od Rokeri s Moravu -> Ne cackaj Mecku sa prstem u oku ? :) :D

evo malo da se opustis .....

http://www.youtube.com/watch?v=SdgZuNgtlA8

Poslednja izmena:
Opet neznam o cemu pricas *******i ?

http://www.hwbot.org/result.do?resultId=834509

*******i moj dobronameran savet i ti si na putu bez povratka ..... :)
Rekoh ti lepo obrati se moderatorima ovaj thread ovde nema ama nikakve veze sa tvojim prijateljima , fakeovanjem rezova i itd....
Gledao sam cesto na ovom forumu ljude koji pisu "Nemo te mi brisat postove" kasnije nije mnogo proslo i nije imalo sta gde da se obrise :)

Dobro, reza nije bilo pre nekih 10min i samo pitam sta je sa tim. Sto se tice tvojih prozivki na moj racun, samo polako i uzivaj.
To da nema veze to si uparvu isto tako si pljuvao po coveku i rakao "Velik sam bio i u pobjedama ali i bogami i kad izgubim boljemu se treba cestitati a lazove treba ukloniti sa svih foruma jer unistavaju ovaj sport" decko je dokazo da nije lazov ajeda se se ti pokazi koliko si veliki.

meni sad nije jasno, prvo je bio rezultat na ovom linku, pa na ovom linku. pa je sada na ovom linku.

sada ga vise nema ni na ovom poslednjem

Vrh Dno