voodoo_nbgd je napisao(la):Imam Borland Developer Studio 2006 (koji obuhvata C++, C#.NET, C++.NET, VB.NET, Delphi i Delphi.NET) i dobar je (koliko sam shvatio kompajliranje .NET programa se vrši sa kompajlerom koji dolazi uz .NET SDK, koji se instalira uz paket). Rave Reports postoji, a ako ništa najzad je dokumentacija obuhvaćena u jedan veliki HTML Help, znači .NET, Platform SDK, jezici i sve ostalo, ne mora više da se brlja po pojedinačnim .hlp fajlovima (kao recimo Win32 Programmer's Reference itd.)
voodoo_nbgd je napisao(la):Taman kad si svratio da te priupitam
Kako se gasi grupisanje propertiesa u objektnom inspektoru? Oću da mi budu azbučno sortirani ko u starim Delphijima, a ne ovako ko u Visual Studiju...
voodoo_nbgd je napisao(la):Taman kad si svratio da te priupitam
Kako se gasi grupisanje propertiesa u objektnom inspektoru? Oću da mi budu azbučno sortirani ko u starim Delphijima, a ne ovako ko u Visual Studiju...
silverglider je napisao(la):Jedna jedina novost koju pozdravljam je mogucnost da sam specifikujes gde ti lezi "projects" folder, a ne da pri svakom "Open..." kliku te baca u <program files>\delphi\projects\ dir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari