I mene zanima kako su sada losiji?
Evo sta su mi poslali iz atoma u vezi garancije:
During the LCD Monitor manufacturing process, it is not uncommon for one or more pixels to become fixed in an unchanging state. The visible result is a fixed pixel that appears as an extremely tiny dark or bright discolored spot. When the pixel remains permanently lit, it is known as a "bright dot." When the pixel remains black, it is known as a "dark dot."
In almost every case, these fixed pixels are hard to see and do not detract from display quality or usability. A display with 1 to 5 fixed pixels is considered normal and within competitive standards. For more information, see Dell Support site at: support.dell.com.
I meni su ovo isto poslali kada sam probao da reklamiram...
spyki jesi ih zvao jesi na kraju uspeo da zamenis, kad se tebi pojavio mrtav piksel? Evo ja sam im danas poslao link koji je pomenuo bmibmc, i sad sam im jos jednom preko sajta poslao direktan link sa dell-ovog sajta za ovaj monitor:
http://www.dell.com/us/enterprise/p/dell-u2311h/pd
Perfection down to the last pixel:
Dell UltraSharp displays are designed for perfection in every pixel. In the event you discover even one bright, defective pixel during your limited hardware warranty period, we'll exchange your monitor at no cost to you.
Zvao sam ih i rekli su da jedan mrtvak nije dovoljan i da oni ne mogu da mi pomognu. Rekli su mi da nazovem i glavnog uvoznika za Srbiju (naveden u garanciji) pa da se njima zalim... na tome je ostalo. A mrtav piksel mi se pojavio posle tacno 2 meseca.
Ne znam sta da radim posto svi vidimo da na zvanicnom sajtu Dell-a jasno pise: "Dell UltraSharp displays are designed for perfection in every pixel"... Svi moraju biti ispravni, u suprotnom zamena!
...even one bright...
ako se ne vidi na crnoj pozadini, nije pokriven garancijom.
Gde ima da se kupi i pogleda uopste ovaj s24a650? I kakvi su ovi LG S-IPS?
Da ali na grafickoj ces tih 70e da izgubis za pola godine a monitor se ne menja svaki dan.![]()
Znači je Dell U2412M ima istu širinu (vertikalu) kao U2311H, dok je dodatni inč u dijagonali dobijen povećanjem visine? (Ako sam dobro razumeo.)U2412M ima 16:10 i mnogo je prijatnije za rad. Nisam ništa izgubio na širini, samo dobio na visini. Za gledanje i blejanje, manje više mislim da i ne vredi razlike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari