zechs
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2008
- Poena
- 625
U pravu si sve
To znaci po tebi ko kupi original igricu i plati 60 e on je budala i komedija jer na torrentu ima za dzabe
Ko kupi u prodavnici original patike i plati ih 15000 din on je komedija,jer te patike ima kod kineza 1500 din ili na kp za 3500 din
Imas ti dokaz da je bas ta delimano cesma sa aliekspresa i samo nalepnica zalepnjena da li bi mogo da dokazes i potpises pod krivicnom odgovornosti da si u pravu
Ja cu ujutru da zovem delimano i trazicu povracaj novca, ako me pitaju razlog zasto trazim pokazacu im skrinsotove ove konverzacije recicu da su mi ljudi rekli da to nije bezbedno i da je to kopija sa aliekspesa samo ste nalepnicu zalepili, i oticicu u gigatron i kupicu bojler za kuhinju i resen problem kad kupum bojler pokazacu vam sliku da ne bude lazem
toliko od mene sve ste u pravu i naj pamettniji izmislili toplu vodu a cesmu uzivo vecina vas nije ni vidla uzivo a kamo li koristila i svi sve znaju na osnovu nekih glasina
Ova analogija ukazuje na to da ćemo se često naći u situaciji u kojoj govornik dokazuje nešto drugo od onoga što je bio početak rasprave.
Inace, poruci cesmu sa Alija, pa uporedi. Eto imaces rezervu ako ti ta delimanova crkne.
Edit: U gimnaziji koju sam ja zavrsio ucio se predmet Logika u okviru koga su se ucile logicke greske u konverzaciji. Tako da, da ima nas koji poznajemo dosta toga, verovao ili ne