cvrlemitrv
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.12.2006
- Poena
- 320
Lap top je odlicno radio 2,5 godine. Tada se pojavio problem sa hardom. Hard u servisu /ovlasccenom/ zamenjen /cekalo se oko mesec dana/. Instaliran sistem. Lap top pocinje ponovo iz cista mira da ima iste ismptome, resetuje se sam od sebe, razno razne greske u vraca se u serivs oni ga testiraju oko 10 dana kazu da je sve ok. po izlasku iz servisa posle dva dana istisimptomi Plavi ekran. sa raznoraznim porukama u dmp fajlu. Flai neki drajver ili kernel pnp. Odlazi u servis. Kazu ploca opet se ceka oko mesec dana u medjuvremenu pretpostavljam da je garancija istekla posto je bila do 15 jula. Odmori Lap top radi jedo 10 dana ok. I ponovo ista stvar. Reinstaliram sistem. Zabada opet plavi ekran. Resetuje se sam od sebe. Licno sam pustao testove Memorije HDD, Prime, u principu ne nalaze nista i najgore reset se desava kada Lap top ne radi nista. Evo par slika. Sta raditi. Inace pri kupovini je u njega dodato jos 4 gb rama tako da ima 8 umesto standardnih 4 ali do prvog problema sa hardom sve je radilo OK. Na ovih 70 je zabo i mo ro rucno da se iskljuci i posle jenastavio i sve OK.