Misliš - defragmentirati - :laugh: ?Koliko cesto treba defragmatirati disc ?
Koristim O & O Defrag
Nikada nisam primetio neke drasticne razlike u radu posle defr. Nekoliko puta su se desile nepredvidjene stvari pa sam morao da spasavam, a nekada cak i izgubim podatke. Sa velikim diskovima cesto traje uzasno dugo, za to vreme nemozes da koristis podatke na njima (mozda sa nekim i mozes). Smaraju me servisi dodatni koji u pozadini to rade, ako i sam win vec ne drlja oko toga.shto nikad?
Nikada nisam primetio neke drasticne razlike u radu posle defr. Nekoliko puta su se desile nepredvidjene stvari pa sam morao da spasavam, a nekada cak i izgubim podatke. Sa velikim diskovima cesto traje uzasno dugo, za to vreme nemozes da koristis podatke na njima (mozda sa nekim i mozes). Smaraju me servisi dodatni koji u pozadini to rade, ako i sam win vec ne drlja oko toga.
	I ja koristim perfect disk od kada znam za defragmentaciju. Imao sam problema sa najnovijom verzijom tako da koristim staru verziju.Jos jeda glas za PerfectDisk, koristim ga vec par godina i stvarno je dobar
I ja koristim perfect disk od kada znam za defragmentaciju. Imao sam problema sa najnovijom verzijom tako da koristim staru verziju.
Nije se pojavljivao BSOD.BSOD. Ako jeste, javi mi se na PM da ti dam resenje problema!
Svojevremeno (jos kad sam koristio PerfectDisk 7) sam sproveo test, vrsio sam veliki broj kopiranja i brisanja na C disk da bi se sto vise fragmentovao. Sa tako fragmentovanim diskom sam restartovao komp.
Boot-Time je bio oko 80 sekundi.
Posle offline defraga i SmartPlacment defraga, boot time je bio oko 45 sekundi!
PerfectDisk je keva...
Treba mi pomoc,unapred hvala
Od kako mi je pao stari sistem i od kad su mi u Master servisu istalirali drugi imam problema!Prvo,novi sistem ili komponente koje su mi instalirane sa njim su bile pune virusa i jedva sam ih ochistio....najvishe me je zezao neki RECYCLER/S,nocas sam se i njega reshio....naime zbog njega nisam mogao dvoklikom da pristupam particijama C i D na hardu pa sam morao da idem preko Explorera....ako neko ima slicham problem neka proba to da resi sa Autorun easter-om,meni je pomogao!!!
Sad ne mogu da izvrshim defragmentiranje HDD-a ni pomocu jednog programa a ni direktno iz Pribora(Windows mi je na srpskom)....
Moze li mi neko pomoci jer iz iskustva znam da HDD radi brze kad se izvrshi defragmetacija!!!
Pozz
Ako je C particija u pitanju uradi ovako
start-run, kucaj cmd, pa kucaj chkdsk c:/r , pa yes, restartuj i pusti ga da ispravi greske pri sledecem podizanju sistema, ili D.
Ako nece da odradi radnju do kraja moguce da ti je ostecen hard disk. Nisi napisao koja je particija u pitanju. Skini neki alat za proveru tvog hard diska iili napisi koji je pa cu ti dati link.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari