Šta je novo?

Deezer premium

A jel moraš da imaš premium nalog za skidanje flac?
Imam Deezer Premium preko Yettel-a i sa tim nalogom mogu da skidam FLAC preko Mulglar 2 aplikacije. Samo se iz aplikacije logujem na svoj Deezer nalog i onda može sve da se skine. U samoj aplikaciji biraš između FLAC, MP3 320 kbps i MP3 128 kbps.

Ne može direktno preko njihove stranice. Može preko mobilne aplikacije kroz Google Play/Apple plaćanje. Region Google Playa/Apple ID-ja treba biti podešen na Tursku.
A kako da promenim region Apple naloga na Tursku (ili da napravim novi) pošto nece da prihvati nase kartice prilikom dodavanja payment method u apple nalog?

Aha, znaci sustina je da ide preko Turgame poklon kartica..kao i Netflix :)

Hvala. Deluje da funkcionise.

Imam Deezer i kad slušam pesme krenu da me bole uši iako ne koristim slušalice i svaka pesma krči i šušti, na bilo koju jačinu zvuka i na bilo koji kvalitet zvuka da pustim, na mobilnom.Kad sam imao Spotify nisam imao takav problem. Šta može da je u pitanju?

Imam Deezer i kad slušam pesme krenu da me bole uši iako ne koristim slušalice i svaka pesma krči i šušti, na bilo koju jačinu zvuka i na bilo koji kvalitet zvuka da pustim, na mobilnom.Kad sam imao Spotify nisam imao takav problem. Šta može da je u pitanju?
do ushiju je, ili kupi nove ili idi kod otorinolaringologa :)

… obrati pažnju na to da u okviru Deezer aplikacije imaš ekvilajzer, proveri da nije tu nešto greškom pomerano…

Deezer Family je 20 evra mesečno, može 6 naloga, znači da je jedan nalog 400 dinara mesečno

Добро вече. Има проблем у Дизер апликације.
Често прекине са радом и прикаже следећу поруку:

vMxmC72.png

Шта да радим како бих решио проблем?

Добро вече. Има проблем у Дизер апликације.
Често прекине са радом и прикаже следећу поруку:

vMxmC72.png

Шта да радим како бих решио проблем?
probao da obrises app pa sve ispocetka?

Znači pratio sam jednu plejlistu, za moj ukus bila je odlična
Međutim autor ju je stavio na private. Još lik izgleda ima status deezer editora.
Koje su opcije da nekako vratim tu plejlistu?

Refreezer github
Nastavak projekta Freezer. Ko hoće da sluša za Dž a da ne juri pečovane varijante deezera. Redovno se ažurira apk.
128kbps je kvalitet za free naloge kao i na pecovanim jer je sam deezer ispravio propuste kad je bilo moguće džabe slušati flac. Sa premijum nalogom naravno radi flac i preuzimanje.

128 kb/s je samo kvalitet downloada ili svega?

i striminga :(. isto kao na pečovanim deezer, ako ih još uvek ima (one često izloguju-kako koja).
refreezer je dobra alternativa.

Nekada smo sa freezerom džabe slušali flac, i radio je na svim platformama.

Refreezer je samo za android.

Još bolja stvar od refreezera je: RiMusic - koja strimuje sa yt (music) api (trebalo bi da je 320kbps - ako se podesi u opcijama na high)

Poslednja izmena:
Da li neko prodaje godisnji code za deezer? Hvala

Deezer Serbia Editor
Da li je ikako moguce sakriti top liste ovog korisnika sa Home strane? Zabrinjavajuce je ako se samo ovo slusa u Srbiji.

Deezer Serbia Editor
Da li je ikako moguce sakriti top liste ovog korisnika sa Home strane? Zabrinjavajuce je ako se samo ovo slusa u Srbiji.
Nije moguće sakriti te liste sa vrha (gledaj na njih kao na neželjene reklame), ali kad naučiš deezer šta voliš neće ti nikada ni pustiti nešto od tih gluposti.

Nije mi jasno zasto Deezer promovise onako nesto.
Zato sto je to slušano u Srbiji? A Deezer je prilagođen tržištu. To je realnost.

Npr Apple Music nije lokalizovan za naše tržište pa izbacuje generic playliste strane muzike i to je to. Dok je u Sloveniji lokalizovan i predlaže im svakakve gluposti.

IMG_7139.jpeg

Je li prebacivao neko skoro podatke sa starog telefona na novi preko Smart Switch aplikacije (Samsung) ili ekvivalenta za Apple, povuce li i celu offline biblioteku ili mora da se skida ponovo?

Imam oko 40ak GB pesama pa da znam sta da ocekujem

Ako nekome treba povoljno deezer premium - godinu dana na 3 uredjaja. Javite u pp.

Imam mts box4 deezer premium, ali ne mogu ni da slušam u FLAC, niti da skinem pesmu sa deemix ili murglarom u FLAC na desktopu, u čemu je stvar?

Regularna cena za taj paket je 10.99€ i on uključuje FLAC HiFi jer su isto Premium nalozi. Bitrate zavisi od samih pesama (kod mene varira od 750 do 1050 kbps).

Nazad
Vrh Dno