Sad sam probao preko ProtonVPN, free USA server, radi.Radi li vam DS kad ste na VPN-u?
Claude, Kimi K2, Qwen3 CoderŠta mi predlažete umesto chat gpt? Hoću uporedi da ih testiram.
Preporučujem ti da probaš GLM coding modele. Trenutno su na popustu prvi mesec, tako da kreni od Lite modela koji je $3.Meni je chat gpt skembao kodove, sva sreća pa sam ih vratio na mesto uz neke bagove ali ću rešiti to.
Šta mi predlažete umesto chat gpt? Hoću uporedi da ih testiram.
Claude, Kimi K2, Qwen3 Coder
Baziran na Gemini? Kad je izasao DeepSeek je tripovao da je OpenAI.Preostaju ti još Claude i Grok. DeepSeek je baziran na Gemini.
Sve je moguće. To sam pročitao iz više izvora, ali ovo je prvo izašlo brzim guglanjem:Baziran na Gemini? Kad je izasao DeepSeek je tripovao da je OpenAI.
Nije za bacanje. Meni je DeepSeek ok i manje mi brlja od ChatGPTja. Gemini mi se najgore ponasa. Aj sto se ukljuci da me prisluskuje posle nekih updatea ali mi nasumicne odgovara na srpskom iako je materija na engleskom, a umeo je i da izbaci odgovore na nekom random jeziku tip kineskom. Ne koristim ga cesto.Sve je moguće. To sam pročitao iz više izvora, ali ovo je prvo izašlo brzim guglanjem:
Uglavnom, nije za bacanje, može da posluži kao dodatna opcija za još ponešto, ali da se očekuju čuda, baš i ne.![]()
DeepSeek may have used Google's Gemini to train its latest model | TechCrunch
Chinese AI lab DeepSeek released an updated version of its R1 reasoning model that performs well on a number of math and coding benchmarks. Some AI researchers speculate that at least a portion came from Google's Gemini family of AI.techcrunch.com
Polako se zatvaraju bankarske filijale a stanovnistvo se usmerava ka ATMovima. Smanjivace se i brojevi ATMova, a ljudi ce se upucivati na aplikacije ili web stranice. Front end bankarstvo ce se drasticno smanjiti.Ne menjaju oni ljude da AI, osim chatbotova, nego će oni koji ne budu otpušteni da rade 50% brže i više sa AI.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari