Šta je novo?

Death Stranding 2

On radi ono sto drugi ne smeju ili ne znaju. Niti ko moze da ga prati po ludostima, niti zeli. DS1 ima Ai koji treba svaka igra da ima. Taj nivo neizvesnosti kada krenu da te love Mulovi nema ni jedna igra trenutno. Ima na yt film, programer koji je bio zaduzen za protivnicki Ai u DS objasnjava ceo sistem kako funkcionise u igri. I ono sto mi se svidja kod njega je da su mu igre dovedene do perfekcije, sa igracke i tehnicke strane. Pri tom iskoriscava Decimu bolje od samih kreatora tog istog endzina.

Prvi deo ima mana, ali generalno gledano je masterpiece. Jedna od najboljih igara koji sam ikada odigrao, a bilo ih je puno :)

Nadam se da ce drugi deo biti na istom nivou, trailer bas obecava.

Baš dobro odrađen trejler, i tehnički i narativno. Decima endžin rastura koliko vidim, likovi i lokacije izgledaju prelepo. Ono, baš me vuče da probam igru.
Još kada je krenula pesma u režiji Woodkid-a... naježitis.

Problem je što je i trejler za keca bio na sličnu foru pa sam se opet smorio na 3/4 igre. Nikad završio. Strah me je da će tako biti i sa drugim delom.

Baš dobro odrađen trejler, i tehnički i narativno. Decima endžin rastura koliko vidim, likovi i lokacije izgledaju prelepo. Ono, baš me vuče da probam igru.
Još kada je krenula pesma u režiji Woodkid-a... naježitis.

Problem je što je i trejler za keca bio na sličnu foru pa sam se opet smorio na 3/4 igre. Nikad završio. Strah me je da će tako biti i sa drugim delom.
Ne bi trebalo da smori, rekao je Kojima da ce biti dosta vise akcije. Treba ocekivati nesto izmedju prvog DS i metal gear igara

Remek delo u najavi.

Samo se nadam da nece Playstation da bude izdavac za PC, jer u tom slucaju za nas sa jeftinijim ulaznicama mrka kapa.

Samo se nadam da nece Playstation da bude izdavac za PC, jer u tom slucaju za nas sa jeftinijim ulaznicama mrka kapa.
Uvek možemo zaploviti dalekim morima, nešto mi se baš i ne žuri da ostavljam Soniju pare, a izgleda da ni njima nije do srpskih para tako da je opravdano u ovom slučaju :)

Normalno, prvo superiorni PS5 pa onda pezentski PC. :p

Neka konzolni beta testeri odrade svoj posao da mi lepo dobijemo gotov proizvod :D

Kupuje se sigurno,samo moram da proverim dali mi uopste radi konzola.Neki dan bilo godinu dana kako je nisam palio. :D

Nikad nisam uspeo da završim prvi deo, prešao 2/3 i stao. Ali su scene oduvek bile vrhunski odrađene, da ne kažem ložačke...

^ Tako je, ja sam zaista uzivao u igri do kraja!

Ocekivano, uzeo pre neki dan keca, poceo, bio skeptican ali za sad mi je super.

Vrh Dno