Šta je novo?

Dead Space 2 (& 3 + Movie)

Kol'ko je glup onaj deo kad nadjes marker to je prosto neverovatno, kao neka jurnjava, ludnica, ne daj boze, izgubis volju za igranjem...

igram DS2 neposredno posle amnesie, i deluje mi maltene ko baywatch.
ovo nije horor. akcija da. nesto kao Aliens od kamerona.

inace , ni amnezija me nije nesto odusevila...
daleko od one predivne atmosfere kad ides kroz kripte u "Undyingu"... :p

Ma ds2 nista extra nego igrica kao i svaka druga(vec vidjeno)a i da vam kazem smara me dok igram.

gotovo preso sam je
inace igrica je bruka

Poslednja izmena:
Parodija na orginalni trailer. :D

[YOUTUBE]XjcBINH4HL4[/YOUTUBE]

Presao na Survivalist za nesto vise od 8 sati.

Najtezi deo Chapter 14 ubedljivo, mnogo iritira onaj sto se regenerise. Tu su malo preterali sa neprijateljima.

Presao na Survivalist za nesto vise od 8 sati.

Najtezi deo Chapter 14 ubedljivo, mnogo iritira onaj sto se regenerise. Tu su malo preterali sa neprijateljima.

Generalno mislim da su svugde preterali sa neprijateljima. Ja sam na sednom chapteru i iskreno ne uzivam u DS2 al privescu ga kraju.
Verovatno me godine stizu al mislim da mi se vise svideo prvi deo.

Taj rad, ja sam stigao do pred kraj i smorio se, ne igram već danima, ne vuče me, prvi deo me je vukao konstantno, prešao sam ga 3 puta...

Dobro je, taman sam pomislio kako sam lenj, svi ste se smorili na kraju :)

Kako vidim po komentarima, necu ga ni skidati. Moze li neko da mi potvrdi samo ima li fps cap kada se ukljuci vsync ?

Steta da ga ne odigras ako si igrao prvi, igra je odlicna samo je kraj malo smor ali brzo se predje...

Kako u 7. epizodi da predjem onaj deo gde imam dva horizontalna lasera koji se aktiviraju kada prodjem preko njih, explodiraju, razbiju staklo i prepolove me na pola? Uspeo sam jednom slucajno da ih deaktiviram, ali ne znam sta sam uradio.

stani izmedju lasera a onda upucaj babaroge odma cim se pojave iz rupe

Poslednja izmena:
Upucao sam ih, ali laseri se nisu ugasili nego i dalje ostanu aktivni

Haah, ja sam stao kod onog lifta, koji je tada jos neaktivan...i uzeo neko bure tu negde i gadjao prozor, mada mozes i da pucas u njega..stao sam tu blizu coska...spustiola se zastitna pregrada i dalje nastavio opusteno :D

U sustini svidja mi se igra, prica se lepo nadovezuje...sve je ok. Ali, vidi se da su malo olaksali igru, ubacivanjem vise neprijatelja (da znam da je paradoksalno :D) i izbacivanjem onog usporenog nisanjenja iz prvog dela...

Vredi odigrati igru definitivno, samo sto ima delova koji umeju da iznerviraju jer ubace mnogo neprijatelja koji dolaze sa svih strana, bas su otezali igru dosta, sigurno se nece svima svideti.

slazem se da je igrica teska
ali ja bar volim igrice gde ima malo razmisljanja i teskih delova (dosta stvorenja) otprilike posle Dark Sector-a koja mi se svidela i ova dobija pozitivnu ocenu

Poslednja izmena:
meni je na survivalist prava mera...*** sto sam igrao horor igru ako se nisam iskrivio na stolici :d

Izasao update/patch:

Changes coming with this patch:

- The Elite Engineering Suit will now appear properly after
completing a full-playthrough of the Single Player Campaign.

- Save games will now be recorded, and deducted, properly when
playing the Single Player Campaign in Hardcore mode.

- Support for mouse button binding to movement keys & allowing up
to 8 mouse buttons + mouse button de-bounce fixes

- Unlocks suit and weapon packs which will now be available at the
in-game store at zero cost for players

Mislim da su ti bindovi za misa izasli posle peticije, kao i sto je bilo receno na nekoj prethodnoj strani (link sa stranog foruma, gde igra samo pomocu glave).
Inace, igra je extra optimizovana i jedna od retkih u poslednje vreme koja radi savrseno bez ijednog patcha.

Onaj deo kad se vracas na Ishimuru..Brrrr..Od tad se igra vraca na stare staze slave...Inace prvih 7 chaptera su po meni mediokritet...

- Support for mouse button binding to movement keys & allowing up
to 8 mouse buttons + mouse button de-bounce fixes

Thank goodness for this. Kad se samo setim koliko me je nerviralo sto nisam mogao da iskoristim nijedan taster na misu za "quick enemy freeze", a dugme "C" na tastaturi i nije bas najsrecniji keybind... :p

Btw, igra je zaista sjajna i drzala me je na ivici fotelje do samog kraja. Normal difficulty naprasno postaje bas "hard" pred sam kraj, a i survival se u tim momentima poprilicno pretvara u akciju, no, sve u svemu, DS2 ostavlja odlican utisak i prilicno odskace od danasnjeg proseka...

Bas pocinje da me nervira ds2. Na 9om chapteru sam, imam manjak municije, manjak helta i neprijatelji se pojavljuje iza ledja, napadaju me oni nojevi sto se brzo zatrcavaju.............uopste ne uzivam, samo se nerviram dok kod keca to nije bio slucaj. Zelim da predjem ovaj ds2 ali ne mogu da sebe nateram na to

Uvek imas trainer opciju ;)

Ако те то нервира, чек да стигнеш до маркера и краја игре, тек ћеш се ту изнервирати.

Ne znam zasto vas to nervira, mene je bas tada zagrejala igra. Prvih 6-7 captera je bilo bas neizazovno (igram valjda na survival, to je 3. po tezini od 4 dostupna na pocetku igre), mozda sam 2-3 puta zaginuo. Ali posle toga krece prezivljavanje, sto je cini mi se i poenta ovakve igre jer se zanr zove survival horror :)

Sve u svemu ja sam vrlo zadovoljan. Nema igra onaj wooow efekat koji je imao kec sa svojim nevidjenim gore elementima, ali po svim ostalim merilima je dvojka na nivou ako ne i bolja od prvog dela.
Nedostaje mi samo onaj alternative mode na puls rifle, kada se Isaac sagne na koleno, podigne pusku iznad glave i krene da reseta na sve strane. To mi je bas bio merak u kecu :D

Bez lekova, ovo, ma daj bre?!:p
Nisam se pošteno "isekao":)

Vrh Dno