Šta je novo?

Dead Space 2 (& 3 + Movie)

Али, wait your fucking turn :D

Nema tu horora, nema ni price a ni previse originalnosti...

Hm... Ne bih se slozio sa tobom uopste. Ja bih prije rekao: nista novo u odnosu na jedinicu. A da nema horora, price i da je neoriginalna to stvarno ne pije vodu.
Osim toga igra je sto se tice level dizajna mnogo raznovrsnija, barem za sad, predpostavljam da su kasnije dionice jos bolje uradjene.

ko se beše žalio na kontrole?

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

...

Prilozi

• game_01.jpg
    game_01.jpg
    30.8 KB · Pregleda: 256
  • game_02.jpg
    game_02.jpg
    21.3 KB · Pregleda: 258
  • game_03.jpg
    game_03.jpg
    31.3 KB · Pregleda: 257
  • game_04.jpg
    game_04.jpg
    15.1 KB · Pregleda: 263
  • game_05.jpg
    game_05.jpg
    37.8 KB · Pregleda: 257
Poslednja izmena:
...
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

[youtube]TVwGFkrxtPE[/youtube]

[youtube]qVo0LJW1z20[/youtube]

[youtube]lZJCAJRuI7E[/youtube]

Prilozi

• game_06.jpg
    game_06.jpg
    50.6 KB · Pregleda: 254
  • game_07.jpg
    game_07.jpg
    32.7 KB · Pregleda: 253
  • game_08.jpg
    game_08.jpg
    59.4 KB · Pregleda: 254
  • game_09.jpg
    game_09.jpg
    45.5 KB · Pregleda: 257
^Respect. A na neki nacin za "normalnu" osobu ovo sve je mnogo veci horor nego Dead Space...

Hm... Ne bih se slozio sa tobom uopste. Ja bih prije rekao: nista novo u odnosu na jedinicu. A da nema horora, price i da je neoriginalna to stvarno ne pije vodu.
Osim toga igra je sto se tice level dizajna mnogo raznovrsnija, barem za sad, predpostavljam da su kasnije dionice jos bolje uradjene.

Horor su skroz ubili svetlom (kao sto jahzi pomenu u videu), zatim istim sistemom kao u Doom3, iskoci spodoba, ti je roknes, iskoce dve, ti ih roknes...horor se svede samo na iznenadni lom ventilacionog otvora, vise "poskocim" zbog iznenadne buke:p Mislim da je jedina igra koja me je uspela uvuci kao horor bio Condemned sa najjacom scenom - lik u ormaru. Priceless:) Prvi deo mi je vise bio horor (iako ide na istu shemu) zato sto je nova igra pa ne znas sta ti sprema.
Neoriginalna je u smislu sto je maltene sve vec vidjeno u prvom delu, sve sto je bitno za pricu o Markeru smo saznali tamo, ovde se samo vestacki nadovezuje...nista novo, nikakvog twist-a, otkrovenja. A i to pravljenje nastavka na nacin na koji se moze napraviti jos hiljadu mi se ne svidja uopste (klasika - lik se budi, sve oko njega OPET otislo u haos, pobij sve da odes odatle, zavrni ovo, ukljuci ono i prezivi zadnju boss arenu). Respect za filmove, ali ipak...

Level dizajn jeste nesto raznovrsniji, mada dok nisam video kroz prozor nisam uopste imao utisak gde se zapravo nalazim...opet neki USGN *SF legend* ili nesto drugo...Pocnes igru, istok sekunda krece masakr, zatim se vise ni ne secam sta sam sve radio i zbog cega, mozgalice su stupidne (u prvom delu sam bogami bas morao da se zamislim na nekim mestima), i onda dodje rasplet koji je ok recimo, i to je to. Od cele igre samo je 10i deo nesto bio relevantan za pricu...ostalo je bilo smaranje sa spodobama prilikom ukljucivanja/iskljucivanja kojecega.

Nije losa igra sve u svemu, ali opet, furati je kao horor...njaaah moglo je to dosta bolje

Poslednja izmena:
Hmda, moja keva bi rekla da joj puste PC verziju jer konzolna izgleda bzvz :D

^^ od kad su americke domacice merodavne za bilo sta? :p

Reklama je *****na, ali dala je odlicne rezultate u USA. Igra se prodaje kao alva. Ko je ono rekao da se survival horor danas ne moze prodati ?

@nex999
Aj jednom bez pretnji warnovima da kazes sta ima ti protiv konzola ?!

igra koja me je uspela uvuci kao horor bio Condemned sa najjacom scenom - lik u ormaru. Priceless:)

+1

Mada opet, nije ovo neki horor to se slazem, ali opet, diskutabilno je sta je horor i kakvu atmosferu treba napraviti dok se igra horor. Ja sam 2 noci igrao ovo, zato sto mi preko dana nije bilo interesantno, pa sam malo vise ubo atmosferu. Ali opet, igra je ista kao prvi deo, cak mi je ovaj i bolji jer je prvi deo nekako bio monoton, ovaj je vise nabijen akcijom uz istu dozu "horora". E da, najstrasnije u igri mi je bilo kad gledam Isaka kako ga komadaju spodobe kad ga uhvate ili kad me neki mehanicki deo broda isece u komade. Bilo mi je strasnije nego "zvucno" iskakanje iza na rear zvucnicima iza mene. :D

Ja se u principu slazem sa nex-om stim sto mi je prvi deo vizuelno mnogo lepsi bio, to sam vec pric'o :) A condemned jeste jedna od najstrasnijih igara ikada, tipu iz ormana bih pridodao jos i junkie slut koja izlazi iz jednog od onih plakara koji obicno daju health/ammo. Cak su mi i RE i Silent Hill kec strasniji od DS2 ali ipak je DS2 sasvim solidna igra.

Cak su mi i RE i Silent Hill kec strasniji od DS2 ali ipak je DS2 sasvim solidna igra.

čak? :D ma daj bre rezi i silent hill su tata i mama horor igara,normalno da su strasnije.....kucanje sata u holu?neprocjenjivo :D
onakvu atmosferu u RE igrama (re1,2,3,code:veronica) niko jos nije uspeo da nadmasi :)

Poslednja izmena:
e narode moze savet da ne otvaram novu temu presao sam i dead space 1i2,sve doom-ove,sve do sad fear igre ima li jos neke u tom fazonu ali da je novije i sa dobrom grafom

to je malo offtopic: imas alone in the dark , imao je problema sa kontrolama kada je izasao ali je sad valjda zakrpljen.

Nemoguce da nisi cuo za Amnesiu?! Nije pucacina vec survival horor avantura.

Poslednja izmena:
^svaka preporuka. E ta igra ima da te najezi ;)

ova amnesia je da ti srce stane video sam kod drugara ja sam jedino siguran kad u rukama imam neku eksta pusku e tad neka dodje i 1000 nekromorfova axxaxaaxa :D

resident evil 5?

Da li se jos nekom desava da kad nastavi igru mu ne reaguje levi taster na misu? Ne mogu da napadnem bukvalno. Probao sam da mapiram attack na drugi taster opet nece.

ima bagova igra.. isto tako ako zagines , onaj cutter moras da vracas u horizontalnu poziciju (moja default, zbog kidanja udova) , nikako da je sacuva u onoj poziciji koja je u save-u.

resident evil 5?

Meh, lep je, ali slabo plaši tj. ne plaši uopšte, nažalost:(

Kod mene sve radi ok, to sa cutterom je isto bilo i u prvom delu, default je vertikalan ***.
Jednom mi je se samo spucala igra u 7 poglavlju, zna se zašto, inače je ispeglano lepo, kompletan proizvod.

Meh, lep je, ali slabo plaši tj. ne plaši uopšte, nažalost:(

Kod mene sve radi ok, to sa cutterom je isto bilo i u prvom delu, default je vertikalan ***.
Jednom mi je se samo spucala igra u 7 poglavlju, zna se zašto, inače je ispeglano lepo, kompletan proizvod.

e *** u novom reziju nema plašenja :) nema novo nista osim te amnesie ali nije to meni fora kad nema pucanja a jos je iz prvog lica...

ljudi jel ima neki patch koji ressava krash u chapter 7???

Ima, ista firma koja proizvodi i lek.

koliko chaptera ima kec a koliko dvojka?

Vrh Dno