Nema tu horora, nema ni price a ni previse originalnosti...
Hm... Ne bih se slozio sa tobom uopste. Ja bih prije rekao: nista novo u odnosu na jedinicu. A da nema horora, price i da je neoriginalna to stvarno ne pije vodu.
Osim toga igra je sto se tice level dizajna mnogo raznovrsnija, barem za sad, predpostavljam da su kasnije dionice jos bolje uradjene.
...zavisi kako kome... One americke domacice su delovale prilicno uplaseno... ako nisu fakeovaleNije losa igra sve u svemu, ali opet, furati je kao horor...njaaah moglo je to dosta bolje
[YOUTUBE]jri8LFci4xQ[/YOUTUBE]
igra koja me je uspela uvuci kao horor bio Condemned sa najjacom scenom - lik u ormaru. Priceless![]()
Reklama je *****na, ali dala je odlicne rezultate u USA. Igra se prodaje kao alva. Ko je ono rekao da se survival horor danas ne moze prodati ?
Imas li preporuku za neki koji sigurno radi sa gamepadima ?
Samo naziv pa cu naci na netu vec.
Cak su mi i RE i Silent Hill kec strasniji od DS2 ali ipak je DS2 sasvim solidna igra.
resident evil 5?
Meh, lep je, ali slabo plaši tj. ne plaši uopšte, nažalost
Kod mene sve radi ok, to sa cutterom je isto bilo i u prvom delu, default je vertikalan ***.
Jednom mi je se samo spucala igra u 7 poglavlju, zna se zašto, inače je ispeglano lepo, kompletan proizvod.
Ima, ista firma koja proizvodi i lek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari