Šta je novo?

Dead Island

zasto bi to radio kad je ionako prelaka :p

Nemam igru, pa da pitam da li se može birati nivo težine igranja.

Ne mozes da menjas nivo igre, zadaci su podeljeni po tezini, a kao sto kaze Markomaniax igra je previse laka ali zanimljiiva :)

A možda čovek hoće da poveća težinu? ;)

Igra nebi bila laka uopste, cak bi bila i bas teska da ne funkcionise po principu "umri, ustani i nastavi dalje" Ovo su *****ali zesce, promasili su balans totalno...

ne slazem se.
-da je recimo uradjena po fazonu da kada pogines , kreces od prethodnog checkpoint-a , mnogi od vas bi je nazvali konzolaskom i otpisali u startu. ako ne to onda bi bilo preveliko cimanje da se ponovo dodje/preveze do lokacije izginuca , podesi inventar ,etc.
-da je uradjena u proizvoljnom save fazonu (kao skoro svi rpg-ovi danasnjice) bila bi jos laksa :d

mislim da poenta igre uopste nije da bude teska ili laka , vec zabavna. ja sam vec rekao da su questovi komedija , ali mi i to jednostavno nije bitno kada mogu da tamanim zombije na 1001 nacin. :)

+1

ne slazem se.
-da je recimo uradjena po fazonu da kada pogines , kreces od prethodnog checkpoint-a , mnogi od vas bi je nazvali konzolaskom i otpisali u startu. ako ne to onda bi bilo preveliko cimanje da se ponovo dodje/preveze do lokacije izginuca , podesi inventar ,etc.
-da je uradjena u proizvoljnom save fazonu (kao skoro svi rpg-ovi danasnjice) bila bi jos laksa :d

mislim da poenta igre uopste nije da bude teska ili laka , vec zabavna. ja sam vec rekao da su questovi komedija , ali mi i to jednostavno nije bitno kada mogu da tamanim zombije na 1001 nacin. :)

Pa drugacije i ne bi moglo da se nastavi kada pogines jer je igra radjena sa coop-om na umu... kao u l4d kada ti pogine saigrac ti ga nadjes negde zatvorenog, ovde ga isto baci na neku poziciju i pri tome mu se oduzmu pare. A inace sto questovi komedija? :D Pa sta ocekujes od questova sem da pomazes nekim likovima i njihovom komjunitiju u nekim uslugama ili oslobadjanju nekih prijatelja.

pa znam ali fali neka dubina. nista te ne iznenadjuje. recimo ona riba sto treba da joj doneses sampanjac - zasto kada ga konacno nabavis i odneses ne bude ,recimo , ubijena , zato sto je iznervirala recimo onog lika koji je sa njima u kolibici i koji misli da sada moze da zavodi red :p ... recimo...

main questovi su malo zanimljiviji ali i dalje fali malo taj faktor iznenadjenja ... sta znam...

Dobio sam quest neki da treba da dodjem u dzunglu, a nemam pojma na koji nacin. Otkud dzungla u sred grada :D

^quick travel...^

ja nemam apsolutno nikakvih problema ni sa single ni sa multyplayer co-op nista !
Otkad je izbacen reloaded update 1 je igram nagurao 26 lvl, sada ubacio update 3 i nastavio dalje , a mogu i co-op na tom 26. lvl-u.

Igra je uradjena za zabavu, Tezine questova su uglavnom po kolicini zarazenih na jednom mestu (u tom questu) , i duzini quest-ova.
Apsolutno mi se svidja za zezanciju i trosenje vremena xD

pa znam ali fali neka dubina. nista te ne iznenadjuje. recimo ona riba sto treba da joj doneses sampanjac - zasto kada ga konacno nabavis i odneses ne bude ,recimo , ubijena , zato sto je iznervirala recimo onog lika koji je sa njima u kolibici i koji misli da sada moze da zavodi red :p ... recimo...

main questovi su malo zanimljiviji ali i dalje fali malo taj faktor iznenadjenja ... sta znam...
Zato sto je to continues quest i stalno mozes da joj donosis , isto tako ima za wodu alkohol i hranu , kao i kasnije za baterije i ne znam ti ni ja sta ce jos sve biti. jer na taj nacin mozes da uzmes vise kesa i XP za svaku pokupljenu bocu , bateriju... itd.

Cekaj , kakav faktor iznenadjenja u questu ? sam zadatak questa treba da bude iznenadjenje, questovi su bas jako raznoliki i interesantni jedino je shit sto sve sto radis jeste koljes neke zarazene manijake :p

( ! ! ! EDIT: A da zaboravih ! jedina stvar koja mi ide na zivce jeste... ja lvl 2 oni lvl 2, ja 3 oni 3... nikako se ne osecam da postajem jaci u igri vec se samo razvija sve, vise para veca potrosnja novca ; Jaca oruzija... a njih teze ubiti... bukvalno sve stoji u mestu , uvek smo jednako jaci od njih a samo se cifre menjaju , njima veci health nase oruzije im vise skida i tako ... to mi je malo dosadno :\ )

Pozdrav !

( Mogao bi se ja malo aktivirati na ovom forumu xP )

Poslednja izmena:
jesu protivnici jaci sa svakim novim levelom ali i ti postajes bolji igrac , znas sablone, nabavljas izdrzivija oruzja i modifikacije uz to moras da se koncentrises na 2 , eventualno 3 pravca budzenja. uz sve to , lako izbegavas cak i *******e protivnike.

pa ne moras bas sve ubiti :p

Ja uzeo trainer za 94534762626 kesha i god mode. Tako da mogu sve da budzim odma. ,)

Kakva je onda draz u igranju kada koristis citove?

Pa krljanje zobija.:p
Inace ne pamtim kad sam koristio cheat za neku igru. Ali ovde jednostavno volim da imam sve.

Jel mogu da je igram na mojoj mašini
AMD 4600+
4GB RAM
ATI 3770 1gb DDR5

Verujem da moze! jedino mi taj procesor sumnjim ( I'm AMD hater ! (svaki ali svaki AMD procesor koji sam imao u proslosti mi je crkao nakon par meseci , a Intel ni jedan nikada ! ) )

@old dog
Jel si sa patcha 1 odmah otisao na patch 3, ili si prvo ubacio patch 2 pa 3?

btw Imam amd duron koji radi 11 godina svaki dan po 10 sati. :)

@Filipfg
ubacio 2 (Dead_island_update2_SP_Coop) pa 3 (ind_deadisland_u3)... prebacio save-ove u odredjeni steam folder i to je do duse to ( ako bude nekih problema, objasnicu sve ovde korak po korak )

moji su radili po 11 meseci 24h na dan... do duse desavalo se da odma ne valja u startu ili da crkne nakon jedno 2-3 nedelje rada. A taj "duron" se ne zove dzaba tako xD jeste on jak i izdrzljiv, ali nakon mog petogodisnjeg iskustva sa gomilom amd procesora, otkad sam napunio 10 godina koristim intel , i mogu reci da sam vise nego zadovolja, amd je od tada mogao puno da napreduje, al sta cu mu ja sad :p (kad vidim da je PC amd ne zelim ni da sednem njega, bojim se da mi odma ne crkne )

ubacio sam patch 2 i 3 i radi sve sad. ali mi se izgubio save, bio sam level 25. sad od pocetka i na koji god server udjem svi igraju prvi chapter i to se posle nekog vremena raspadne, samo izadju.
aj se organizujemo da igramo zajedno, jel ima zainteresovanih.

ako hoces preko steam viewer-a ja ti namontiram save-ove ;) a takodje sam i prvi zainteresovani da igramo co-op sa obzirom da sam lvl 26

Odlucih da ispisem ceo proces...

! Napravite back up "out" foldera iz game direktorijuma ("out" folder koji se nalazio u vakcini)

Znaci:
1) kao sto rekoh, da bi ovo funkcionisalo sa save-ovima... nadam se da ste igrali sa update 1 Reloaded (ja jesam, pa sa obziromna to nisam siguran da bez reloaded updatea 1 mogu da se prebace save-ovi, doduse bilo bi logicno da moze)
2) zatim ubacite Update 2 (Dead_island_update2_SP_Coop)
3) pa Update 3 (ind_deadisland_u3)

E sad da povratite save-ove !
Reloaded je snimao vas game progres u direktorijum gde je igra instalirana, ako se secate vakcina je sadrzala "out" folder
tu vam se nalaze svi save-ovi

Obavezno iskljuciti steam (inace dolazi do corumpiranja save-ova)

1) Napravite back up "out" foldera (Foldera.../Dead island/"Out")
2) potrebno je promeniti "steam_appid.txt" ! ID igre je 91310 i treba ga promeniti na 57940 (sto je ujedno i Duke Nuked demo na steamu)
2') Da bi uspesno promenili id treba otvoriti propertis fajla "steam_appid.txt" i deselektovati Read-only,OK, otvoriti fajl kao admin promeniti ga u 57940, sacuvati, i onda stiklirati read-only opciju
3)u steam folder ".../userdata/?/57940/" treba prekopirati "out" folder koji ste backupovali.
4) nakon updat-ovanja i sredjivanja save-ova, obrisati shortcut sa desktopa koji ste ranije koristili, i napraviti novi ( nije obavezno ali je za svaki slucaj )
5) pokrenuti steam...
6) igru OBAVEZNO pokretati sa shortcut-a ili direktno iz game foldera
7) naravno uzivati ;)

Nakon svega ovoga dobijate:
1) stare save-ove
2) Svi save-ovi rade normalno i igra snima sve profile odvojeno, moguce je imati vise character-a
3) Sve ostalo je po PS-u, jedina zamerka je sto se Proces igre pokrece na "Below Normal" Priority. Mada sa updateom 3 radi normalno i bez seckanja cak i u aktivnom coop-u ;)

Poslednja izmena:
Preporucujem koriscenje Tunngle-a za co-op, sa obzirom da Steam-team vredno radi ! -.-

da, izbacise nov update, 1.3 a nema lekica jos. btw kako ti glas nick na steamu?

imam dva, "OldDog91" i "MatoriDzukac" trenutno koristim ovaj drugi...
a na tunngle-u "OldDogy"

Ljudi aj igramo ovo, uspeo konacno da povratim sejvove nakon predjene igre, sad sam chapter 1 pa da przimo malo. Na steam-u sam acasnake89 a na tunngle snakeT89

old dog, ne mogu da te nadjem ni na steamu a na tunnglu mozes dodati nekog samo kad je online.
pa i ja bih da igramo, kad bi mogla da se napravi soba na tunnglu Dead Island[SRB] jer vidim da mnoge zemlje imaju. Ne znam kako se to pravi, to bi nam mnogo lakse bilo za okupljanje.

Pa nznm ali ajd nekako da se organizujemo da se dogovorimo

poslao sam request na tunngle-u za "Dead Island [SRB]" Sobu nadajmo se da ce je odobriti :)
pa ajde ljudi da igramo

NAPOMENA: Na Tunngle-u se koristi Steam_appid 17510, to bi bilo potrebno promeniti, kao i u steam/userdata/?/... folderu opet prebaciti save-ove u odredjen folder "17510"...

Zahtev za "Dead Island [SRB]" sobu na tunngle-u prihvacen ^^

Mozda bi se i ja pridruzio kad bi neko objasnio sta i kako da se namesti da radi co op :)

Nazad
Vrh Dno