Šta je novo?

Dead Island

Imaš original ili nešto drugo?

Imaš original ili nešto drugo?

Narodnjaka ali sam resio problem.
Primenjivao sam vakcinu na pogresno mesto pa se pacijent nije osecao dobro :)
Sada je hvala bogu sve u redu.

Nego jel onaj update 3 ima neki efekat na single player?
Koliko vidim uglavnom pegla neke stvari oko co-op i multiplayera. Ne znam da li da ga instaliram ili ne jer multiplayer i co-op necu igrati

Jel ima jos neko problem da nece da mu pokrene igru zbog x86_rwdi.exe missing file-a?

Ista stvar i kod mene,sta sve nisam probao i nije htelo pa ga ebi bas zbog toga 86.Skini verziju blacbox sa inicijalnim apdejtom 1 i otvori neku novu fasciklu na detstopu,pa pre pocetka instalacije daj mu naredbu da instalira u tu fasciklu sto si otvorio na destkopu.Obavezno prethodno sve lepo izbrisi od drugih verzija ako si instalirao a jesi cim si rekao da nece.Ako se dobro secam pre instalacije imas ono za direct x ,pita te za modifikaciju ili remove,obavezno mu kazi remove pa kad to zavrsi opet ponovo pokreni instalaciju.Samo tako je kod mene upalilo,inace doslo mi da se ugrizem za muda.

@nikola1

Kao sto napisah kopirao sam "ono" sto je trebalo da igra proradi na pogresno mesto.
Trebalo je da ide u Dead Island folder (u kome stoje folder DI, VCredist i jos neki) a ja sam kopirao u Dead Island/Di/Data i zato mi je izbacivalo gresku

Ako ima neko problem stuttera, tj. da mu igra staje na momente kao da se pauzira na delic sekunde neka otvori task manager i nek ode na deadisland proces i tu nek se proces priority stavi na normal. Trajno moze i da se namesti uz pomoc ovog programcica. Ne znam zasto ali igra radi kao proces below normal i to najveceg uticaja ima na multiplayer, dok ovog problema nema sa single playerom.

Izvinjavam se svima ali u multi-u tj u co-op-u su sve retardi koji cim vide da nisi nemac/englez/francuz odmah izlaze iz igre.. ja ne verujem...

Ako ima neko problem stuttera, tj. da mu igra staje na momente kao da se pauzira na delic sekunde neka otvori task manager i nek ode na deadisland proces i tu nek se proces priority stavi na normal. Trajno moze i da se namesti uz pomoc ovog programcica. Ne znam zasto ali igra radi kao proces below normal i to najveceg uticaja ima na multiplayer, dok ovog problema nema sa single playerom.

Postoji li taj program za win64 pošto ovaj prijavljuje "Wrong OS Platform". Moram da ga instaliram jer kada spustim igru da bih ušao u Task Manager prilikom vraćanja Vsync više ne radi tj. FPS više nije na 60 nego negde oko 130 :trust:

-------------------------------
Hvala Gdin_M

Poslednja izmena:
Stigao sam do act 2, igram lagano, prosto uzivam u igri. Jedna od retkih koja me zadrzava uz racunar :)

Rade li stari sejvovi posle update-a?

ja sam naleteo na bug, igram sa updatom 1. Naime, treba da obavim main zadatak, da onom lifeguardu donesem 2 paketa soka sa 2 razlicite benzinske pumpe. Lepo ja sve to uradim, i donesem te pakete kod njega, i on i dalje samo govori "da li sam proverio obe pumpe?", ne znam sta da radim. :(

Imas mesto u garazi gde treba da ih ostavis!

U cemu je fora kad kliknem na quests pa dole ona opcija track quest stoji potamljena , nece na mapi u donjem desnom cosku da mi pokazuje gde mi je quest....

Vatreno oružje ne mora da se pravi (a i ne može). Prvi put sa vatrenim oružjem se susrećete u onom gradu 'de su razbojnici. I to sa pištoljem.

Ja pređo' igru i utisci su mi nekako mlaki. Mnogo misija donesi ovo - donesi ono (čak i u daljem toku igru), da bi mogao da napreduješ. Osim toga, interesantna, ali brzo zaboravna igra.

Kada sam pitao da li mozda mora da se napravi, vidim da postoji achivement

I want one of those
Customize 25 weapons

Da li si to radio u toku igre?

igra je sama po sebi jako plitka (questovi - idi do lokacije B , pokolji sve sto ima , pokupi/aktiviraj opremu i vrati se na A po nagradu) ... ali je borba sa zombijima (barem meni) jako zarazna.

nabudzite neko secivo , i u kombinaciji sa shutom , samo kopate oci :p uopste nemam neku potrebu za vatrenim oruzjem (barem jos uvek).

Samo oznaci quest i on je odma na mapi, ta opcija i nema neku ulogu.

Ja sam nabavio giju al moram da napredujem jos jedan level do 10ke pa cu moci da ga koristim.

Ima igra bagova kolko hoces, npr kad trebam gorivo da donesem iz one pumpe i slucajno u kamionet stavim 4 prazna bidona koja ne mogu vise da maknem, dok za puni nemam mjesta :) i onda sam pjeske morao da nosim bidon i da se susretnem sa 34124235 zombija :)

Ima igra bagova kolko hoces, npr kad trebam gorivo da donesem iz one pumpe i slucajno u kamionet stavim 4 prazna bidona koja ne mogu vise da maknem, dok za puni nemam mjesta :) i onda sam pjeske morao da nosim bidon i da se susretnem sa 34124235 zombija :)

HAHAHAHHAHAHAHH ISTO! HAHAHHAHAHAHAHAH QQ koliko sam se smorio, isao sam peske i bacao ga na zombije xD

Kada sam pitao da li mozda mora da se napravi, vidim da postoji achivement

I want one of those
Customize 25 weapons

Da li si to radio u toku igre?

Nažalost, nisam. I sad mi je krivo zbog toga jer ko zna šta sam sve mogao da dodam na pištolj/pušku.

Može da se prave oružja da se popravljaju i modifikuju, ja sam se sada malo igrao u coop-u :) divljali smo :D

Preglupo je to sto je respawnovanje na svega 50ak metara od mjesta pogibije, gotovo uvijek... Bolje da su Quick Save ubacili a ne ovako... igra je prelaka...

Ovo je ubedljivo najgori konzolaški port ikada!

-Auto aim sa vatrenim oružjem
-Kada se igra TASTATUROM igra baguje i javlja se microstutter (privremeni fix: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2104767 Zahvalite članu Rajketu za ovo!)
-Prioritet .exe fajla stavljen na BELOW NORMAL po difoltu!

Ne mogu da verujem. Šteta, a skroz mi je gotivna igra.

Bas je zarazna igra u coop-u. Malo sam budzio config i moze da se tweakuje grafika da malo pristojnije izgleda. Malo fov, malo senke, refleksije, samo ne znam kako skroz da modifikujem bloom i pri svemu tome moze da se izvuce solidan "prirodan" prikaz.

Bas je zarazna igra u coop-u. Malo sam budzio config i moze da se tweakuje grafika da malo pristojnije izgleda. Malo fov, malo senke, refleksije, samo ne znam kako skroz da modifikujem bloom i pri svemu tome moze da se izvuce solidan "prirodan" prikaz.

Dodavao si nove komande ili samo menjao postojeće? I okači kombinaciju da uporedim :)

Pa nema novih komandi, samo budzis postojece, tj. neke su po defaultu iskljucene, kao npr. water reflection.
Ubaci ovaj folder u Dead Island\out\ u my documents-u ako je original verzija u pitanju ili ako je narodna verzija onda u onovni folder igre Dead Island\out\.

Prilozi

• Data.rar
    7.3 KB · Pregleda: 37
Nazad
Vrh Dno