Imaš original ili nešto drugo?
Jel ima jos neko problem da nece da mu pokrene igru zbog x86_rwdi.exe missing file-a?
Ako ima neko problem stuttera, tj. da mu igra staje na momente kao da se pauzira na delic sekunde neka otvori task manager i nek ode na deadisland proces i tu nek se proces priority stavi na normal. Trajno moze i da se namesti uz pomoc ovog programcica. Ne znam zasto ali igra radi kao proces below normal i to najveceg uticaja ima na multiplayer, dok ovog problema nema sa single playerom.
Rade li stari sejvovi posle update-a?
Vatreno oružje ne mora da se pravi (a i ne može). Prvi put sa vatrenim oružjem se susrećete u onom gradu 'de su razbojnici. I to sa pištoljem.
Ja pređo' igru i utisci su mi nekako mlaki. Mnogo misija donesi ovo - donesi ono (čak i u daljem toku igru), da bi mogao da napreduješ. Osim toga, interesantna, ali brzo zaboravna igra.
U cemu je fora kad kliknem na quests pa dole ona opcija track quest stoji potamljena , nece na mapi u donjem desnom cosku da mi pokazuje gde mi je quest....
Ima igra bagova kolko hoces, npr kad trebam gorivo da donesem iz one pumpe i slucajno u kamionet stavim 4 prazna bidona koja ne mogu vise da maknem, dok za puni nemam mjestai onda sam pjeske morao da nosim bidon i da se susretnem sa 34124235 zombija
![]()
Kada sam pitao da li mozda mora da se napravi, vidim da postoji achivement
I want one of those
Customize 25 weapons
Da li si to radio u toku igre?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari