Šta je novo?

DDr3 1600mhz vs 2400mhz test!

Da, 100mhz bclk.

I da probao sa naponima za imc i pll i nista. Zakuca bios i mora clear cmos.

Mozda da probam sa cpu pll preko 1.9 mada nije mi to bas za 24/7...

onda ako je stabilno na 2666mhz da probas da izvuces jos sa bclk-om i to bi bilo to,svejedno odlicno za 2400mhz kit.u pravu si,1,925 za pll je i po meni neka gornja granica,dok kod ajvise mozes opusteno imc da przis jos u granicama razuma,mada meni nije nesto pomagalo,+0.5 bclk-a najcesce,ili dobijem stabilnost ako npr izbaci greske na sat dva stress-a.

Ostavicu tako kako je dok ne prodju ove vrucine. Nije bas prikladno za testiranje sada, ne vrti mi se prajm i ostalo. Sada sam na 102bclk tj 2720mhz memorija i sve sljaka kako treba. Mem test je prosao, ostaje da testiram ceo sistem 4-5 sati prajmom ali ne po ovoj vrucini.

Ne mora prajm,rokni real bench pa vidi i vidi da li moze PLL dole jer dosta obara temeraturu,inace ko sto rekoh nije lose

Uh da, uvek zaboravim na real bench. Sta cu, navikao sam na prajm ;) godine ***a. Izvrtecu real bench onda.

za stabilnost ili performanse?igre za performanse,a za stabilnost standardno prime,bar ja.

Rekoh i ja malo da je cvrcnem. Stabilnost, naravno. Prime blend, pretpostavljam?

ja iskreno uvek vrtim in place large,mehanika,ni ne razmisljam sta klikcem. :)

Nazad
Vrh Dno