Kupio sam ja game pass preko njih, prošle, pa sad i ove sezone. Jedini problem koji imam i pisao sam supportu (da, Indijac

😁) to je da se zaledi multi view na apple tv nakon tačno 3 sata, a utakmice još nisu završene, nego su u finišu. Vratim se nazad, pa opet pravim multi view ali i tu se dešavao problem, da nekih ili čak i svih mečeva od 19h više nema dole u meniju za multi view, već samo novih koje kreću u 22:05 i 22:25h. A onda posle 01:00h se dešava isto zamrzavanje i sa tim mečevima.
Evo tako je bilo i sad u zadnjem kolu pre season i opet sam im pisao, videćemo da li će to konačno rešiti. Još mi lik tražio da mu pošaljem screenshot. 😂😂 Rekoh druže, svaki screenshot je zamrznut sam po sebi, bez obzira da li kod mene mečevi šljakaju ili su se zamrzli. 😂Ne znam u čemu je fazon, da li je programirano tako na 3 sata, evo sad sam uzeo preko njih i Courtside 1891 za eurobasket i sve radi savršeno i što se tiče multi view, milina jedna, nema ćacadi i botova iz Takovske i Milentija Popovića, kao ni milion idiotskih reklama za kladionice. Ali tu naravno mečevi dosta kraće traju.
Imam i NHL.TV godinama, a dazn je sad i to preuzeo, očekujem uskoro obnovu pretplate, pa da vidim kako će tu šljakati multi view, tu prenosi mogu da se oduže na 3 sata, jer kao prvo skoro nikad ne počinju baš u to neko tačno vreme, a na kraju može da bude i produžetak i penali. Da ne pričam za rane faze play offa, kad isto ima 2 ili više mečeva u isto vreme, a tad važi pravilo "zlatnog gola" u produžecima.