Dazn sportski servis se pojavio na na google play-u i moze da se plati srpskom karticom. Pre par meseci niti je bilo aplikacije dostupne a kada sam instalirao apk file nije mi dozvolilo da platim nasom karticom. Pretplata je samo 200 dinara
Imam ja već 3 sezone, super radi jako sam zadovoljan. Zapravo je uživanje slušati komentatore koji zapravo znaju o čemu pričajukupovao neko NFL game pass preko dazn?
ovo fino radi sad nfl network i sve pre season utakmice sto su bile
Samo pičiš očima u krug, pa vidiš gde je zanimljivo, pa fokus na to... a naravno, možeš i u svakom trenutku da pustiš full screen šta hoćeš, pa se vratiš nazad. Tako recimo ja za NFL, za field goal ili downe za touchdown... ako su ostale tekme daleko od end zone. Ali i tu bude nekad, ti pustiš field goal full screen, čekaš, neko traži time out, vratiš na 4 komada, kad bio touchdown trčanje ili pas 50, 60 jardi. 😂@DeAndreJordan Kako ispratiš sa multiview bilo šta, meni je to konfuzno? Probao sa F1 TV i NFL, na kraju nisam gledao ništa... 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari