kUdtiHaEX je napisao(la):Start - run - cmd
systeminfo [enter]
Misko78 je napisao(la):@sasa022
Ti datumi se stalno menjaju tako da ti ovaj metod nije tacan
edit: zaboravio sam da kliknem "submit reply" kad sam otkucao poruku, tako da je moj odgovor trebao da bude odmah ispod vlastinog.
magnus je napisao(la):Menja se datum poslednje izmene. Datum nastanka uvek ostaje inaj kada je folder/datoteka kreirani. Desni kllik na folder/properties, pa ćeš videti kada je napravljen određeni folder.
Ili desni klik na kolone u Detaljnom pregledu, pa dodaj Date Created kolonu.
Misko78 je napisao(la):Setio sam se pre par minuta, zaboravio sam jer sve radim u Win Commander_u gde stoji vreme izmene, pa sam se zaleteo i onako pausalno ocenio sasin post. Sto se tice operacije kako pregledati folder properties, hvala na infu ali to bi bilo kao da me sada ucis da ukljucim racunar 😉
ZoNi je napisao(la):isprobao na jos 4 kompa (svi XP SP2), kao i kontaktirao jos 10ak ljudi preko IMa - nikome to ne radi! :zgran:
ZoNi je napisao(la):hm... duhovito, kao i obicno... ja jednostavno prakticno nikada ne koristim CMD prompt, tako da nije ni cudo sto te nisam razumeo lepo... uostalom, kao sto ti je magnus objasnio, ovo i nije bas pouzdana komanda!
definitivno NIJE!popa je napisao(la):Možemo li da razjasnimo malo, jel SIW zaražen ili nije? Ne mogu da podnesem antiviruse, pa ni znam..
kUdtiHaEX je napisao(la):Mislis ZoNi? On se ponasa kao da je tek dobio komp 🙂
kUdtiHaEX je napisao(la):Ti prakticno ne razlikujes PATA od SATA kabla, tako da ne znam sto se bunis. Ja bih se pokrio usima i cutao da sam ti 🙂
P.S. Zar ti nisi "napustio" ovaj forum? 😀 :d Bilo je krajnje vreme 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari