Šta je novo?

Database error na benchmark forumu prilikom slanja posta...

Na temi Windows 10 se nevide novi postovi , ne pisite za sada nista na toj temi!

Kako se nije dešavalo kad je pre par nedelja bio isti ovakav kvar, ali bukvalno isti? I isto je trajalo 2-3 dana dok ga nisu popravili...

Kad kažem pre mislim baš pre kontas, ne juče nego pre, neko davno vreme :D A kad sam rekao dešava se od kada se spojio sajt i forum, mislim na skorije vreme... A to jeste i pre 2 nedelje bilo i pre toga i pre toga od kad su prešli na novi server i spojili sajt i forum...

Ma svaki drugi-treci vikend se javlja ovaj problem...

A sto je najveći fazon desi se vikendom... Ko će još vikendom da se cima... I tako onda dva dana izludis, pa opet bude bolje, pa opet zakuca... Baš kad ljudi najviše imaju vremena (vikendom) tad baš ne radi...

Pokusaj br.56

Radi li?

Vojkane stampas temu i citas odgovore :D lukavo ,)

Meni je i dalje tako. Novi postovi ne daju rezultat, vidim samo one do 12.12.014. Na početnoj strani vidim da je objavljen post u nekoj temi, ali kada uđem u temu, opet su poslednji postovi od 12.12. Najčudnije je što nema nikakvog obaveštenja od strane nadležnih, ili ga bar ja ne vidim?

Mada postavio sam poruku i u jednoj drugoj temi,i sad je nema!Izgleda da opet zeza.

Jok. Tj, nije proradilo.

Nije, ne prikazuje nove poruke.
Primer:

A poslednji u temi:

Meni je i dalje tako. Novi postovi ne daju rezultat, vidim samo one do 12.12.014. Na početnoj strani vidim da je objavljen post u nekoj temi, ali kada uđem u temu, opet su poslednji postovi od 12.12. Najčudnije je što nema nikakvog obaveštenja od strane nadležnih, ili ga bar ja ne vidim?

Isti slučaj.

Ali zato u ovoj temi sve radi kako treba, vidim uredno svoj poslednji post.

Stranice u nekim temama su vidljive, izgleda da su admini poceli sa "popravkom".

Proradilo...:D
Nedostaje mi jedno 450+ postova...:d

Poslednja izmena:
Ovo jos uvek ne radi???Ajde lepo ugasite forum,kao i jutros,i nemojte ga pokretati dok totalno ne proradi,a ne ovako!

Sajt radi, to je najvaznije.

Код мене ради нормално...

U kojoj si temi primetio? Kod mene je i taj ok izgleda.
Edit: Ni PC igre ne rade u potpunosti.

Poslednja izmena:
U temi PC igre,kada gledam naslov Far Cry 4 vidim da je neko pisao nesto pre 30 minuta,a kad udjem u tu istu temu zadnji post je od prekljuce!

^takodje, napisao sam u toj temi korisnu poruku za one koji imaju lag ali se ona ne vidi kada se udje u temu

ne radi.

Vrh Dno