Šta je novo?

Database error na benchmark forumu prilikom slanja posta...

Darkodar

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.02.2012
Poena
260
Tema moze da se premesti u ovu http://forum.benchmark.rs/showthread.php?340228-Problem-sa-nekim-temama ali trenutno na podforumu Najčešće postavljana pitanja sta god da se postavi ne vidi se pa i da se otvori tema najverovatnije se ne bi videla , postovi se vide kada se ode na na puni editor pa dole:

Capture.PNG

Ovako kada se posalje bilo koji post izbaci Database error ali ipak posalje post , na sta da kupim podforumu se ne vide postovi dok se ne udje u temu kao i na 90% podforuma , za sada ako vam neke postove ne vidi na temama probajte da odete na puni editor i da vidite dole da li je post poslat , vBulletin® Version 4.1.12 je izgleda bagovit , neku sitnicu cackaju administatori odmah ne radi dosta stvari na forumu , uopste ne verujem da administatori namerno nesto rade da bi ove greske i problemi bili sigurno je problem u vBulletin® Version 4.1.12...

Isti problem imam. :d

To je samo prvi znak da se apokalipsa priblizava...

najgore sto nekad post prodje, nekad ne prodje, a nekad prodje al ne vidis da je prosao

Najbolje je uci u temu dva puta na dva taba u browseru i kada izadje databese error znas da si poslao post i drugi tab na browseru samo osvezis :D

Isto i meni. Ne vide se novi komentari u delu foruma "Mobilna telefonija i drugi mobilni uređaji".

Na skoro celom forumu se ne vide postovi.

Čak je problem u temi koja je vezana za probleme sa temama. :d

Ja nigde ne mogu da postujem,cudo da sam ovde uspeo... Dzeksone,sta si sada uradio...

Najbolje je uci u temu dva puta na dva taba u browseru i kada izadje databese error znas da si poslao post i drugi tab na browseru samo osvezis :D
Ni to ne radi jer preko desktopa ne vidim uopste poruke poslane od kad je poceo bug, probao chrome, mozzilu,operu i ie...dok preko tapatalka vidim sve.

Na tapatalku sve radi :)

Čudno da se ovo pre nije dešavalo, a prešlo se na bolje i brže mašine, servere, sve. Mada od kad je povezan sajt i forum to izgleda ne može da izdrži.

Jeste, neki problem postoji ja recimo sinoc nisam uspeo da vidim neke postove i ako je prikazivalo da ih ima.

Ispada da se ovi problemi javljaju na svaki drugi vikend. :d

A ovde radi? :D

Ovo je 27 pokusaj :D

Ovo je 28 pokusaj :D

Uh dobro je, a ja pomislio konacno su mi dali sut-kartu...

Ja i dalje na vecini tema ne vidim nove postove, od sinoc.

Forum puko ko drzava. Ajmo na Fejbsbuk... ili pak ne ;)

Forum puko ko drzava. Ajmo na Fejsbuk... ili pak ne ;)

radi preko punog editora, neko nam hakno forum :p

Radi svakako, samo se ne vide postovi kada predju na narednu stranicu teme. Zato Printable Version radi posao. :d

Pokusaj br.36...

Čudno da se ovo pre nije dešavalo, a prešlo se na bolje i brže mašine, servere, sve. Mada od kad je povezan sajt i forum to izgleda ne može da izdrži.

Kako se nije dešavalo kad je pre par nedelja bio isti ovakav kvar, ali bukvalno isti? I isto je trajalo 2-3 dana dok ga nisu popravili...

Kako se nije dešavalo kad je pre par nedelja bio isti ovakav kvar, ali bukvalno isti? I isto je trajalo 2-3 dana dok ga nisu popravili...

Vrh Dno