Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

0.0208 ;)
Mora da drzi preko 5$. Sva sreca pa ste pametni ljudi, zamislite da ste se istresli kad je onaj predlagao.

Lep pump..a kad se setim prosle godine poloniex, tad jos takozvani Xcoin..prodadoh par stotina komada po 0.00015 iskopanih za vece haha

Ja sam sve bacio na menjacnicu. Nesto malo sam prodao na 210 i sad cekam da vidim na koju ce stranu.

Edit: BTW, probili smo 3:1 za ltc za ove koji nisu primetili :d

Poslednja izmena:
Ma jok. Ja sam napavio gresku pa sam po tom odnosu vracao u ltc ali pre toga sam na 4:1 menjao ltc za drk. Pa sam monero menjao 1:1 za drk. Sve u svemu dobro sam prosao ali da nisam vracao u ltc imao bih 1000e vise :p

Da takvih je malo. Ne spadam u tu grupu priznajem :), ja sam menjao LTC za DRK, kada je odnos bio 3:1 za LTC :D

Ma znam nego obrati paznju: Tip trazi 10.000drk-a i iskljucivo drk-a da bi transakcija bila anonimna, on zeli da ostane anoniman, narucivanje na PM :d
Pritom ako je vec monero trol zasto ne koristi monero posto je vec kao anonimnost na moneru veca? :d
Zato sam ja to okacio nego niko da prokomentarise :p

5.8$ po komadu ;)
Nesto sam trgovao popodne, prodavao, kupovao dok je variralo a sad samo ide gore i prolaze mi order za orderom. Ne znam dokle ce ovako, ponestaje mi novcica, hvata me frka :D
Stavio sam buy ordere ali nece ni da mrdne na dole. Sell sam rasporedio, imam jos samo 210 komada. Peak cekam na 27-28, posle toga mi ostaje sica ako jos bude islo. Iskreno, ocekivao sam skok ali ne i ovo. Plasim se da sam prerano prodao :d

lako moguce da si prerano prodao :) ako si pola prodao drugu polovinu ja bi cuvao

Pa toga se i plasim. Prvo mi je bilo smesno ali sada se vise ne smejem. I ova cena je smesna za drk obzirom koliko je novcica u opticaju i koliko je zarobljeno u nodovima. Mada opet, prebrzo skace, trebalo i da padne korekcija. Ja bih rado dokupio opet s malim procentom zarade. Mnogo bih se sigurnije osecao.
Edit: kako je rasla cena manijakalno tako sam ja sklanjao ordere. Pola sam prodao, pola podigao drasticno. Prvi sledeci order mi je tek na 0.04 a stavio sam prvi veci na 0.1 za svaki slucaj. Kako je krenulo nije ni to nemoguce.

Poslednja izmena:
Vidim da je bio 0,026 oko 6 ujutru, najbolje ni da ne spavam da bih uhvatio peak :D. Po koliko si prodao drugu turu ako nije tajna, jel si uhvatio 0,025 i preko? Meni se cini da je ovo neki max u ovoj turi.

Vidim da je bio 0,026 oko 6 ujutru, najbolje ni da ne spavam da bih uhvatio peak :D. Po koliko si prodao drugu turu ako nije tajna, jel si uhvatio 0,025 i preko? Meni se cini da je ovo neki max u ovoj turi.
0.025 je bio peak ali nisi svestan koliko je to kratko trajalo, par sekundi. Sa 0.023 na 0.025 je otislo za 3 minuta, ja sam bukvalno jedva stizao da povlacim ordere kojom brzinom je rasla cena. I onda odjednom vidim na cryptsy damp, svukli cenu na 0.22 za sekund, ja brzo kliknem na neki order i istovarim 32 komada na 0.0237 i posle toga je otislo dole.
Ja sam celo popodne prodavao i kupovao po nizoj ceni i uzimao neku sicu razlike ali nocas je bilo potpuno ludilo. Sto je najgore ocekivao sam da se cena srusi i ranije ali ni sada nece da padne. Izgleda da ce opet rasti. Sad ne pipam nista do 0.04 ili dok ne padne pa da kupim. I btc je ocaj, dok on pada drk ce sigurno rasti.

Gledam da prodam jos 100-tinak DRK-a na oko 0,024 i da pazarim LTC kad ode ispod 0,0065, a to ce se desiti kad cena BTC-a samo malo ojaca.
Ne cima mi se sa tim sitnim transkacijama, tipa kupim na 0,024, prodam na 0,0235 iz razloga sto kod DRK-a cena zna u sekundi da padne/skoci 10-20% i nakraju bude dzaba ste krecili :D.

Srecno s tim. Ja trenutno nebih ni gledao ni btc ni ltc. Bolje je sedeti u drk-u dok ti krsevi padaju.
Edit: volume na cryptsy je premasio pola milke $. Nocas je bio 300K.

Poslednja izmena:
Hahaha, koji optimizam wtf :D. Ako ako, samo vi cekajte 0,25. Sad ce to samo sto nije :D.

meni je drk izuzetno manipulativan coin, jer sa samo 300-400 btc cena se napumpa 3-4x

Pa kad ima malo novcica a jeftin je. Pola novcica je u nodovima. Sto bude visa cena trebace sve vise novca pa ce biti manje manipulativan ;)
I nije to 300-400 novcica bas. Volume na cryptsy samo je preko pola milke za 24h. Trebalo je tu mnogo vise samo duplo da se nagura ali ok, nije to ne znam kolika cifra za nekoga.

Vrh Dno