Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Srećan mu rodjus i da mu poželim da bar još jednom dostigne 0,027 (ako se ne varam :)) prema btc da uvaljam moju siću od 100 komada he he..

Sta vredi i ako dostigne tu vrednost, ako BTC bude 150 usd :D ....

Pa sačekaćemo da se btc (možda) jednom :D vrati na 500+

Ne mogu da verujem kakav pesimizam je zavlado forumom
Ljudi bice bolje, glavu gore :)

Kakav pesimizam? Znači, ne dao nikome da vodite preduzeće ili kompaniju. Svi ti Vaši radnici bi bili nasmejani, kao u teletabisima.

moji bi sigurno bili nasmejani, a ne kao kod ovih zutih, cutljivi i BEZ posla

Jeste li videli koliko je skocio drk?
I tacno sam znao da ce skociti, imam vec par dana taj utisak. Sad smo debelo presisali LTC cenom.
BTW, zaboravio sam da vam kazem da od rodjendana postoji neki interni deal da se drk ne prodaje ispod 0.018. Nisam ocekivao neke prevelike rezultate ali ovo je vec sjajno.

Poslednja izmena:
Saj ti menjas price kako vetar dune :D Zar nisi napisao nedavno da ces zameniti drk za ltc kad je odnos bio oko 0,9 :D? I svaka cast sto si tacno znao :D.

Ma ne menjam price nego menjao sam deo novcica kad je ltc pao. I sto je najgore imam osecaj sve vreme da ce drk da krene ali cena mu ne mrda vec duze vremena i nema nagovestaja da ce nesto da se menja. Onda jos procitam 18-og za interni dogovor da se ne prodaje drk ispod 0.018 i razmisljam kako nema nista od toga i gle sad. Stvarno ispadnem konj nekada. I iznerviram se posle sto ne poslusam osecaj. Sva sreca pa sam poslusao sebe da ne menjam vise od 35% novcica. ***, ispao sam glup, idemo dalje. Sad mi Delevic kaze: Lepo sam ti rekao, sta god da uradis uhebaces se.
Istina, istina :d

Btw, jel neko ima problema s wallet-om? Zabo mi sync pre 3 dana, tek sad vidim. Nece da krene nikako, poslednja verzija 0.11.0.10.

start darksend nece da odradi neku sicu, spominje da nesto nije u redu sa masternodom kako odraditi ovu operaciju ne mogu da se salju novcici dok se ovo ne odradi...

Jesi probao da posaljes? Meni je ostalo 24 komada da odradi ali nisam pokusao jos da saljem. Pise da su novcici dostupni doduse.

prvo sto je uradio poslao je na moju adresu 0 novcica sa zadnjom zakrpom i skinuo mi 0.0001drk i ovi su poceli da kraduckaju..Pokusavam da posaljem vec 3 dana ali nejde. Da li mora da bude skroz otkljucan za darksend ili samo ona stiklirana opcija?

edit: mulja nesto oko te anonimizacije gluposti neke, nasao sam resenje u send sekciji se iskljuci opcija darksend i onda prikaze balance verovatno ce ovako moci da posalje...

Poslednja izmena:
Znači neće biti kopanja grafikama ni za one koji ne plaćaju struju...

Sto ne bi bilo, oni to svakako rade iz ljubavi/hobija, ne zbog zarade :D.

Iskreno, ne znam ni ko kopa drk grafikom, odavno se to ne isplati. Nije iskljuceno da asici vec postoje ili makar neki fpga za uzak krug ljudi. U svakom slucaju, valjalo bi praviti stek (za one koji to vec nisu uradili).

Ima li raspoloženih da prognoziraju dokle će da se penje?

Nešto je prikočio trenutno...:trust:

Mislim da je nemoguce prognozirati. Vredece on jako puno ali do tada ima dosta vremena, sve ostalo je cisto nagadjanje.

Mene oduševljava lik koji stalno (već 24h) kupuje po nekoliko BTCa u komadu na svakih pola sata...to je radio juče sa 7-8 BTCa a danas je malo usitnio sa 4-5 BTCa, mora da je pri kraju :D
edit:
Gledam zadnjih 2 sata, na svakih 30 minuta po 4.7BTCa (06:00 - 06:30 - 07:00.....)

Poslednja izmena:
Meni se kod tog drk-a apsolutno ne svidja osecaj da neko ima potpunu kontrolu nad rastom/padom cene. Juce volume velik, a cena tacno, kontrolisano i precizno raste do neke vrednosti, zatim "retracement" opet zabetonirano precizan. Deluje mi kao da jako malo ljudi ucestvuje u tim akcijama, potpuno neprirodno. Ne znam, ovaj novcic mi je najvestackiji od svih koji su se ikad pojavili. Sto opet ne znaci da se ne mogu uzeti neke pare...

Vrh Dno