Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Mozda je i bolje sto su sklonili DRK sa svih menjacnica dok ne rese problem sa forkom. Da je ostao na jednoj menjacnici cena bi konstantno padala, ovako kada ga poprave i vrate na menjacnice mislim da ce cena krenuti negde oko 0.017 i trebala bi da se oporavlja.

Logičniji scenario je da će, bar u početku, više njih hteti da ga se otarase, no videćemo :)

drugari cime merite potrosnju? jel postoji neki gadget ili neshto tako ?

Mozda je i bolje sto su sklonili DRK sa svih menjacnica dok ne rese problem sa forkom. Da je ostao na jednoj menjacnici cena bi konstantno padala, ovako kada ga poprave i vrate na menjacnice mislim da ce cena krenuti negde oko 0.017 i trebala bi da se oporavlja.

Nadam se da si u pravu, mada nisam bas toliki optimista.
Bittrex jos radi dark.

Poslednja izmena:
Situacija je veoma specificna i sumnjiva, hard fork je vec jedno bio odlagan i onda je dev tim saopstio da im za sredjivanje treba mozda 2-3 dana, ali da ce oni release date produziti na 7 dana (25 maj), da bi mogli sve da isproveravaju i istestiraju. Moguce je da je ovo isplanirano i da neko hoce da uleti u voz... Nema ovde pametnih, samo nagadjanja sta ciniti. Ja cu svoje coine sacuvati, ne kazem da je to pametna ideja, videcemo....

BigVern ‏@cryptsy 55m
Pausing DRK/BTC market while a fork is worked out with the developer

Hm... Na koliko je stao u trenutku skidanja sa menjačnica DRK? Nešto se mislim, prst na obaraču.

Jasno mi je sve glede rizika, u slučaju da pokušaju da me zaustave neki od prisutnih. Fala im.:)

Hoces da kupis ili da prodas?

Ja ne prodajem. DRK zajednica ocigledno sjajno funkcionise i pored ovog problema. Na vreme su ih berze blokirale posto je krenula panika kao s btc-om svojevremeno. Kad proradi normalno DRK i MNP ljudi ce opet zajahati i cena ide gore sigurno. I pored ovog problema koji je ispao MNP je sjajna stvar i svi to znaju. Ja cu biti jako strpljiv s ovim novcicem, vredece ovo samo tako ;)
I dalje mi je zao sto ih nisam kupio vise.

Fala reboot.

Da pazarim.

Ja nisam protivnik DRK-a, ali mi bilo kasno da ulazim kad sam došao do manje svote BTC-a. I posle onog "all in" zarobljavanja u BC sa sve padom koji ga je pratio nešto sam daleko oprezniji. :D
Gledam da izvučem nešto - 30% više, ja zadovoljan. A nešto sumnjam da će prevagnuti na dole kada se vrati.

Ne verujem da ce padati. Bila je panicna prodaja i onda se cena solidno i digla gore kada su ga blokirali na manjecnici. Na Cryptsy-ju je jos neko vreme bio, tu je bio novi napad panike kao da se povlaci s menjacnice. Zadnji put kada sam pogledao na fonu bilo je negde oko .0168 ako se secam cifre iliti nesto preko 10$.
30% je vise nego realna cifra. Zavisi na cifru ces moci da udjes jer ce verovatno ponistiti sve ordere a kako ce se cena formirati niko ziv ne zna.
Lako moze da se desi da si zakasnio da udjes.

Nemam pojma, nisam siguran da ista radi. Coinotron i coinmine.pl sigurno ne rade, da ne pokusavas bezveze.

Ustvari on kao mozda radi ali diff je smesan, 415. Ko zna dali je to ok. Nema veze, neka kopa tamo preko noci. Nece mnogo ni da se izgubi a ako ipak sljaka onda ce biti dosta novcica s tim diff-om :p

jel imaš najnoviji wallet? šta u njemu piše za diff?

Nemam pojma, u krevetu sam. Cryptsy radi ponovo 0.0174 cena.
Mintpal online takodje sa slicnom cenom.

Ode lagano na 0.02. Ko je prodao novcice ima dupe da pojede ujutru kad ustane. Lepo ja rekoh pre neki dan, nevernike ce stici kazna ;)
Edit: i dok sam to napisao ode na 0.0215

Poslednja izmena:
ovo bi trebalo da je pravi diff po block exploreru

fjMLd2X.png

Ne znam sta da vam kazem ovde nesto opasno smrdi, jos uvek sam an LTC jer makar znam sta radim, ovo sa DRKom je sada haos , da ne kazem opsti je haos na berzi BTC kao raste, LTC pada, DRK forkuju , DOGE idu u bunar, FTC umro, jedino je mozda ovaj VTC nesto kao stabilan ali ko zna. Opasan haos, muljaju opasno

ja preso na drkpool tamo diff 2400, na coinotron 938 a na coinmine.pl 336. ovo se rasforkalo na sve strane, dok se ovo sredi bice jos dosta drkanja...

Haha, ne mogu da verujem da su takve ser***, svaki put ista priča, trgovina se odmrzava usred noći.

Jedino sam ja kupio DRK na 0,02147, ostao mi je i prošao nalog da prodam na 0,0215, tako da sam odlično prošao, sav BTC nazad :)

I sa WC i sa AC i sada sa DRK-om, sva tri puta sam kupio nešto par sati pre nego što pukne i zamrznu trgovanje, sva tri puta nisam bio u prilici da ispratim kada vrate na berzu i sva tri puta su mi prošli nalozi kojima sam povratio puni BTC.

To se zove kad neko ima više sreće no pameti, mada ne verujem da ću se opametiti.

Poslednja izmena:
Pa dobro lepo su se nakupovali jeftinog drk-a.

Da, ali nervira da kada bude neki "problem", patch se pušta tokom noći, trgovina se odmrzava u 2-3 ujutru, treba čovek celu noć da visi i sutra da ide kao zombi na posao.

Luda sreća da sam postavio sell na 0,0215 pre zamrzavanja berze, a vrhunac je bio na 0,021587 po odmrzavanju, pa sam sve lepo prespavao i uspeo da uhvatim nešto od ovog jeftinog DRK-a jutros, mada ne po 0,017, to je ostalo za noćne ptice :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno