Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

aaa...hoce li vama da sinhronizuje novchanik?
meni zabola oba nova devetka i desetka na 12-13h.

evo radi sada rebuild blokova...pa cemo da vidimo.

Poslednja izmena:
oba sam probao najnovija, 9 i 10 i nishta, stoji vec 10 min na 12 odosno 13h.
onda sam pokrenuo neki prethodni, osmicu ja mislim..10.8.8, onda je izbacio poruku da je koraptovana baza i da ce rebulduje,
prekinuo sam to jer je stariji walet i pokrenuo rebuild sa 10.8.11, pa cemo da vidimo

Poslednja izmena:
Samo skini 0.9.4.11, startuj i malo se strpi i sinhronizovace se

necu sad da ga diram, radi ponovo sinhronizaciju, nema veze....inache, kopa se na coinmine.pl, idu novchici lepo, tako da, chini mi se da je i on ok pul sad.

Jeste, očigledno. Eno ga i micairvas među top minerima :)
@demios ja skinuo 0.9.4.11 pre sat vremena, i odmah se sinhronizovao

:lupko: Aaaaaa, otkud ja na Cointronu. Kopam ceo dan na http://www.drkpool.com/ izgleda se pool nesto zabagovao, pa me prebacio automatski na Coinotron. Izdleda da radi lepo nema rejected sherova.

oba sam probao najnovija, 9 i 10 i nishta, stoji vec 10 min na 12 odosno 13h.
onda sam pokrenuo neki prethodni, osmicu ja mislim..10.8.8, onda je izbacio poruku da je koraptovana baza i da ce rebulduje,
prekinuo sam to jer je stariji walet i pokrenuo rebuild sa 10.8.11, pa cemo da vidimo

Ako ne uspes, probaj ovo

Hello, If anyone is having issues from the forks today and not syncing correctly to the latest blocks.. Do this, fixed my issue

1. Download the latest wallet v0.9.4.11-unk-beta
2. Go to your Darkcoin appdata folder > C:\Users\savage\AppData\Roaming\DarkCoin
3. Delete chainstate, blocks, and database (if that folder exists) and peers.dat
4. Then open up cmd, then go to your darkcoin-qt.exe directory, like mine is C:\Users\savage\Downloads
5. type darkcoin-qt.exe -rescan It will resync and re-download all the blocks and update chainstate, and now I'm at the current block value.

Meni je sa ovim uspeo da odradi sync ;)

kod drugarice, po pokretanju poslednjeg novchanika sve ok, sinhronizovalo se iz prve,
kod mene takodjer ok, kako je ispochetka odradio blokchain.

VAZNO ZA UBUDUCE !!

Pogeldati sliku

https://ip.bitcointalk.org/?u=http://i.imgur.com/ID0Bgdb.jpg&t=540&c=eZ3LBUsYtnSZeg

Divergence
Wilder further believed that divergence between RSI and price action is a very strong indication that a market turning point is imminent. Bearish divergence occurs when price makes a new high but the RSI makes a lower high, thus failing to confirm. Bullish divergence occurs when price makes a new low but RSI makes a higher low.

uzeto odavde

http://en.wikipedia.org/wiki/Relative_strength_index

P.S.Savladacu ja jednom ovo ***** od berze :p

Ja sam namestio napokon ovaj drk da kopam i dobio sl. rezz. sa sl. podesavanjima
-I 20 -w 128 -g 2 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 --gpu-engine 1120 --gpu-memclock 1500 --gpu-vddc 1.150 --no-submit-stale --queue 0 --scan-time 1 --expiry 1 --temp-target 66 --auto-fan
pause

280x asus baca avg. 3,251mh/s to je ok rez ne ? samo komp ja blago neupotrebljiv ! ima li neko finije stelovanje ?
i ima li neko podesavanje za 270 ke ? video sam da je valjda Vojkan kacio , ali za 270 x

mada promenicu onu postavku fana nije mi tako ranije stojalo

uzmi ovaj poslednji miner, g2 i18 i za 280x i za 270 i za 270x držim
samo što ja imam 3.25 na 280x na 1050 mhz za gpu, ne guzim ga tako ko vi :D

a fan neka ga tako, taj autofan je najpametnija stvar

Pa mislim da sam utrefio taj poslednji sg miner 4.1.0 sa doropboxa okacenog ovde u temi b2 . jeste na autofan i dalje samo na 70 c
sada cu da oprobam 280x sutra cu morati 270 ke

provere radi ovako se zove folder kad ga otpakuješ sph-sgminer_x11mod_b2

da upravo je to taj , samo sto ja sa i 18 i 1050 gpu dobijam 3,073 i komp malo , samo malo bolje radi nego sa i 19 i i 20 , probacu gpu jos malo gore cisto za probu , ko ga sljivi male su temp ! :)

evo gledam moja setovanja i razlika je samo w256 kod mene. ako nije to verovatno zavisi od platforme, drajvera...

nema razlike u 128 i 256 ,namestio sam da dobijam 3,030 i da je komp upotrebljiv sa i 15 i 1120 gpu . videcemo sta i kako dalje :) hvala vojkane, jos mi sutra ostaje da vidim kako ce se 270 -ke pokazati

Proradio Coinotron pool.

Kreće i ponovo jahanje: drk hashrate is 100,848 MH/s of 952,666 total MH/s (10.586%)

Poslednja izmena:
evo gledam moja setovanja i razlika je samo w256 kod mene. ako nije to verovatno zavisi od platforme, drajvera...

w256 kod 280x ne pravi puno razlike dok kod 270x w128 meni daje bolje rezove.

uf uf raspizdio diff najstrasnije ! Pa posto nemam veliku snagu mozda mi je bolje da kopam vtc koji je trenutno isplativiji i menjam ga u drk , pa ako poskoci cena super !

Prešli svi sa XC-a koji je uleteo u POS fazu...
Cekam DRK 0.03 ;)

Malo je 0.03, ziv bio pa video. Do pola juna ide na 0.05. Ma mozda ode i na 50$ ako opet ne bude panike.

uzmi ovaj poslednji miner, g2 i18 i za 280x i za 270 i za 270x držim
samo što ja imam 3.25 na 280x na 1050 mhz za gpu, ne guzim ga tako ko vi :D

a fan neka ga tako, taj autofan je najpametnija stvar

kako ja imam 3.25 sa 1120 gpu :crash: u pitanju je zadnji miner,,,

set GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
sgminer.exe -k x11mod -o stratum+tcp://am02.eu.trademybit.com:4440 -u x -p 0 -I 18 -w 128 -g 2 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 --gpu-engine 1120 --gpu-memclock 1500 --no-submit-stale --queue 0 --scan-time 1 --expiry 1
pause

Vrh Dno