Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Probano pa nisi u pravu ... Na maxu mozes da drzis memoriju na 1000 a ovde itekako ima udela ;)

Za tako visok gpu treba mem na 1500. Duke na 970 gpu verovatno može mem na 1250 ali je nebitna razlika pa nisam pominjao.

Btw apple ti baš pržiš te karte a slabo daju... Kod mene jedan Asus radi na 1050@1031mv i daje 3.1 mhs

Poslednja izmena:
Puca kada stavim I 20 i G 1
Ne diram nista, radi masina a ne cuje se :D

asus 7970 dc2t kopaju na 1v 1000/1250 2850 Mh/s

y5ehehu8.jpg
Ovako je kod mene na 4 x 280x Asus
Klokovi su 1010/1500, napon 1,2.
Sada nemam čime da merim potrošnju. Jel bi bila osetno manja ako smanjim napone? Na koliko?

Da dodam da ne čujem da karte zuje, mada mi i ne smeta, nisu u životnom prostoru :)

Poslednja izmena:
Nemas potrebe da przis karte na 1.2 smanji na 1.1 smanjice se osetno temperature zavisi kakve su karte to podesavanje daje oko 1050-1060 mV. Osetices po temperaturama i po dzepu :) hasrate ti je extra :) na tebi je da li ces da smanjis voltazu ja bih. Koji ti je win koji drajveri ?

Poslednja izmena:
Zar nije 1.2V default? Vidi sliku.
Win 7 64, drajveri poslednji zvanični, bios nije diran.
Napone da smanjim Trixx-om pre pokretanja minera?
u5esadyd.jpg

Edit: VTC sam kopao vertminerom, undervoltovao na 1037 Trixx-om

Poslednja izmena:
set GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
set GPU_USE_SYNC_OBJECTS=1
sgminer.exe --kernel x11mod -o stratum+tcp://coinotron.com:3341 -u WORKER -p PASS -I 15 --lookup-gap 1 -w 128

Ovo su podesavanja za ovaj poslednji miner x11mod i za 7950. 2.5K bacaju na 1020/1250.

Kibicer, smanjuj napon na 1.05V, karte ti tako trose bar 60% vise struje.

može trixx, nego mene više zanima otkud ti toliko khs? :D

Voleo bih da znam da ti kažem. Dva riga, na oba isto
Edit: da me ne razumeš pogrešno: stvarno ne znam, rudar pripravnik

Poslednja izmena:
može trixx, nego mene više zanima otkud ti toliko khs? :D
+1 ovo sve neki ludi hashevi ovde :p . Da nije do tih poslednjih drivera ?
Edit: btw preko cgwatchera se vide klokovi 1100/1500 al opet ima malo vise hash-a od mene koji sam na 1150/1500 :trust:

Poslednja izmena:
Pardon, typo, gpu jeste 1100
Onaj miner sa 2% krađe, ali to cgwatcher blokira

Eeee pa onda je ok, verovatno je pogrešio u kucanju. Ja sam sad još malo čačkao i izvukao još 100 khs po karti, na ovoj što radi na 1050 sad imam 3.2mhs tako da je to to.

Cackao i ja i skontao da on drzi na I19 pa reko da probam i ja, kad eto napretka :p . Dakle na I19 karte vise daju nego na I20

Nmg da se setim sta sam kopao ali sam imao manje hash-a nego sa 13.12 pa sam se i vratio na iste . Mozda su bolji sad za Dark ...

Svako poboljsanje je dodatni + ;)

set GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
set GPU_USE_SYNC_OBJECTS=1
sgminer.exe --kernel x11mod -o stratum+tcp://coinotron.com:3341 -u WORKER -p PASS -I 15 --lookup-gap 1 -w 128

Ovo su podesavanja za ovaj poslednji miner x11mod i za 7950. 2.5K bacaju na 1020/1250.
Probao i dobijam 2.2k. Kad povecam I na 16+ puca driver. Ipak se vracam na onaj modovan sa 2% jer na njemu dobijam 2.7-2.8k.

Na novom mineru se ne ide preko i15. Ne znam sto toliko malo kod tebe. Probaj i G 2 i W 256 slobodno.

Ja sam jos uvek na LTCu jer cekam da guiminer izbaci novu verziju za x11, ovaj novi miner vam je sad dao pravu sliku, e sad dali su neki imali vec ovakav miner to necemo nikad znati. ATI je sad opet prestigo NV tako da kupovina 750Ti ostaje poznakom ?

750TI je preskup za ono sto nudi. X11 satire sa smesno malom potrosnjom i s te strane je savrsena kartica. Ali problem je sto sve ostale algoritme radi znatno losije, bar za sada. Zbog ta dva razloga ja bi ih preskocio.

za ovaj DRK ide neki drugi miner a ne cg? Koji je "najbolji" pool?

Na novom mineru se ne ide preko i15. Ne znam sto toliko malo kod tebe. Probaj i G 2 i W 256 slobodno.

Probao i sa g2 ima poboljsanja, al mi je i dalje sa ovim starim minerom bolji rezultat. Naravno moram da koristim CGWatcher.
Videcu sutra u toku dana razliku u potrosnji struje izmedju ova dva minera.

U svakom slucaju hvala, jer sam sa g2 dobio jos dodatno :D

Prilozi

• 45654.jpg
    45654.jpg
    450.6 KB · Pregleda: 79
Nazad
Vrh Dno