Šta je novo?

Darksiders 3

Igra je puna bagova...potrudicu se da budem sto "koncizniji"

Prvo ne postoji nikakav blok za napad nego konstantno moras da izbegavas neprijatelje,koji te manijakalno napadaju i koji takodje imaju blokove.Takodje mogu da blokiraju i tvoj "kombo".Takodje je i napad prilicno spor:tok ti neprijatelja udaris bicem 2x,on tebe 5x.
2-3 hica i ti si gotov nebitno koliko se "nadogradjujes".
"Checkpoint" je katastrofa...moras da predjes pola igre da bi dosao do mesta gde si "poginuo".
Da bi se iscelio moras da stanes u mesto u toku napada.
Novi sistem za kompas uopste ne prikazuje tacan smer,vec moras sam da pronadjes gde treba da ides.

Skroz se slazem sa ovim sto je Sasa012 napisao.

Inace stav glavne fajterke me podseca na Kejna iz Legacy Of Kain-a :)

Poslednja izmena:
Ja ne vidim nikakav problem kod toga, skoro sam presao igru, nemam zamerki na gameplay.
Kome je tesko, neka smanji difficulty.
Nedostatak mape mi se najvise i svidja, sto pamtim gde sam bio i sto ne igram da bih prespartao svaki delic mape, sto se nekada i pogubim, sve je to deo igranja, a ne binge playing, da igram samo da bih presao sve.
Nisam do sada osetio potrebu za blokom, bilo bi prelako, i ovako se ne gine mnogo.
Ne znam gde vam je spor napad, ali se obicno poveze 4,5 udaraca pre nego sto neprijatelj i dodje do vas, a dosta su sporiji od vas.
Ko je hteo klasican hack and slash, bez ikakvog smisla i izbegavanja udaraca, da samo ide i bespoentno probija kroz horde neprijatelja do zamisljenog cilja, ovo nije igra za njega, ovde mora da se igra malo vise od lupanja misa.
A opet, ovo je smesno lagana igra, samo treba da je igras, a ne da trcis kroz nju.
Sokiran sam da je nekome mana to sto te strelica ne navodi kao gpsom(inace, kompas radi tako da ti bukvalno pokazuje kuda da ides, pomeri se cim dodjes do skretanja i tacno uvek pokazuje gde sledece treba da ides da bi dosao do sledeceg greha), ali ovde radar radi upravo to, samo izgleda da je i to previse komplikovano za skontati...danasnji gameri...just dumb it down so I don't have to use my brain at all.
Ja ga licno ni ne gledam, samo spartam i uzivam :)

Optimizacija je ocajna, skoro nikada ne prelazi 70% gpu usage i cesto na trenutak pada ispod 50fpsa, kad god ima nekog malo veceg ucitavanja u rame, rekao bih.

Sve u svemu, super igra.

Poslednja izmena:
Ja ne vidim nikakav problem kod toga, skoro sam presao igru, nemam zamerki na gameplay.
Kome je tesko, neka smanji difficulty.
Nedostatak mape mi se najvise i svidja, sto pamtim gde sam bio i sto ne igram da bih prespartao svaki delic mape, sto se nekada i pogubim, sve je to deo igranja, a ne binge playing, da igram samo da bih presao sve.
Nisam do sada osetio potrebu za blokom, bilo bi prelako, i ovako se ne gine mnogo.
Ne znam gde vam je spor napad, ali se obicno poveze 4,5 udaraca pre nego sto neprijatelj i dodje do vas, a dosta su sporiji od vas.
Ko je hteo klasican hack and slash, bez ikakvog smisla i izbegavanja udaraca, da samo ide i bespoentno probija kroz horde neprijatelja do zamisljenog cilja, ovo nije igra za njega, ovde mora da se igra malo vise od lupanja misa.
A opet, ovo je smesno lagana igra, samo treba da je igras, a ne da trcis kroz nju.
Sokiran sam da je nekome mana to sto te strelica ne navodi kao gpsom(inace, kompas radi tako da ti bukvalno pokazuje kuda da ides, pomeri se cim dodjes do skretanja i tacno uvek pokazuje gde sledece treba da ides da bi dosao do sledeceg greha), ali ovde radar radi upravo to, samo izgleda da je i to previse komplikovano za skontati...danasnji gameri...just dumb it down so I don't have to use my brain at all.
Ja ga licno ni ne gledam, samo spartam i uzivam :)

Optimizacija je ocajna, skoro nikada ne prelazi 70% gpu usage i cesto na trenutak pada ispod 50fpsa, kad god ima nekog malo veceg ucitavanja u rame, rekao bih.

Sve u svemu, super igra.

Sta treba da znaci ovo za nekog ko ne igra non-stop igre,i koji sedne za komp da bi se opustio u igri,koji bi hteo da isprati "pricu" odn. nastavak od prethodna dva dela, a da ne izgubi 4-5 sati igrajuci do nekog dela igre.
Navodjenje moze da bude totalno pogresno u vise navrata... npr. "Bonelands" nakon "andjela pobednika", kompas te navodi na most na koji ne mozes da se popnes dok prethodno dovedes "meduzu ili sta god da je vec" koja se nalazi na drugom kraju.(naravno ovo moras da istrazis iliti "provalis").
Cak i na najmanju tezinu je tesko u odnosu na prvi i drugi deo... i ostajem iza prethodnog posta.
Izbegavanje ne pomaze kad si okruzen neprijateljima i to uglavnom onih jacih ma koliko se "nadogradjivao".

Ako zanemariomo sve nedostatke....Ovaj nastavak ocigledno ima svrhu da pokaze da je ovaj zenski jahac apokalipse najslabiji od prethodna dva,a pokazuje i da je najnaivniji.

Pa nije ovo film, nego igra, a poenta igre je da je igras i "pobedis".

Ja sam iskreno sokiran da se neko buni sto u igri nesto mora da uradi i da ukljuci mozak barem malcice.

Ako hoces da gledas pricu, bice na yt svi cinematici sigurno, a mozes i da gledas walkthrough drugih ljudi.

Radar ti pokazuje put do sledeceg Sin-a, a ne sta treba da uradis.
Hvala Bogu, pa barem toliko mora da se razmislja.

Nauci malo mehaniku igre i dodging, te ti nece biti tesko da igras na easy.
Izbegavanje pomaze, sa koliko god neprijatelja bio okruzen.
Meni je zao st9 sam ulupao silne skill poene u damage, a trebao sam u arcane, jer je to snaga counterattacka, pa da sam tu ulupao 30 poena, ubijao bih vecinu neprijatelja jednim counterattackom.

Ako ni toliko neces da se potrudis, onda ova igra prosto nije za tebe, ima prostijih, probaj Assassins Creed recimo.

Poslednja izmena:
Pa nije ovo film, nego igra, a poenta igre je da je igras i "pobedis".

Ja sam iskreno sokiran da se neko buni sto u igri nesto mora da uradi i da ukljuci mozak barem malcice.

Ako hoces da gledas pricu, bice na yt svi cinematici sigurno, a mozes i da gledas walkthrough drugih ljudi.

Cemu onda suvoparno igranje ako nema pricu i poentu u vidu kratkih snimaka?
Zasto bi gledao druge kako igraju?
U prethodnim delovima postojale su kratke animacije o zadacima, ovde toga nema.
Mehanika izbegavanja...ne pomaze mnogo kod vise jacih neprijatelja kada si okruzen.

Naravno da pomaze, izbegavas isto kao kada je jedan, samo ima vise izbegavanja.

Ulenjili se gameri, hteli bi da se igra odigra sama. Ja ovih dana cepam Nioh, oznojih se sinoć da ubijem bossa, da je lako ne bi mi bilo zanimljivo. BTW izašao prvi patch za Darksiderse, piše da popravlja performanse pa probaj.

Videh, kazu da popravlja jos doata stvari, mada ja za sada nisam imao nikakvih problema, osim tog stuttetinga.
Sasa cu kada sednem sa pikam, da ga svucem.

Update nista nije popravio, cak me je posle prvi i jedini put izbacio iz igre :)

Zavrsih igru, bas mi se svidela, ni jednog trenutka mi nije bilo dosadno, sto je zaista retko, definitivno moj omiljeni deo Darksidersa.
Prica je super, ima lep twist na kraju, a nekako mi se jos igra :D
Jedva cekam 4. deo.

Kupio Shadow of the Tomb Raider maltene prvog dana, dosao do oko 35% i nedeljama ne mogu da se nakanim da sednem da igram, AC Origins mi ostao da zavrsim ekspanzije, AC Odyssey igrao 3 dana i nisam pipnuo nedeljama, a Darksiders 3 izbindzovah za 3 dana :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno