Šta je novo?

Dark Souls

ne , ne radi se o tome. ostacete uskraceni od dosta itema koje bi ste dobili radeci "questove" za covetant koji budete odabrali.

dosta eventa u igri moze da se aktivira samo online , + sto cete neuporedivo vise soulsa osvajati eventualnim pobedama invadera.
(ja sam u pvp vise inkasirao u 2 borbe nego u 2 prelazenja igre).

ali ok , vi sto se patite na tastaturicama , ionako nemate sanse :)

Poslednja izmena:
Ne znam po koji put vec cujem to "offline nije ni pola igre" a nikako da cujem neko dobro objasnjenje za to. Neki ljudi jednostavno ne volje online igranje, sto znaci da ce jadnici ostati uskraceni od ogromnog dela igre koji se sastoji od....poruka? Really? :trust:

Mislim da su te poruke genijalne i jako bitan deo igre.

Prvi put kad ides kroz Sen's fortress i pojavi se poruka Dark spirit .... has invaded, shvatis zasto je online toliko integralan i vazan deo ove igre.
Za igru koja se bazira na paternima koje naucis ovakav element je neprocenjiv.

ne , ne radi se o tome. ostacete uskraceni od dosta itema koje bi ste dobili radeci "questove" za covetant koji budete odabrali.

dosta eventa u igri moze da se aktivira samo online , + sto cete neuporedivo vise soulsa osvajati eventualnim pobedama invadera.
(ja sam u pvp vise inkasirao u 2 borbe nego u 2 prelazenja igre).

Meh, propustim par itema, ali zato uzivam u igri bez cobana koji mi upadaju. You win some, you lose some :)

ali ok , vi sto se patite na tastaturicama , ionako nemate sanse :)

Uuuuuuuuuu al' si nam sad pokazao :d

Mislim da su te poruke genijalne i jako bitan deo igre.

Ok. Zasto?

Poslednja izmena:
Jesi li ti uopste probao da igras ovu igru online? I da, combat je dizajniran za gamepad, igrati ovo na tastaturi je isto kao i igrati rts na padu... moguce, ali besmisleno.

tastatura,ni nemam kontroler,niti me zanima.ti verovatno mislis na DSfixKeys.ini,koliko ja vidim on menja stvari vezano za DSfix ne same kontrole u igri.meni treba premapiranje zelenog (tj. A) i crvenog (tj. B) tastera,vidim da su krucijalni za gejmplej a ja nemam pojma sta da priiskam. :d

Nadam se da si skinuo i dsmfix, on mapira na miš block i parry na dva bočna tastera a na srednji lock on.
Što se tiče tastature, koliko me sećanje služi, ono što tražiš je home i end, moguće da se koristi još neki od tih 6 grupisanih.

Jesi li ti uopste probao da igras ovu igru online? I da, combat je dizajniran za gamepad, igrati ovo na tastaturi je isto kao i igrati rts na padu... moguce, ali besmisleno.

Nisam, pa zato i pitam, da vidim da li nesto propustam :) . Igranje na tastaturi nije besmisleno, moze bez problema da se igra i da se predje ( daleko besmislenije je poredjenje sa rts-om na konzoli). Jedino sto su kontrole malo "drvene" ali to je vec posledica loseg portovanja. Sa gamepadom je svakako bolje, nisam ni rekao da nije.

Moj otac je govorio da moras da probas lose da bi umeo da cenis dobro.
Cenim da je isti sucaj i obrnuto. Ne znam kakva je sada situacija sa igracima, ali kad sam ja igrao na ps3 nije bilo cheater-a i bilo je uzivanje igrati online.
U svakom slucaju, jedini nacin da saznas je da probas. Igra je u SP dobra, kad otvoris svet u MP, onda postaje vanserijska.
Mogu da se kladim 100% da cak i da si poslednjih 3 meseca samo ovo igrao, a nisi izasao online, da bih te ja, ili Markomaniax na pr. zgazili ko plitak potok, a da nismo upalili igru 2 godine. Ne mislim nista lose pod tim, samo kazem da bismo bili nepredvidiv element, sto i jeste razlog zasto je igra tako dizajnirana.

Poslednja izmena:
Online komponenta u Souls serijalu i nije klasičan mp, već komponenta koja produbljuje sp iskustvo, ne postoji igra koja je uspela u tome na način na koji je to pošlo za rukom ovom serijalu. Na PC-u nisam ozbiljno igrao, tako da ne znam da li čiteri prave haos, ali na ps3 je bila prava uživancija.

Upravo to, produbljuje iskustvo iako nema veze sa klasičnim mp... ja možda sam glup to da objasnim rečima i shvatam da neko može da misli "pih poruke" ali budite i vi otvoreni i priznajte da ako niste probali nemate prdstavu i ne možete da sudite :d

Kontrole takođe, xbox wireless i igranje na 46" tv-u iz kreveta, ništa lepše :D

DS je svakako pravo remek delo, počev od dizajna sveta, lokacija, preko gameplay mehanike i svega ostalog.
Razumem da se nekom igra ne sviđa ali igrati aktivno DS i biti zadovoljan osakaćenom piratskom verzijom je, po mom skromnom mišljenju, ludost.

Ko ti kaze da je piratska? :)

Moja greška, mislio sam na offline igranje, jer generalno ne vidim razlog da neko igra offline osim ako je piratska verzija u pitanju.
Invazije nisu razlog jer svakako ako si hollow ne može niko da te invejduje :)

Ja sam igrao solo ali uvek online i par puta kad me zezao GFWL i nisam mogao da se povežem nije mi se ni igralo...

Dosta toga bih propustio u igri ili bih otisao tamo gde ne treba da ih nije bilo. Recimo, postoje boss-ovi koje je prakticno nemoguce preci ako ne odradis nesto na skrivenoj lokaciji, koju bih ja tesko nasao da nisam imao hintove. Naravno da mozes da citas tutoriale kad se zaglavis (sto sam ja svakako morao da radim, jer sam los :) ), ali neuporedivo je bolje kad je to sve in-game, bar meni. Igrao sam igru bez interneta nekih sat vremena i upravo zbog toga sam zamalo propustio nesto jako bitno.

I naravno da te ne invadeuju ljudi svaki cas, to bi bilo glupo.

Cek ti si sada nasao da pametujes kako igra nema smisla da se igra na tastaturi i misu a onaj lik sto je prvi i drugi deo presao na gitari koja nema opciju za okretanje u desno nego samo levo ili je bilo obratno. Sta kazes na to?

Dosta toga bih propustio u igri ili bih otisao tamo gde ne treba da ih nije bilo. Recimo, postoje boss-ovi koje je prakticno nemoguce preci ako ne odradis nesto na skrivenoj lokaciji, koju bih ja tesko nasao da nisam imao hintove. Naravno da mozes da citas tutoriale kad se zaglavis (sto sam ja svakako morao da radim, jer sam los :) ), ali neuporedivo je bolje kad je to sve in-game, bar meni. Igrao sam igru bez interneta nekih sat vremena i upravo zbog toga sam zamalo propustio nesto jako bitno.

I naravno da te ne invadeuju ljudi svaki cas, to bi bilo glupo.

Bas naprotiv u tome je car igre da sve sam otkrijes a ne da ti sve neko na noge napise a ti samo trckaras levo desno i radis sta su ti drugi ostavili u poruci. J*bo takvo igranje. Jos samo da ti napisu koju opremu da stavis sta da kraftas sta se gde od materijala nalazi kako da iskraftas neki super rare ring.

Mislim zesca glupost na kvadrat. Bolje mi je da sam igram narednih 5 meseci ali da se na kraju mogu pohvaliti da sam igru presao zahvaljujuci samo meni a ne zato sto mi je neko sve doneo na noge.

Poslednja izmena:
Danas bi trebalo da je prebacen sa GFWL na Steam? I dalje mi crashuje igra pri pokretanju na Win 8.1?

EDIT stari DSFIX mi je pravio problem, sada je ok...

Poslednja izmena:
biti zadovoljan osakaćenom piratskom verzijom je, po mom skromnom mišljenju, ludost.

Nije da ti je misljenje bas skromno ali ajde. Evo ja igram na "osakacenoj" verziji pa uzivam u igri, vjerujem da je jos bolje online ali i ovako je igra vrhunksa daleko od toga da je "ludost".

Nije da ti je misljenje bas skromno ali ajde. Evo ja igram na "osakacenoj" verziji pa uzivam u igri, vjerujem da je jos bolje online ali i ovako je igra vrhunksa daleko od toga da je "ludost".

Dobra igra je dobra igra, ali je "full open" jednostavno nacin na koji je igra zamisljena.
Ono sto ja ne razumem je da je ova igra na sve strane mogla da se kupi za cenu od 3 pakle cigara i da neko ne zeli da sebi priusti dodatno zadovoljstvo za nikakve novce.

druze,opet ti ponavljam,ima nas koji smo ograniceni na domaci platni promet,a ne cima nam se sa klincima za 500 kinti.

Zar je toliko teško izvaditi neku deviznu internet karticu? Ne treba ništa više od lične karte...

Ja imam i original i igrao sam pirata, nista posebno mi online nije bio zanimljiviji jer jednostavno volim singleplayer rpg -ove. Posle nekog vremena invaderi su poceli da me smaraju i sve vise sam igrao kao hollow, osim tamo gde je neophodno biti human zbog znate vec cega. Nismo svi isti, igra me je oduvala na prvo igranje a bila mi je dovoljno teska i bez mesanja drugih igraca.

Isti slucaj, ja od pocetka igram Steaam verziju ali nekako nisam preteran odusevljen celim invading dizajnom... Ne vidim da problem u offline igranju.

evo sve cekaju k'o zapete puske na kp.ti si naleteo,sve okej,ali nije pravilo.par puta sam se napotezao za par igara sa decurlijom,i odustao,premator sam da se izdiram na klince radi 500-600 kinte.brzih dana osposobljavam karticu i za par igrara koje moraju oridji cu se otvorim,ne da bih igrao onlajn,jer me to stvarno ne zanima,nego da ne bude prica kako necu se otvorim.toliko od mene na ovoj temi,hvala jos jednom lakosti na pomoci.

Sve je ok, i to da neko voli SP i ne interesuju ga invazije, ali moze da igra hollow (s tim sto onda ne moze ni da zove pomoc drugih igraca i NPCeva).
Poenta cele price je, i zaista nisam verovao da cu ovo ikad reci, posto sam pizdeo na stranim forumima kad neko krene da svira o pirateriji... ako zelis ovakve igre na PC, onda je zaista red da ih kupis bar za sitnis, pogotovo posto Namco (a realno i svi ostali) sve gledaju kroz novcanik.
U suprotnom ce FROM lagano da izbacuje Bloodborn 1-X za PS4. Sony se jednom zeznuo sa DeS, nece ponoviti istu gresku 2 puta.

Poslednja izmena:
Upravo, čak i piratske grupe same kažu: podržite kompanije čije vam se igre sviđaju...

Glasa se novčanikom a posle se pitaju ljudi kud nestadoše dobre igre za pc.

Bah, koliko Steam sale, HB, popusti i ostalo tu pomazu, toliko ogavno ponasanje izdavaca i razvojnih timova u poslednje vreme odmaze. Izgleda da se ne mozemo resiti piraterije na PCu :d

Upravo, čak i piratske grupe same kažu: podržite kompanije čije vam se igre sviđaju...

Lol sigurno su zato nestale...

Nebitno je, dark souls verovatno nikada ne bi izasao za pc da nije bilo onih peticija, to da li ce oni propasti ili nece nas ne treba da interesuje. 'Fala bogu ima pirata, skines, probas, ako treba i izigras se ali budi covek i ako ti se toliko svidja igra kupi je pa makar i blejala na steam accountu do kraja vremena.

Nazad
Vrh Dno