Šta je novo?

Dark Souls

A sumari ti postaju drugari ako se uclanis u sumarsko udruzenje kod macke, do tad ih farmas znas vec kako ;)

...ja nisam bio tamo farmao. Najvise sam farmao gore u svetu iz slike, oko spomenika, i u kanalizacijama ono kamenje.

Poslednja izmena:
Koje kamenje? Ne znam za to?

Kod onih dzinovskih ameba... vise sa plafona pa ti padaju na glavu.
2091.png
...........
2092.png

Large Titanite Shard | Green Titanite Shard
Reinforce standard weapons to +10, Raw weapons to +5
Reinforce standard armor to +6
Reinforce Magic, Divine, and Fire weapons to +5

edit;
Nadam se da Arci sad ne trazi onu baru kod sumara... hihihii :D.

Poslednja izmena:
S obzirom na to da ga nema par sati da se javi verovatno mu oči ispadoše :D

Ladno nisam ni ubijao te amebe. A zelene minerale sam farmao u mocvari bligttowna.

Ko ih dropuje u Blight-u? Pauk?

Samo vi zahebavajte. Uglavnom otiso sam onim okruglim liftom tamo negde dole di je mracno ki u cabru. Pa sam is'o nekim uzanim drvenim mosticima preko nekog jezera, sada sta li je nemam pojma ali je voda u pitanju. Uglavnom naleteo sam na neke duhove, kojima magija i ladan celik (ok zmajev rep) ne mogu nista. E sada posto nisam pirke i nemam ench oruzje sa vatrom ili munjama odlucio sam da batalim taj deo. Jedino sto mi preostaje je onaj #$@&!*@&#^%$ demon ILI da odem na drugu stranu tamo dole u gradu, u pravcu odakle sam oslobodio onog carobnjaka. Prvi put kada sam bio tamo naleteo sam na one crvenokosce s bakljama. Udaljio sam se tiho na vrhovima prstiju :d

Jedino sto mi preostaje je onaj #$@&!*@&#^%$ demon ILI da odem na drugu stranu tamo dole u gradu, u pravcu odakle sam oslobodio onog carobnjaka. Prvi put kada sam bio tamo naleteo sam na one crvenokosce s bakljama. Udaljio sam se tiho na vrhovima prstiju :d

Pa tuda bi i trebalo da ideš kako bi stigao do blight town-a (ako hoćeš pravilnim redosledom da igraš igru), e sad ne znam da li ti imaš ključ od Depths-a, ili ga Kappra dropuje...

Capra drzi key to depths...

Znači ipak Kappru treba da rokneš. Ne treba lako odustajati od level boss-ova. Ja sam čak na Havel-u spucao 2-3 h dok ga nisam ubio. Tako da nastavi da pokušavaš. Dakle prvo kerovi pa onda Demon.

Imaš i prečicu za Blighttown, ideš preko onog okruglog lifta koji spominješ ali ne kod duhova nego čim siđeš niz stepenice desno pa desno, kroz klanac, preko mostića drvenog i pa levo u tunel i u Blighttownu si samo sa druge, lakše strane u odnosu na ulaz iz Depths-a (treba master key za to ako se ne varam).

Poslednja izmena:
Arcibalde nauci imena deonica, svima ce nam biti lakse :D I kojeg si carobnjaka oslobodio i gde?

Arcibalde nauci imena deonica, svima ce nam biti lakse :D I kojeg si carobnjaka oslobodio i gde?
A *** izvinjavam se svima al bas kuburim sa imenima. Onaj carobnjacic (Griggs of Vinheim) sto stane tamo u Firelink shrine :d blizu onog bunara. Uglavnom nastavio sam tom ulicom gde su bili ti hallow sa bakljicama i to je dead end. Mada uspeo sam da ubijem onog bangavog demona :-devil-: Cak sam u jednom trenutku digo ruke s misa i tastature misleci da me je roknuo :d Promenio sam pristup, izbacio zmajev mac uzeo halberd pojac'o ga na +5 kod cice kovaca (btw taj matori konstantno kuje jedan te isti mac nesto mi je sumnjiv) uzeo onu magiju sto pojacava oruzje i nacestito se telecem demonu Nove Godine, Bozica, Uskrsa i mnogih slava. Od njega osto samo kljucic. :d

Aghhhhhh ubio me kuvar! Onaj drugi, s ledja!

Poslednja izmena:
a sta ti sada treba da enchantujes helebardu?

edit:
evo gledam, mozes vec na +5 obicno da krenes sa zelenim kamenjem i da pravis magicno, a na +5 magicno ide kamenje od kristalnih golema za ench... valjda tako ide:
smaller-guide.jpg

Poslednja izmena:
A *** izvinjavam se svima al bas kuburim sa imenima. Onaj carobnjacic (Griggs of Vinheim) sto stane tamo u Firelink shrine :d blizu onog bunara. Uglavnom nastavio sam tom ulicom gde su bili ti hallow sa bakljicama i to je dead end. Mada uspeo sam da ubijem onog bangavog demona :-devil-: Cak sam u jednom trenutku digo ruke s misa i tastature misleci da me je roknuo :d Promenio sam pristup, izbacio zmajev mac uzeo halberd pojac'o ga na +5 kod cice kovaca (btw taj matori konstantno kuje jedan te isti mac nesto mi je sumnjiv) uzeo onu magiju sto pojacava oruzje i nacestito se telecem demonu Nove Godine, Bozica, Uskrsa i mnogih slava. Od njega osto samo kljucic. :d

Aghhhhhh ubio me kuvar! Onaj drugi, s ledja!

Tu, odakle dolazi taj drugi kuvar. Istraži tu sobu. Korisna ekstremno ako si Mage ;) I pazi kad siđeš dole u Depths skroz u onu kanalizaciju kroz koju teče voda, gledaj pod noge, ako propadneš kroz rupu kod žabe ugasio si!! :D

Poslednja izmena:
Tu, odakle dolazi taj drugi kuvar. Istraži tu sobu. Korisna ekstremno ako si Mage ;) I pazi kad siđeš dole u Depths skroz u onu kanalizaciju kroz koju teče voda, gledaj pod noge, ako propadneš kroz rupu kod žabe ugasio si!! :D
Pa nemoj da mi prepricas sve ***! Mislim. Ono. :D
Uglavnom ubio me ponovo zaglavio sam se na stub i popio giljotinu.... Aghhh....

Uruk nemam pojam sta mi treba da ga bacim na +Magic, samo bradonja kaze da ne moze...

edit: Pa nemam glove, o'kle mi?

BDW kakva su ono sr**a sto padaju s plafona!? Tacno znam cim vidim kostura i onu belu kuglu na njemu tu je uvek neko njesra sto ceka da ti se sruci na glavu. U ovom slucaju i bukvalno :d

Poslednja izmena:
ta sr**a dropuju ono zeleno kamenje za budzenje magijskog oruzija.

Aha a kako da znam odakle ce da padne ljigavac?
zuloom pa ona voda je maltene neprozirna nema sanse ja da vidim tu rupu -_-. Jao znam da ima da propadnem 100%. Uhhhh.... Ovo je odvratnije od sume.

... pa prodji jednom, zapamti gde ih najvise pada, nadji najblizu vatru i zetva...

[YOUTUBE]oex0cAsHc6s[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Niste čoveku napomenuli onog lika u New Londo Ruins sto prodaje i budži magije, pretpostavljam da mu on treba.

Ova igra je Super Mario na sado-mazo modu tezine. :d

Pa mora nesto i sam da nadje, bio je tamo, nemoguce da ga nije nasao. Sto se mene tice moze mu se napomenuti jos za ash lake jer su sanse da ga nadje 0.1%, za ostalo neka se sam snalazi, jos bolje ako u prvom prelazu ne otkrije sve.

Jel treba da kazem sad "Jesam li ti rekao|!|" Heh i ja sam propao takodje tu :D

Jesi nasao rukavicu?
Cut bre :p Pa spasio sam onog piromana uzeo sam rukavicu i sada farmam onaj hodnik sa onim sluzima odmah do Bonefire-a. Ali ja mislim da sam ga uradio jedno 10 puta do sada i nisam dobio nijednom to zeleno za upgrade oruzja -_-

Niste čoveku napomenuli onog lika u New Londo Ruins sto prodaje i budži magije, pretpostavljam da mu on treba.
Ako mislis na onog sto je iza onih resetaka onda da, nasao sam ga. Ono sto nisma video je da postoji onaj predmet koji kada se konzumira dozvoljava da se oni duhovi mlate, ili barem sam ja to tako shvatio. Nisam ga jos probao.

Vrh Dno