Nije baš da nije bitno kad igra prvi put. Ne znam za tebe, meni je bilo dosta teško. @Ivke imaš par varijanti. Ja ću ti reći za 2 koje sam isprobao. Prva je da kreneš sa wizardom, dobiješ odmah catalyst i ulažeš poene u INT i END (što pre do 40, posle više ni ne moraš), strenght samo do 16 a VIT do nekih 25, 30 plafon. To ti je INt build, ja sam sa njim završio prvi prelaz, ima dosta jakih spellova, pogotovo kasnije u drugoj polovini, a ima i lepih oružja da se enchantuju ili nabaci magic upgrade. Druga varijanta koja je isto dosta zahvalna je da kreneš sa piromanserom jer odmah dobijaš rukavicu, i budžiš recimo DEX, za STR, VIT i END isto važi. Kasnije kad uznapreduješ moći ćeš da unapređuješ i rukavicu, ona se ne skalira sa karakteristikama već se plaća dušama. Možeš i sa piromanserom da ideš na STR umesto DEX, zavisi koja oružja preferiraš, DEX su brža a STR logično sporija ali mnogo jača, sve zavisi šta više voliš. Možeš sve to i da kombinuješ, na primer INT build sa piromanserom ali je nepotrebno po meni, dovoljno je da imaš jednu ranged varijantu uvek spremnu i dobro oružje u rukama. Naravno ima još milion kombinacija, imaš i Faith build sa isto dosta spellova i oružja koji se skaliraju ali ja to nisam probao.