Šta je novo?

Dark Souls

brate ako novo bude bilo makar nalik prvom delu (a prevazici ce ga ) ni 100 funti nije mnogo :)

samo sto cu ga ja uzeti ovde... ne treba mi neizvesnost da li je poslato, da li je preslo carinu... a nemam neki fetish da sve igram prvi :p

brate ako novo bude bilo makar nalik prvom delu (a prevazici ce ga ) ni 100 funti nije mnogo :)

samo sto cu ga ja uzeti ovde... ne treba mi neizvesnost da li je poslato, da li je preslo carinu... a nemam neki fetish da sve igram prvi :p

Ti si lud ako das 7000din ovde!
Koja bre carina sa shopto, uzeo sam vec preko 40 igara i filmova, ni din carine. Ja cu ti naruciti ako se bojis i platiti carinu ako je bude.

Ti si lud ako das 7000din ovde!

Ma bas me briga, jes da ne volim nasim lopovima da placam vise nego sto bi trebalo iz principa , ali neka im ova :d
Mada postoji i varijanta za shopto ali me mrzi da se cimam sa karticom. taman mi stigla intesina kad promenjena pravila. sad s`njom mogu curi da uplacujem bitefight i to je sve :d

Pa namesti Paypal sa tom Intesa karticom i kupi lepo igru na Shopto. Sto bi bacao najmanje 2500din ?

Ma mozemo i da se organizujemo pa da narucujemo po vise komada... Doduse, mislim da na shopto mozes da narucis samo do 2 iste igre pre nego sto te oznace kao preprodavca... Jedino sto ne znam sta se menja sto se tice uslova ako si preprodavac...

Kome treba igra, a nema nacin da kupi samo nek se javi i spremi iste pare koliko ce i mene izaci. Ja i vampir smo vec razmenili invite za Dark Souls i dobicemo po 1f popusta kad platimo, znaci 36f ce izaci +2.5f naravno.

Evo jos lepih vesti, sve se odvija u pravom smeru sto se tice razvoja igre. :)
Dark Souls Will Be “The Most Difficult Game”

“We want any player to be able to clear any obstacle simply by learning from mistakes and paying close attention,” he says. “Then, the reasons for failure must always be clear and understandable. Every problem must have multiple solutions, so players can tackle it in whichever way they want.

Dark Souls camp fire, health recovery and NPC details

Ghostly images of other players appear gathered around the fire during online play, and players respawn at the camp fire after dying in-level, much like the archstones in Demon’s Souls.

The fire can also be used to heal a character, and to refill his or her supply of Est, a substance used like a potion for mid-level health restoration. The monk class can use a healing spell, too.

Dark Souls will feature several NPCs, including the “mysterious holy woman”, and even a few summonable comrades, including the Black Iron Knight.

Zvuci predobro, jedva cekam da vidim sve ovo u akciji u neko traileru.
Najiseckivanija igra za kraj godine definitivno! :banana:
Dark Souls Producer Hopes That Players Never Complete The Game

nista manje nisam ni ocekivao od njih :d

Edge skenovi:

sewMR.jpg

8TaRf.jpg

7JX8m.jpg

nr4av.jpg

CfyiE.jpg

w87x5.jpg

hNzBo.jpg

vFi0M.jpg

Dobri su boss-ovi... Dizajn je skroz isti kao Demon's Souls... Nadam se da su malo unapredili engine posto je onaj iz DS vec mator :)

Na shopto.net svi koji su odradili preorder u dobili po istoj ceni Dark Souls Day One Edition (igra, soundtrack, making of i game guide koji ce biti i najkorisniji)... Evo i slicica: http://media1.shopto.net/pictures/PS3DA08/A.jpg

Doduse sad samo taj i imaju, ali je game guide u svakom slucaju obavezan... Kad se samo setim svih onih sati na wiki-ju :)

Jel ono na 0:45 neka Karl Vinland reinkarnacija? :d

@vampir - da li postoji jos uvek mogucnost da oni koji urade preorder dobiju taj Day 1 ed. ?

Koliko znam samo taj mozes i da narucis preko shopto u preorderu... Obicne verzije nema nigde na sajtu

Svidja mi se sto se dobija ta knjizica , a posto nisam fan igre , nego fanatik ... racunam da ce to biti nesto poput collector`s editiona.

Do kada vazi ta ponuda? Npr ako preorderujem igru 10 dana pre izlaska jel se po istoj ceni dobija sve to?

Dobijas po ceni koja je tada... Shopto ima foru da ako uradis preorder to je najveca cena po kojoj ces platiti... Ako cena padne, oni ti smanje cenu za preorder, ali ako skoci pred izlazak to ne utice na tebe... Ti imas po onoj po kojoj si narucio :)

Kool, igra izgleda dosta dobro samo trba docekati taj oktobar, doduse nije kao da nema sta do tada da se igra :)

Ma vreme ne moze biti bolje za release, taman da pregrmim zimu (kao sa DS-om). :d Mnogo mi je drago sto ih Sony nije ustrojio kao sto to rade M$ i EA tako da u kvalitet igre ni malo ne sumnjam :)

^ catchie :d

:shock: Demon's Souls sa prosirenom paletom boja i jos *******ijim bossovima :) , bice odlicno odigrati Dark Souls prvi put i to bez wiki konsultacija

kennedy koji ti je PSN id da te dodam u listu :d

pa polako ... bice :d

Nazad
Vrh Dno