Šta je novo?

Dark Souls II

Ma navika da igram na PS konzolama od prve Souls igre, neću da menjam sistem.
Pri kraju sam DS2 i posle mučenja sa Ancient Dragon om na redu je još 2 zeznutija bossa, Darklurker i Vendrick, svaki na svoj način. Ova zadnja 3 bossa su mi zanimljivija nego svi ostali u igri, iskreno sem Pursuera nisam nijednom zapamtio ime, kao da su random nabacani. Vendrick ima sulud defence ili neki opasan resistance na dark, tipa 35 mu nanosim dmg, a ima HP auuu milion. Dok je njegov dmg kidanje u 2 poteza iako sam SL 165. Ali posle sam skontao da nije još na redu, prvo Memories. DLC valjda može da se igra i kad se ubije zadnji boss? Ne kreće NG odmah?
Ne mogu da se otrgnem utisku da Hexer build i nije nešto jak u odnosu na DEX ili magic, ovi invade smarači su me pokidali sa nekim katanama. Mada većina upada tamo gde su mobovi i koriste to, tome From treba da stane na put, pederske fore. Trebali bi da mobovi postanu neaktivni kad neko invade uje.

U DS2 nije kao u DS i Bloodborne, ne kreće NG+ odmah, nego moraš da odeš na vatru u Majuli i startuješ sam kad god ti hoćeš. Hexera su ojadili u SOFTS, ja sam sad uzeo 100% sa hexerom i slabiji je, ali daleko od slabog. A što se Ventrickovog helta tiče
on ima 5x veći helt, tj armor dok nemaš u inventory giant souls ili souls of a giant, tako nešto. Jednu si dobio od Ancient zmaja, druga se dobija u onom levelu kad skočiš u rupu, gde su one babuške što pucaju otrove iz usta, ima da se skoči negde dole i tu su 2 džina koja ubiješ i dobiješ od njih i ostala 3 se dobiju u Memories i onda bude slab. Ja sam ga prvi put ubio sa 5, drugi put sa 4 duše.

Darklurker me lešio kao konja prvi put sa Warriorom, a sa Hexerom sam ga ubio iz prve u SOFTS. Lakše je kad ne mora da mu se priđe.

Znam sad pogledao sam wiki kako je moguće da svima skidam 300-700, a Vendrick samo 35. Imam sad Souls of the Giants.
Jel za platinum i 100% achievement treba uopšte NG+? Ili sve može da se reši sa Bonfire ascetic?

Za platinum ti treba 10-15 sati posle NG. Moraš da pređeš ceo NG+ tako što odeš u šumu. ubiješ "drvenog" bossa i onog drugog kod ptice, Dragonslayera, ubiješ ona 3 sentinela i ubiješ onog Lost Sinnera, kad prođeš mumije što eksplodiraju i siđeš tamo dole. Treba da otkameniš Straida, on je u tom levelu sa mumijama, pre Sinnera, gore kod onih ćelija, imaš i bonfire tu i od njega moraš da kupiš magije koje nisi uspeo u NG jer ova 4 bossa izbacuju dodatnu dušu u NG+ kojom praviš te magije koje ti fale. Možda treba još neki boss, ali nije sporedni nijedan sigurno, nego jedan od onih koje moraš da pobiješ da bi došao do kraja. Kad pređeš NG+ moraš onda ponovo ubiti ova 4 bossa i ići kod onog lika što je iza magle u onom dvorcu, ne smeš da ga oslobodiš, moraš da kupiš od njega magije koje prodaje tek u NG++, neće da ih proda u NG i NG+. I to je to.

Zar to ne može sve da se uradi sa Bonfire ascetic?
Tog u dvorcu mi je ubila ona žaba,, nisam uradio njegov quest, a ne oživi dok se ne krene u NG+, ne pomaže Bonfire ascetic. Mislim imam još da igram DLC delove, bar 20,30h. Ne znam da ću mnogo igrati NG+, sad će DS3 koji deluje 10x bolje od DS2.

Zar to ne može sve da se uradi sa Bonfire ascetic?
Tog u dvorcu mi je ubila ona žaba,, nisam uradio njegov quest, a ne oživi dok se ne krene u NG+, ne pomaže Bonfire ascetic. Mislim imam još da igram DLC delove, bar 20,30h. Ne znam da ću mnogo igrati NG+, sad će DS3 koji deluje 10x bolje od DS2.

Mora ng++(+)

Kako bre zar nije isti efekat kad se iskoristi Bonfire ascetic, na tom delu igre? Mobovi i bossovi ožive i valjda dropuju te druge souls u odnosu na prvi playthroght?

Da, ožive, ali taj neće prodavati u ng++ ono što ti treba. Sledeći put nemoj da povučeš ručicu i on će ostati zarobljen i neće moći niko da ga ubije. Uglavnom, on je najbitniji u NG++ jer tad dobija dodatne iteme.

Ovaj DLC je malo nešto težak s obzirom da sam SL200. Jel stvarno se težina skalira u DLC delovima u odnosu na soul memory ili SL? To je odlično rešenje. Ne mogu da se setim dal je neka od ranijih Souls igara imala skaliranje težine.
Baš je zaeban onaj Sunken city, na drugom delu nisam naišao na treći Bonfire, do bossa sam uništio svu opremu, oružje, ostao bez Estusa. Baš su se potrudili da bude teško.

Da, težak je DLC u odnosu na vanilu, nije naivno. Posebno par deonica. I ta vatra koju tražiš je baš lepo skrivena.

Ovaj DLC je malo nešto težak s obzirom da sam SL200. Jel stvarno se težina skalira u DLC delovima u odnosu na soul memory ili SL? To je odlično rešenje. Ne mogu da se setim dal je neka od ranijih Souls igara imala skaliranje težine.
Baš je zaeban onaj Sunken city, na drugom delu nisam naišao na treći Bonfire, do bossa sam uništio svu opremu, oružje, ostao bez Estusa. Baš su se potrudili da bude teško.

Necu da ti spoilujem nista ali bossovi..u pm. 2 od 3 su mi bili katastrofa.. Naravno uvek idem str klasom tako da nemam sorcery i ostatak da dealam range dmg. Posebno mi je bio RNG onaj deo sa opcionalnim bossom (zab sam mu ime), dok stignes do njega bukvalno 100 mobova..to je bilo sreca i nista vise. Moram ponovo da probam sada kada sam "navodno" malo bolji :)

Au kakav level design u Crown of sunken king :d
Mislim bolest. Definitivno skalira težinu DLC regije, SL200 i zaebano je baš baš. Neću više dizati SL, nisam trebao ni ovoliko. Razmišljam da promenim build sa HEX/melee na strength / miracles. Ili na dexterity, to nisam nikad probao u Souls igrama. Dajte neke predloge za PvE

Jel ste naisli na neke informacije dal tezina neprijatelja skalira od odnosu na SL ili soul memory u DLC delovima?
Citam po netu, neki kaze da, neki ne.
Da znam dal uopste dizem SL sa 200.
Jel bese Demons Souls imao neko skaliranje tezine? Bese bio je world tendency -7 i +7 u zavnisnosti koliko gines ide u minus, a koliko bossova ubijes bez umiranja ide u plus?
Valjda je i HP bio na 50% kad pogines?
Secate se ovom momka? :d
Ne znam sto svi kukaju kako je to bio najtezi boss, meni uopste nije, nagori mi je bio King, urnisao me je dok ga nisam ubio.
demons-souls-flamelurker.jpg

težina protivnika se skalira samo sa bonfire intensity . i to do ng 7+ .

nije ovo oblivion. leveluj se slobodno. friendly tip- rapieri i slični ubodni mačevi su najjača oružja (moj pik na ice rapier).

Nazad
Vrh Dno