Šta je novo?

Dark Souls II

ovo su dobro sakrili, moze lako da se propusti:
1.jpg

pazi , dobar deo igraca nece ni znati da dodje dotle :)

Poslednja izmena:
Proverih, našao sam to već nego davno beše pa sam počeo da zaboravljam ta skrivena mesta. :D

Dobro oružije su tu sakrili, helebarda, a jak udarac kao kod koplja. Malo sam ga nabudžio, nakovao onaj row kamen, i ubija iz jednog jakog udarca.

Kako je zeznut onaj quest kod dede u kolicima, koštalo me oko 25 effigyja da pređem.

ima ih 3 (na 3 lokacije gde sreces deku u igri) samo da znas.

znam da spamujem dve teme ali gde ima najjeftinije da se uzme dark souls 2?

holly fucking shit! :shock:

*** sta su bagovi, ja mislio da cekam da je izmouju ljudski da lici na nesto ali izgleda da treba prvo da sacekam da je srede sami developeri :D

ne primete se bagovi uopste, nego je ovaj proveo sigurno sate i sate trazeci te rupe u teksturama.

ne primete se bagovi uopste, nego je ovaj proveo sigurno sate i sate trazeci te rupe u teksturama.

Zato i kazem da cekam da developer to srede jer gde ces modujes teksture sa rupama?
Ja znam za keca da su modovi za teksture otkrili i pa cak i pojacali bas ovakve bagove
E sad dal ce to i ovde da se desi...

Zato i kazem da cekam da developer to srede

... mislim da dzabe cekas, ali nikad se ne zna... Kako kaze narodna - ko ceka doceka :D

Kako je zeznut onaj quest kod dede u kolicima, koštalo me oko 25 effigyja da pređem.

Sreo sam tog dedu u kolicima kod lavova i u onom dvorcu, oba puta u rupama u podu, ali samo mi je rekao da cemo se opet sresti... jos nista bitno oko njega ili sam nesto propustio.

Poslednja izmena:
... mislim da dzabe cekas, ali nikad se ne zna... Kako kaze narodna - ko ceka doceka :D

Bre ako su takvi, post nisam docekao ni za keca da to srede izgleda da cu da preskocim i dvojku :d

Miskonius ne brini , ovo je nesto sto moras da znas da izvedes. nikako drugacije nece upaliti i ovo je jedan od retkih glitcheva koji su stvarno... developer level :d

Probaj igru i ne gledaj klipove. Sto se mene tice , vec si previse sebi spoilovao gledanjem tog walktrough-a.

Miskonius ne brini , ovo je nesto sto moras da znas da izvedes. nikako drugacije nece upaliti i ovo je jedan od retkih glitcheva koji su stvarno... developer level :d

Probaj igru i ne gledaj klipove. Sto se mene tice , vec si previse sebi spoilovao gledanjem tog walktrough-a.

Ma probao sam je bas je ruzna, a kec je preskocen znas vec zbog cega.
nisam neki image quality freak ali bre red je da u danasnje vreme ima neki standardi sto se tice textura jer ovo je bas sto bi reko jedan: NOGA.
Primera radi Clive Barkers: Undying mi je lepsa igra od DS i DS2 iako je matora skoro 15 godina.
***, naterao sam sebe da predjem Witchera 2 pa cu mozda to jos jednom da odradim, dok ne izadje DA: Inquisition, ako i njega ne useru...

Poslednja izmena:
Ma probao sam je bas je ruzna, a kec je preskocen znas vec zbog cega.
nisam neki image quality freak ali bre red je da u danasnje vreme ima neki standardi sto se tice textura jer ovo je bas sto bi reko jedan: NOGA.
Primera radi Clive Barkers: Undying mi je lepsa igra od DS i DS2 iako je matora skoro 15 godina.
***, naterao sam sebe da predjem Witchera 2 pa cu mozda to jos jednom da odradim, dok ne izadje DA: Origins, ako i njega ne useru...

Meni je ovo što pišeš prilično kontradiktorno a i malo smešno al' dobro, već par puta sam ovde naglasio da ne vidim poentu toga da neko dođe na topik o određenoj igri i objašnjava drugima zašto neće da je igra.

Meni je ovo što pišeš prilično kontradiktorno a i malo smešno al' dobro, već par puta sam ovde naglasio da ne vidim poentu toga da neko dođe na topik o određenoj igri i objašnjava drugima zašto neće da je igra.

Ja koliko znam ovo je diskusija o ovoj igri, i nisam za nju rekao da necu da je igram.
Vrati se neku stranicu unazad, i primeti kad kazem da AKO developeri ne poprave texture, onda verovatno necu da je igram jer moderi nista ne mogu da urade.
Ali mozda i mogu, videcemo...

Sreo sam tog dedu u kolicima kod lavova i u onom dvorcu, oba puta u rupama u podu, ali samo mi je rekao da cemo se opet sresti... jos nista bitno oko njega ili sam nesto propustio.

Aj da ti ne spojlujem baš previše ako nisi taj deo još obišao, treći put ga srećeš na kraju zone koja počinje onom rupčagom na sred Majule, reci ako budeš hteo detalje.

Tu rupu sam skroz zapostavio kada sam video sve one silne skalamerije koje traze Pharos kamenje... Znaci tu cu sresti dedicu jos jednom. OK to mi je dovoljno, nego sam mislio da sam nesto propustio... Sad sam u Undead Kripti pa kad to istrazim idem u rupu u Majuli.

Ako neko zna dobro mesto za farmanje Pharos kamenja, ili da iskoristim jedan ascetic... tamo kod lavova se secam da je bilo par komada tog kamenja.

Tu rupu sam skroz zapostavio kada sam video sve one silne skalamerije koje traze Pharos kamenje... Znaci tu cu sresti dedicu jos jednom. OK to mi je dovoljno, nego sam mislio da sam nesto propustio... Sad sam u Undead Kripti pa kad to istrazim idem u rupu u Majuli.

Ako neko zna dobro mesto za farmanje Pharos kamenja, ili da iskoristim jedan ascetic... tamo kod lavova se secam da je bilo par komada tog kamenja.
Ne treba nijedan jedini kamen da potrosis u toj rupi :D

... pa kod pacova dole, pre mostova ima puno onih oci i usta za kamenje.

Većina izgleda da ne služi ničemu, ja sam pukao 3-4 kamena tu i jedino što je korisno je da se spusti jedan od pokretnih mostova, nema potrebe za drugi jer vode u istu prostoriju.

OK. Izgleda da sam kriptu vec resio. Sta da radim sa ovim? ... ne napada:
1.jpg

pa recimo da imas dusu koju ne treba da imas :d

aha, znaci moracu se vracati za njega... valjda necu zaboraviti.

Nazad
Vrh Dno