Šta je novo?

Dark Souls 3

***, kako fluidno deluje trojka :Klanjanje Kapa dole!

Al sezenuh pa odgledao skoro bez predaha taj prvi walktrough. Dajte ljudi stavljajte bre HUGE SPOILER ALERT sa sve caps lock-pm i povecanim fontovima u opcijama, i ofarbati u neku drecavu boju!

pa pise u naslovu videa, a i covek na pocetku kaze da li si siguran da zelis da gledas video :)

kad je ds serijal u pitanju ne citam naslove, a po pravilu , za sve klipove preskacem prvu petinu zbog introa i ostalih gluposti. :p

Al sezenuh pa odgledao skoro bez predaha taj prvi walktrough. Dajte ljudi stavljajte bre HUGE SPOILER ALERT sa sve caps lock-pm i povecanim fontovima u opcijama, i ofarbati u neku drecavu boju!

Nisi karakter... ja sam nekako smogao snage i ugasio a bas mi bilo interesantno. Mogu da zamislim kako ce igranje biti dobro.

Znam par ljudi koji ovog super popularnog VaatiVidyu ne mogu da smisle, kazu slavu izgradio tako sto je skupljao informacije od Souls zajednice a da nikada nikoga nije pomenuo. Meni je bio simpatican jer je izuzetan narator. Ali ovaj potez, da postavi walkthrough citavih mesec i po dana pre izlaska verovatno igre godine, je stvarno za osudu. Sad sam i ja siguran da je lik djubre, kao uostalom i dobar broj popularnih gejming thubera.

Daj bre sta pridis vise, kao da ti je celu igru prikazau u 5 min pa da ga sada tako pljujes. Ko te uopste terao da gledas snimak. Mos misliti pikazao ti je prvih 20 min igre. Evo sve sam se nanervirao i necu moci da je igram sada zbog toga.

Drago mi je da si prepoznao istomisljenika :)

Kukas bre ko neka curica kojoj su porusili kulu od peska pa sada ides i sve redom grebes, sam si kriv sto si otvarao video a vidis sta je u nazivu istog i sada su ti drugi krivi za tvoju nepromisljenost. Bravo

Lockujte forum dok ne izađe Dark Souls 3!!! :d

I kec je bio zaključan...

duranteov dsfix je odlično overrajdovao render na 60fps .

teoretski je moguće da se relativno lako to otključa, jedino što su mogući problemi sa multiplejerom.
(ali to ne dotiče narodne verzije igre)

30fps kontroverza je, po meni, kompromis zbog inferiornog XB1 hardvera. Koji najverovatnije ne može da izgura 60fps sa tim detaljima.
Bladborn na PS4 takođe svira na 30fps . GOW4 takođe treba da radi na 30fps.

Ovo je verovatno, da ne bi favorizovali PC populaciju, i da bi svima pružili ravnopravne uslove.

Poslednja izmena:
Ček bre, nemoj tako brzo, dozvoli još par dana kukumavčenja napamet vaskolikom forumaštvu...:p

Može li mi neko reći gde je trenutno najjeftiniji preorder za Dark Souls 3?

Najjeftinije sto sam ja nasao je na G2A za 39.99 EU, pre-order.

E sad, koliko je sigurna varijanta ne znam :/

[YOUTUBE]K6xTnRRTunc[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Klasican konzolaski port, razlike nigde (jedino refleksije). Ali ako to bude jedina mana, super.

Samo da ne bude lag u kontrolama kao u DS2, koliko me to nervira to nije realno. Kad hocu da promenim oruzje ne reaguje odma, a jedino napitke odma menja.

Koja je fora sa ovom vatrom ispod armora?

Ja sam uzeo tu a i ostali forumaši su druge igre kupovali tako i kažu da nema problema nikad. Još je na rasprodaji, tako da mislim da nema šanse da prevare.

Da al dobijes key dan,dva kasnije mozda cak. A ako cekas toliko onda why preorder :/ Cim se pojavi igra na marketu pasce cena. Ja ispraznio moj inventory poslednja 2 dana sa kutijama iz csgo i dote po 0.03 neki po malo vise i dodao za preorder ali bez season pass-a. Kontam naci ce se jeftinije.

sa g2a meni uvek stiglo odmah

Isto.

Na dan izlaska, naravno, prosto tako ide sa preorderima. I to u sat.

U legitimnim shopovima ključevi se uglavnom dobijaju i do par dana pre izlaska igre. Doduše često to ne znači puno jer nemaju svi naslovi preload.

Nazad
Vrh Dno