jurodivi
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.08.2011
- Poena
- 1,165
E ima i jedna bonfire u ANOR LONDO kod koje ne umijem doci nema sanse , a vidi se u daljini ...
Kad podigneš onu platformu, zakorači u prazninu sa onog dela koji gleda ka kuli. U pitanju je nevid5iva staza, kao u Crystal Caves u DS1...samo koračaj pravo, kad se poravnaš sa prilazom ka kuli skreni desno ka njoj i to je to. Nema neke zvrčke, samo treba da ti padne na pamet da zakoračiš. U na toj kuli je jedan NPC, covenant leader, jedan skriveni NPC bez većeg značenja i par stvarčica...
E ja ne znam kako su zamislili sam da ubijes Namelless Kinga , nasao sam ga sasvim slycajno a kako ga ubiti nemam pojma
U prvoj fazi je zmajeva vatra problem. Flash Sweat pyromancy pomaže dosta, preporučujem je. Ima i onih potrošnih zezancija koje boostuju fire res. U suštini, juri ka zmaju, izbegavaj Kingove udarce, kad zmaj počne da riga vatru sa zem5e, priđi do njegove glave (neće te potkačiti, samo ne stoji ispred njega) i udaraj. Ako zariče i počne da leti, trči što da5e, onda riga vatru dole. To mu je najopasniji potez. Nije teško, kamera je glavni problem. Preporučujem da taj deo ne igraš sa lock-onom. Ako mu naneseš dovo5no dmg-a, možeš da mu uradiš riposte za hrpu dmg.
Kad ubiješ zmaja, boriš se sa Kingom. Kod njega pomaže armor sa lightning absorbtion, Lightning Stoneplate Ring, Lothric Knight Shield je odličan za njega, ima visok lightning reduction i dobar stability, ako ga nemaš farmuj Lothric vitezove s mačem. Sem toga, samo igraj oprezno i ne paniči. Drži se uz njega. Obično ima ili brze 1-hit ili 2-hit udarce ili spore 3-hit komboe...u suštini, prva 2 zamaha eskiviraj brzo a treći za nijansu sporije, ima taj fazon da ti zezne ritam i potkači te trećim. Na pola HP ulazi u drugu fazu, postaje agresivniji i malo se više razbacuje lightning udarcima...
Stvarno nije ništa posebno, samo kruži oko njega i eskiviraj kako treba, udarac ili dva maximum, i sve tako. Meni je zmaj veći problem od njega, uvek me zezne sa vatrom odozgo...
Kad ubiješ zmaja, boriš se sa Kingom. Kod njega pomaže armor sa lightning absorbtion, Lightning Stoneplate Ring, Lothric Knight Shield je odličan za njega, ima visok lightning reduction i dobar stability, ako ga nemaš farmuj Lothric vitezove s mačem. Sem toga, samo igraj oprezno i ne paniči. Drži se uz njega. Obično ima ili brze 1-hit ili 2-hit udarce ili spore 3-hit komboe...u suštini, prva 2 zamaha eskiviraj brzo a treći za nijansu sporije, ima taj fazon da ti zezne ritam i potkači te trećim. Na pola HP ulazi u drugu fazu, postaje agresivniji i malo se više razbacuje lightning udarcima...
Stvarno nije ništa posebno, samo kruži oko njega i eskiviraj kako treba, udarac ili dva maximum, i sve tako. Meni je zmaj veći problem od njega, uvek me zezne sa vatrom odozgo...
Poslednja izmena: