Šta je novo?

Dark Souls 3

E ima i jedna bonfire u ANOR LONDO kod koje ne umijem doci nema sanse , a vidi se u daljini ...

Kad podigneš onu platformu, zakorači u prazninu sa onog dela koji gleda ka kuli. U pitanju je nevid5iva staza, kao u Crystal Caves u DS1...samo koračaj pravo, kad se poravnaš sa prilazom ka kuli skreni desno ka njoj i to je to. Nema neke zvrčke, samo treba da ti padne na pamet da zakoračiš. U na toj kuli je jedan NPC, covenant leader, jedan skriveni NPC bez većeg značenja i par stvarčica...

E ja ne znam kako su zamislili sam da ubijes Namelless Kinga , nasao sam ga sasvim slycajno a kako ga ubiti nemam pojma

U prvoj fazi je zmajeva vatra problem. Flash Sweat pyromancy pomaže dosta, preporučujem je. Ima i onih potrošnih zezancija koje boostuju fire res. U suštini, juri ka zmaju, izbegavaj Kingove udarce, kad zmaj počne da riga vatru sa zem5e, priđi do njegove glave (neće te potkačiti, samo ne stoji ispred njega) i udaraj. Ako zariče i počne da leti, trči što da5e, onda riga vatru dole. To mu je najopasniji potez. Nije teško, kamera je glavni problem. Preporučujem da taj deo ne igraš sa lock-onom. Ako mu naneseš dovo5no dmg-a, možeš da mu uradiš riposte za hrpu dmg.

Kad ubiješ zmaja, boriš se sa Kingom. Kod njega pomaže armor sa lightning absorbtion, Lightning Stoneplate Ring, Lothric Knight Shield je odličan za njega, ima visok lightning reduction i dobar stability, ako ga nemaš farmuj Lothric vitezove s mačem. Sem toga, samo igraj oprezno i ne paniči. Drži se uz njega. Obično ima ili brze 1-hit ili 2-hit udarce ili spore 3-hit komboe...u suštini, prva 2 zamaha eskiviraj brzo a treći za nijansu sporije, ima taj fazon da ti zezne ritam i potkači te trećim. Na pola HP ulazi u drugu fazu, postaje agresivniji i malo se više razbacuje lightning udarcima...
Stvarno nije ništa posebno, samo kruži oko njega i eskiviraj kako treba, udarac ili dva maximum, i sve tako. Meni je zmaj veći problem od njega, uvek me zezne sa vatrom odozgo...

Poslednja izmena:
Taj bonfire, samo zakoraci :)

Sent from my E2303 using Tapatalk

Kolega već odgovorio, a ovaj Kralj **** kevu, mnogo težak, nema tu neke nauke

Sent from my E2303 using Tapatalk

Hvala momci , ja jos zmaja i ubijem , ali sto kazes , kamera glavni protivnik ...
Ubios sam twins , ubili su me 50 puta popizdio , emberovao se summon NPC i odrali ga iz prve , ali mi je umro NPC.
Jos ovog namelles kinga i da vidim jesam li sta dje propustio , pa samo da pocnem NG+ i bataljujem , prodajem graficku , kkoja je samo za ovu priliku i kupljena ...
E preporucite dobar graficki mod protiv sivila , ali nesto sto ste probali da ne brikujem igru

Pozdrav drugari, jedno pitanje. Crkla mi je ova moja raga od grafike, a nisam pri parama, pa sam mislio da kao prelazno rešenje uzmem gtx460 1gb, dok se ne snađem za nešto malo bolje. Da li bi mi radio DS3 sa ovom grafikom na mojoj mašini, u 720p makar na nekom pristojnom nivou detalja? Ne mora na high ali da ne bude neko mučenje na low? Hvala.

Zahvaljujem. Ako neko ima iskustvo iz prve ruke, tj. da je probao, isto bi valjalo.

Bolje sačekaj da izađu svi DLC-i, do tada možda kupiš grafiku.

Ma odustao sam brzo, matoro je to, ne vredi.

Ne idi ispod gtx 960 / r9 280. Polovne su sad jeftine.

Rešeno je, r9 270. Za to koliko se igram je i previše. Dark Souls i NBA2K, to je sve.

Razlika u ceni između r9 270 i 280 je deset evra. A boljitak veoma značajan. Plus, tu je i 3gb vrama.

Ajde saću baš da prošnjuram ali ja ne nađoh ni jednu za 110e. 270 je 85-100e.

Da platis 120-130 evra za 280x ti je mnogo bolji dil nego da sada uzimas 270x jednostavno te dve kartice nejdu u isti kos a 280x ce te sluziti najmanje jos sigurno dobrih godinu dana na ultra ili sa manjim kompromisom oko spustanja detalja ali imaces dobar fps u igrama.

Jeste bolji dil ali je skuplja 30%. Uvek ima neki bolji dil, tako je otkad znam za PC računare. Hvala na savetima svakako, ali ne igram se toliko, a i ovo što igram, igram u 720p na tv-u.

Obavešten si da su 7970 i 280x iste kartice?

ne znam tačno koje kartice iz te serije 7 odgovaraju kojoj r9 ali znam za 7870=270. Nisam baš u toku jer pazarim hw retko, jednom u 3-4-5 godina, i onda kad treba da uđem u priču nastaje haos. I zašto se te kartice uopšte različito zovu ako su iste, koja je kvaka tu? Ništa mi nije jasno

Meni na 6870 i TV-u, u 1360*768 medium podešavanja radi uglavnom 40-50fps. Padne negde i na 35 ali to samo nakratko i mislim da je zbog cpu-a.

Pre-gcn amd kartice (hd 6xx0 i starije) više nemaju drajversku podršku. To ne uzimaj nikako.

Rebrand je kapitalistička prevara koju koriste i nvidia i amd da bi praznili lagere, a takođe jer su karte i dalje bile dovoljno jake za sve moguće namene.
Hd7970 = r9 280x, to je ono što bi trebalo da te zanima (ne uzimaj referentne, hlađenje je loše).
Za 120ak evra nema bolje.

Jel može oružje da se infuse -uje ako je već nadograđeno kao normal, ili mora rollback pa onda? Našao sam great schyte u Undead Settlementu i vidim da ima A za dex kad se infusuje u sharp ali mi fali farron coal a vidim da ću ga naći tek kasnije, pa ne bih da trošim resurse na standard upgrade ako ne mogu posle da ga infuse-ujem bez nekih penala.

Ne downgraduje se. Slobodno možeš iednu infuziju preko druge, ili sa shriving stone da je ukloniš.

To mi treba, znači mogu odma' da krenem da budžim kosu, pa posle samo sharp infuse kad bude bilo uslova. Hvala.

Jess!

Jesu li sredili optimizaciju naPC ?

Jesu, al ti svejedno treba grafika u rangu gtx 950 / hd 7850 da bi igrao kako treba. Grafički je zahtevna.

Ps. - Izašao prvi DLC.

Bez spoilera izbegavao sam ih, pristup DLC-u je skriven negde kao u dvojci ? Ako dobro pamtim samo 2 dlc-a su u season pass-u ? Vredi li ovaj prvi po pitanju sadrzaja ?

Imam sad neku r9 280x , kad sam prvi put prelazio bila je gtx 760 , ali i tad je padao fps iako je i CPU i GPU bio poluuposlen ...

Nazad
Vrh Dno