Šta je novo?

Dali me to oci varaju PVA za 300e 23"

mislis da gx'x radi u LG? :d

A otkud znam :d, covek je dao neku informaciju, mozda zna nesto vise ,).

Poslednja izmena:
Ma samo dobro sastavlja kvote, mora da idu ispod 300e da bi bili konkurentni

Dobro onda ulazem na gx-x -a :p.

i kolika je kvota 2:1 za mene fer :)

Uzeh pre neki dan taj Dell 2209WA. Razlika (u odnosu na TN panel) se odmah primetila, prvo na crnoj, pa na probijanjima bele, pa u samom kvalitetu prikaza. I taman kad sam pocheo da chestitam samom sebi na kvalitetnoj kupovini primetim dva stuck pixela. Sad se osecam besno jer sam dao lepe parice da dobijem neshto bolje, shto sam i dobio ali sa felerima...

probaj da ih odglavis masiranjem. ako ne ide vrati monitor, dell daje zero dead pixel warranty na sve ultrasharp panele, ima i na njihovom sajtu to pise, prodavac te mora ispostovati, pogotovo sto dell samo posalje drugi monitor, ne trazi tvoj nazad, tako da vidi da koristis ovaj dok ne stigne drugi ;)

Nije mi do masiranja nego shto chekash neshto mesecima i kad dodje prvo se odushevish pa se onda ubedachish.... Monitor je stvarno dobar ali uzalud sve kad imash osecaj da si kupio bofluk...

Ne kapiram sta oces da kazes? :) Mozews da probas da "razdrmas" sam piksele ili da uradis onako kako sam ti rekao. Zato postoji ZDP za ultrasharp seriju i uopste sve ozbiljnije monitore. da se to ne desava ne bi ni davali takve garancije zar ne? Eto ja od 3 komada od kojih je jedan moj nisam video ni jedan mrtav piksel.

Ako te toliko nervira dam ti ja benq iz druge teme bez ijednog ded pixel aza njega :)

@Zlatiborac Gde si uzeo i za koje pare? :)

Sad moram da te davim...koliko si cekao posle narudzbine da ti stigne?

Uzeh pre neki dan taj Dell 2209WA. Razlika (u odnosu na TN panel) se odmah primetila, prvo na crnoj, pa na probijanjima bele, pa u samom kvalitetu prikaza. I taman kad sam pocheo da chestitam samom sebi na kvalitetnoj kupovini primetim dva stuck pixela. Sad se osecam besno jer sam dao lepe parice da dobijem neshto bolje, shto sam i dobio ali sa felerima...

Slobodno malo masiraj ili pusti DPT (Dead pixel tester aplikacija) da malo menja boje. A što se tiče garancije slobodno im prijavi ne čeka se dugo, ja sam zamenu za moj čekao nešto manje od tri nedelje. Doduše moj je imao baš grešku na skroz donjoj ivici panela, garant kad su sekli, pa je imao tri mrtvaka koji se nisu nešto ni primećivali pošto je taskbar uvek bio preko njih.

E da, neće ti uzeti monitor dok ne dobiješ drug. Znači zovu te da dođeš po novi i da predaš stari.

koje pare za taj monitor?

Oko 300 eura.

onda je bolje onaj samsung za manje pare ali 1" vise.

Da, ali 16:9 mi je bas nekako smor. Pre bi uzeo 16:10 22". Mada sve zavisi od afinieta i potreba...

Danas su javili da je procedura bash kao shto neko reche gore, sacheka se neko vreme dok dobiju novi a do tada koristim ovaj, jer kako oni kazu Ultrasharp serija ne sme da ima mrtve pixele (ja se nadam da se u to ubrajaju i stuck jer evo vec skoro 2 dana ide programche koje menja boje na ta dva pixela ali ni da nestanu na sekundu).
Korektno sa njihove strane, ne bunim se, jedino se plashim onog "zvacemo vas", ali nakon ovoga mislim da sam malo mirniji.
And BTW, monitor je stvarno zmija, jer nakon ovo malo vremena shto sam proveo uz njega ja sam prezadovoljan...

http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1034216396#post1034216396

It looks like it was indeed too good to be true. I talked again to the LG official and he said that the W2420P was CANCELED. Only the W2220P and the W2420R will be launched. I do not understand why LG didn't announce this.

He only said that they were planning to release W2420P, but it was canceled. No further explanations, just that they will let me know if there will be any changes in this decision. They also attached this image to the email.

clipp.png

Hoce li cene biti nize od tvog dell-a?, i jel moze da se ocekuje neka 24-ka za do 350eura :)?

24" e-IPS - jok.

We are in process of getting bunch of new monitors. It seems to me there are all 23 eIps ones in the works but not 24icnh ones. So i finally got hold of somebody in LG, he told me that actually there wont be 24Inch eIps but 23inch ones due the manufaturing process. So I don’t think we actually see any 24eips ones any time soon at least not from LG.

http://www.displayblog.com/2009/08/...-inch-1080p-ips-lcd-monitor-with-displayport/

Lista IPS-based monitora:
http://www.displayblog.com/2009/08/06/database-ips-lcd-monitor/
http://www.pchardwarehelp.com/guides/s-ips-lcd-list.php

Nazad
Vrh Dno