Diskove obavezno rezi brzinom od 2-4x, ne brze da bi vecina playera mogla da cita iste...
Ma bilo je rasprava na tu temu....
kao, najbolje je da se reze 2x, jer je za 1x suvise jak laser, pa ostavlja kako je neko rekao suvise "dubokwe" tragove
🙂
Ma ja probao 1x, 2x, 4x, 8x, 16x i nikakve i jos jednom NIKAKVE razlike nisam primetio. Ni jedan cd player (cd-rom je tu u boljem polozaju, pa ne vredi ga ni uzimati kao reper) nije pravio ni najmanje probleme (ne kazem da ne postoji ni jedan, ali ja nisam naisao na takav), a verujte mi da ni sto se tice kvaliteta zvuka nisam primetio razliku (slusao ja i gomila ortaka i par riba (za njih postoje naucni dokazi da imaju bolje razvijeno culo sluha
😀 )).
Sad bi se verovatno neko javio sa komentarima tipa ako se to preslusa na profi opremi i uporedi.... Mada ima i 0,000001% onih ljudi sa istancanim sluhom i kvalitetnijim razglasom...
Batali.... pogotovo kad ti je izvor MP3 koji je vec malo izgubio na kvalitetu. Mislim da je osim kvalitetnog izvora (da nije neki budjavi, izgrebani bugar ili sl.) bitno jedino da je disk OK i solidan rezac (ako je sve to ispunjeno, brzina je nebitna).
:wave;