c3 je napisao(la):jel zna neko kako u syberi 2 preci na pocetku
ono kad trebas da odes u manastir po doktora
ja sam nasao jaknu na tavanu u prodavnici ali sta dalje
HAL je napisao(la):Milane ne bih se slozio sa tobom, ja sam je zavrsio bez walkthrougha bez vecih problema, i sve zagonetke su logicne, ili postoji neka smernica.
Igra ne moze da ti bude interesantna i zanimljiva ako je prelazis uz pomoc resenja, bar ja tako mislim.
Po meni je Syberia II sjajna igra u svakom pogledu.
Pozdrav
milanbb je napisao(la):Reci mi da je deo sa sovom i misem logican ? Ako promasis objasnjenje tog dela u knjizi (sto u delu price u manastiru ima 0 veze sa radnjom) mozes do sutra da se setkas tamo-vamo i nista neces uraditi. Ista situacija je kada ides 3 puta tamo-vamo od voza (pukovnikove prodavnice) do manastira... moguce je da sam ja jednostavno vise ocekivao posle prvog dela... i da mi je to uslovilo 'gorak ukus' ovog drugog dela.
milanbb je napisao(la):Reci mi da je deo sa sovom i misem logican ? Ako promasis objasnjenje tog dela u knjizi (sto u delu price u manastiru ima 0 veze sa radnjom) mozes do sutra da se setkas tamo-vamo i nista neces uraditi. Ista situacija je kada ides 3 puta tamo-vamo od voza (pukovnikove prodavnice) do manastira... moguce je da sam ja jednostavno vise ocekivao posle prvog dela... i da mi je to uslovilo 'gorak ukus' ovog drugog dela.
Twi$teR je napisao(la):Samo mi je zao sto nece biti treceg dela. Pozdrav.
borab je napisao(la):Syberia 1. Stigao je drugi deo, a mrzi me da igram prvi od pocetka, pa ako neko ima save game, bio bih zahvalan da mi ga sibne na meil.
Naravno da mozes. Covek verovatno hoce malo da se podseti cele price. Inace imam i ja dosta sacuvanih pozicija iz prvog dela pa ako ti jos treba ti javi.ica je napisao(la):Sta ce ti SAVE GAME?
Nije valjda da ne mozes da igras drugi deo ako nisi zavrsio prvi???
c3 je napisao(la):vratio sam hansa iz manastira
namestio onaj zubcanik i ukrali mi voz
treba sad onog polarnog kera da stavim u ono cudno vozilo
Malka kaze da mu dam ribe da jede a ribe nema nigde
sta da radim???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari