Šta je novo?

Da nema neko savegame za....

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Syberia 1. Stigao je drugi deo, a mrzi me da igram prvi od pocetka, pa ako neko ima save game, bio bih zahvalan da mi ga sibne na meil.

Evo ga stize!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

samo napisi ovde mail, i odakle ti treba save, ja ih imam bas dosta!

Poslednja izmena:
Da se ubacim sa jednim pitanjem.
Syberia i Post Mortem na mojih 2.4 ghz 256ddr fx5200
rade u bullet time-u kakav NEO i MAX-a ne mogu ni da zamisle!
Da li neko zna o cemu se radi?!?

There was a man born inside...
Pa zivimo u prokletom matroxu, sta da ti kazem...
Reinstal driver, windows, ako ne pomogne, onda je ipak matrix u pitanju!

jel zna neko kako u syberi 2 preci na pocetku
ono kad trebas da odes u manastir po doktora
ja sam nasao jaknu na tavanu u prodavnici ali sta dalje

c3 je napisao(la):
jel zna neko kako u syberi 2 preci na pocetku
ono kad trebas da odes u manastir po doktora
ja sam nasao jaknu na tavanu u prodavnici ali sta dalje

Kad uzmes jaknu treba da ides do kupatila u vozu (kad udjes u voz odmah sa leve strane) da se presvuce. Sada kada se utoplila :) mozes da krenes ka manastiru. Kasnije ces trebati da pricas sa nekim monahom u blizini manastira, itd. Pozdrav.

To je jos i logicna zagonetka, kasnije ces da imas zagonetki koje su totalna debilana. Zavrsio sam igru posle 2 dana igranja, uz walkthrough naravno, posto su zaista neke zagonetke uzasno nelogicne, moram da dodam da mi je drugi deo razocarenje posle prvog...

Milane ne bih se slozio sa tobom, ja sam je zavrsio bez walkthrougha bez vecih problema, i sve zagonetke su logicne, ili postoji neka smernica.
Igra ne moze da ti bude interesantna i zanimljiva ako je prelazis uz pomoc resenja, bar ja tako mislim.
Po meni je Syberia II sjajna igra u svakom pogledu.
Pozdrav

HAL je napisao(la):
Milane ne bih se slozio sa tobom, ja sam je zavrsio bez walkthrougha bez vecih problema, i sve zagonetke su logicne, ili postoji neka smernica.
Igra ne moze da ti bude interesantna i zanimljiva ako je prelazis uz pomoc resenja, bar ja tako mislim.
Po meni je Syberia II sjajna igra u svakom pogledu.
Pozdrav

Slazem se sa tobom. Zagonetke su sto se mene tice odlicno osmisljene, i uglavnom se svode na logicko razmisljanje. Igru sam presao za oko nedelju dana, a pomoc walkthrough-a mi je trebala samo za resavanje zagonetke oko kokpita srusenog aviona. Samo mi je zao sto nece biti treceg dela. Pozdrav.

Reci mi da je deo sa sovom i misem logican ? Ako promasis objasnjenje tog dela u knjizi (sto u delu price u manastiru ima 0 veze sa radnjom) mozes do sutra da se setkas tamo-vamo i nista neces uraditi. Ista situacija je kada ides 3 puta tamo-vamo od voza (pukovnikove prodavnice) do manastira... moguce je da sam ja jednostavno vise ocekivao posle prvog dela... i da mi je to uslovilo 'gorak ukus' ovog drugog dela.

milanbb je napisao(la):
Reci mi da je deo sa sovom i misem logican ? Ako promasis objasnjenje tog dela u knjizi (sto u delu price u manastiru ima 0 veze sa radnjom) mozes do sutra da se setkas tamo-vamo i nista neces uraditi. Ista situacija je kada ides 3 puta tamo-vamo od voza (pukovnikove prodavnice) do manastira... moguce je da sam ja jednostavno vise ocekivao posle prvog dela... i da mi je to uslovilo 'gorak ukus' ovog drugog dela.

Ta zagonetka sa misem (doduse u pitanju je leming) mi je bila donekle logicna, samo sto nisam mogao odmah da ukapiram sta trebam da radim sa ona tri stapa (na kojima je trebalo da se zavrti ono cudo sto treba da prizove sovu) pa sam na njma isprobavao sve stvari koje su mi se nalazile u inventaru dok nisam provalio u cemu je fora. Syberia 2 i nije toliko teska koliko neke avanture znaju da zakomplikuju pa onda moras da :wall: Jedino bi malu zamerku mogao da uputim na zavrsetak igre koji mi je nekako bio zbrzan, inace sve ostalo mi je bilo odlicno. Toliko od mene. Pozdrav.

milanbb je napisao(la):

Ma nije to nista Milane, knjiga se provlaci kroz celu pricu, i sve ti pise, i za Leminga i sa Harfang (pticu) i za voce. Pre toga i za manastir, cak vise i nacrtano je. Iskreno u tom selu sam ocekivao mnogo vecu radnju s obzirom da je veliko, prvo sto sam uradio je da sam nacrtao mapu.
Verovatno nisi igrao starije avanture tipa Monkey Island, Indiana Jones i sl. gde treba da uradis mnogo nelogicnih stvari i isprobati mnogo varijanti upotrebe pojedinih predmeta.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
ica je napisao(la):
Sta ce ti SAVE GAME?
Nije valjda da ne mozes da igras drugi deo ako nisi zavrsio prvi???
Naravno da mozes. Covek verovatno hoce malo da se podseti cele price. Inace imam i ja dosta sacuvanih pozicija iz prvog dela pa ako ti jos treba ti javi.

vratio sam hansa iz manastira
namestio onaj zubcanik i ukrali mi voz
treba sad onog polarnog kera da stavim u ono cudno vozilo
Malka kaze da mu dam ribe da jede a ribe nema nigde
sta da radim???

c3 je napisao(la):
vratio sam hansa iz manastira
namestio onaj zubcanik i ukrali mi voz
treba sad onog polarnog kera da stavim u ono cudno vozilo
Malka kaze da mu dam ribe da jede a ribe nema nigde
sta da radim???

Ima ribe, ima u obliku kolacica...seti gde jedino mozes da pronadjes kolacice...

ajde Hal nemoj da me traumiras
idem do onaog generala ako dobro mislim

U toj prodavnici, na pultu, imas na dnu one posude za slatkise broj telefona, okreni i dobices informaciju kakve se proizvode nude. Koliko se secam Asian Fish Candy je jedan od njih, znaci neki novcic azijskog porekla ti resava problem (ako neces da ides redom i da ih probas)...

Nazad
Vrh Dno