Alister
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 17.07.2001
- Poena
- 2,395
Ne, niti cu imati. Za mene je 3D cist promasaj, a sudeci prema vestima, od sledece godine nece ga vise ni biti u prodaji.
3D tehnologiju su sa uspehom Avatara u bioskopima poceli da forsiraju filmski studiji da bi imali opravdanje da kartu naplate skuplje. 3D zamara oci, znacajno zatamnjuje sliku i vizuelno smanjuje ekran. Gledao sam nebrojeno 3D filmova u bioskopima, i svaki put ih psujem kad ne ponude i 2D verziju pa budem prinudjen da gledam taj inferiorni prikaz. Totalni promasaj za sve osim za igre, a i za to bih pre kupio Oculous Rift i uzivao u pravoj VR za iste ili manje pare. ;-)
Ok, postujem tvoje misljenje iako se ne slazem sa istim, ali sta ces ti onda u ovom tredu
Nemoj pogresno da shvatis, ali 3D na TV-u novije generacije (aktivne tehnologije) je mnogo bolji od recimo, zatvorenog Kolosej bioskopa u kom sam najcesce i ja gledao 3D filmove, ako imas mogucnosti kod nekog da pogledas, mozda promenis misljenje
eh, da dodam jos nesto
kao sto rece user milika "Da je revolucija neka, nije..." je apsolutno tacno, ali kad vec nude u paketu, sto da ne.
Poslednja izmena: